Οι νικητές για τα 2 αντίτυπα του βιβλίου «Πορφυρές Αναμνήσεις» της Κωσταρέλου Στέλλας από τις εκδόσεις Λυκόφως

Το MAXMAG και οι εκδόσεις Λυκόφως σας κάνουν δώρο, μετά από κλήρωση, δύο αντίτυπα του βιβλίου «Πορφυρές Αναμνήσεις» της Κωσταρέλου Στέλλας. Για να λάβεις μέρος στην κλήρωση το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

Οι νικητές

Βαρβάρα Παντελαίου

ΕΥΔΟΚΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΥ

Advertisements
Ad 14

Ημερομηνία έναρξης: 23/03/2023
Ημερομηνία λήξης: 27/03/2023

Μέσα από τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, μόνο το e-mail θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του περιοδικού από όπου θα λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail μια φορά την εβδομάδα μέσα από το newsletter μας. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να τα λαμβάνετε, θα μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα μας οποιαδήποτε στιγμή εσείς.

Λίγα λόγια για το βιβλίο «Πορφυρές Αναμνήσεις»

Ένα ατύχημα, μια ασθένεια και μια σπάνια ομάδα αίματος γίνονται οι αιτίες να διασταυρωθούν οι ζωές δύο άγνωστων μεταξύ τους αντρών, με αταίριαστους χαρακτήρες, στην Πράγα και την Σεβίλλη.

Η ανταλλαγή γενετικού υλικού θα τους οδηγήσει σε ένα ταξίδι στα άδυτα του παρελθόντος. Στην προσπάθειά τους οι δύο άντρες ν՚ ανακαλύψουν τις ρίζες τους, θα βρεθούν αντιμέτωποι με μυστικά που παρέμεναν επτασφράγιστα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Παρόν και παρελθόν συνυφαίνουν ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από την ίδια τους την ύπαρξη και ταράσσουν τα νερά της μέχρι τότε ήρεμης ζωής τους.

Ένα νουάρ μυθιστόρημα από την Στέλλα Κωσταρέλου με τον τίτλο “Πορφυρές αναμνήσεις”, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως, με επίκεντρο τις ζωές που ενώνονται με αόρατα νήματα και το παρελθόν που ξυπνάει και κυνηγάει το παρόν.

Διαβάστε επίσης  Έφη Αργυροπούλου:"Η συγγραφή είναι καρμική για μένα"
Πορφυρές αναμνήσεις
Πηγή: http://likofos.gr

Λίγα λόγια για την συγγραφέα Στέλλα Κωσταρέλου

Η Στέλλα Κωσταρέλου γεννήθηκε στην Καρδίτσα. Αποφοίτησε από τη σχολή Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Χημείας του ΕΚΠΑ. Είναι λάτρης των ταξιδιών, γιατί θεωρεί την επαφή με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας ως την καλύτερη επένδυση. Μέσα από την παρατήρηση του κόσμου, γεννήθηκε η ιδέα για «Το κλειδί της ευτυχίας», το πρώτο της βιβλίο, με το οποίο θέλει να υψώσει φωνή αισιοδοξίας για μια καλύτερη ζωή.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Το Σύνταγμα της Επιδαύρου

Το Σύνταγμα της Επιδαύρου

Τον Δεκέμβριο του 1821 οι πρωταγωνιστές της επανάστασης και ο
Colourful Eyeliner

Colourful Eyeliner: Το απόλυτο καλοκαιρινό look

Colourful Eyeliner η απόλυτη τάση για εσένα που θες