Το νέο βιβλίο του Jo Nesbo έρχεται στις 6 Ιουνίου

νέο βιβλίο του Jo Nesbo

Περισσότερα από δύο χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία της τελευταίας περιπέτειας του αστυνομικού Χάρι Χόλε, με τίτλο «Η δίψα». Και πάνω που οι φανς νιώθουν πως δεν αντέχουν άλλο χωρίς τον αγαπημένο τους ήρωα, το νέο βιβλίο του Jo Nesbo έρχεται στις 6 Ιουνίου και υπόσχεται μεγάλες ανατριχίλες.

Το «Μαχαίρι», όπως λέγεται το καινούριο μυθιστόρημα του ροκ σταρ της αστυνομικής λογοτεχνίας, ξεκινά από εκεί που τελείωσε «Η δίψα». Ο Χάρι ξυπνά μετά από ένα άσχημο hangover για να ανακαλύψει πως τα ρούχα του είναι βουτηγμένα στο αίμα. Ο αλκοολικός επιθεωρητής θα έρθει αντιμέτωπος με έναν παλιό εχθρό του και θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει την πιο προσωπική πρόκληση της ζωής του. Ο συνδετικός κρίκος της υπόθεσης είναι, φυσικά, τα μαχαίρια, με πιο χαρακτηριστικό ένα συγκεκριμένο παραδοσιακό μαχαίρι από την Ιάβα.

νέο βιβλίο του Jo Nesbo
Πηγή: www.newpost.gr

Ο ίδιος ο Nesbo δηλώνει πως πριν ξεκινήσει να γράφει το «Μαχαίρι» αναρωτήθηκε «ποιο είναι το πιο τρομερό πράγμα που μπορεί να συμβεί στον πρωταγωνιστή;». Η απάντηση στο μυαλό του ήταν μία και αυτήν ακολούθησε. Όπως ο αναφέρει ο ίδιος «η δουλεία μου ως συγγραφέας δεν είναι να είμαι καλός με τους αναγνώστες μου ή να ευχαριστήσω τον εαυτό μου». Γι’ αυτό και όσα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Χόλε στο νέο βιβλίο θα είναι πιο τρομακτικά από ποτέ.

νέο βιβλίο του Jo Nesbo
Πηγή: www.wsj.com

Μπορεί το μυθιστόρημα να κυκλοφορεί στις αρχές Ιουνίου, όμως, οι φανατικοί Nesbomaniacs θα πρέπει να βιαστούν να το προπαραγγείλουν, καθώς οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε μια ειδική έκδοση με αφιέρωση και υπογραφή από τον Jo Nesbo. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δεσμεύσετε το αντίτυπό σας στο eshop των εκδόσεων ή απλά να επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο της περιοχής σας και να το δηλώσετε. Μην ξεχνάτε πως η ειδική έκδοση ισχύει για περιορισμένο αριθμό αντιτύπων μέχρι την ημέρα κυκλοφορίας.

Διαβάστε επίσης  Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης: Στο επίκεντρο ο Ευρωπαϊκός Νότος

Αν δεν μπορείτε να περιμένετε να διαβάσετε την νέα περιπέτεια του Χάρι Χόλε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο απόσπασμα που έχει ήδη δημοσιευτεί.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε το νέο βιβλίο του Jo Nesbo, «Μαχαίρι», εδώ.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Αφιέρωμα στην συγγραφέα Ελένη Ισπόγλου

Την συγγραφέα Ελένη Ισπόγλου την γνωρίσαμε μέσα από το νέο
Ποιες είναι οι 5 τροφές που χαρίζουν καλή ψυχική υγεία

Ποιες είναι οι 5 τροφές για καλή ψυχική υγεία

Πολλές φορές η ζωή μας οδηγεί σε έντονο άγχος και