Η Bonnie Tyler θα τραγουδήσει το “Total Eclipse of the Heart” κατά τη διάρκεια ηλιακής έκλειψης

18 Αυγούστου 2017

Όσο cheesy και να ακούγεται, η συγκεκριμένη είδηση είναι αληθινή. Η Bonnie Tyler θα ερμηνεύσει το hit του 1983,  “Total Eclipse of the Heart”, κατά τη διάρκεια της ολικής έκλειψης Ηλίου. Πιο συγκεκριμένα το γεγονός θα λάβει χώρα τη Δευτέρα στις 21 Αυγούστου, πάνω στο πλοίο Oasis of the Seas, το οποίο εκτελεί την κρουαζιέρα Royal Caribbean’s Total Eclipse, ακολουθώντας το «μονοπάτι» της ολικής έκλειψης.

Η ίδια δήλωσε: «Με ενημέρωσαν πως η έκλειψη θα διαρκέσει 2 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα, αντίθετα με το τραγούδι μου. Έπρεπε λοιπόν να κοπεί για αυτό το λόγο, επειδή ήταν πολύ μεγάλο. Στην αρχή δεν σκέφτηκα ότι θα παιζόταν στο ραδιόφωνο». Η διάρκειας μιας εβδομάδας κρουαζιέρα Royal Caribbean’s Total Eclipse αναχωρεί από το Orlando της Florida για Καραϊβική στις 20 Αυγούστου. Μαζί με την Bonnie Tyler θα εμφανιστεί το συγκρότημα του Joe Jonas, DNCE.

Bonnie Tyler

Η μπαλάντα-σήμα κατατεθέν της Bonnie Tyler αναδύεται συχνά από το χρονοντούλαπο εν όψη εκλείψεων. Το περιοδικό Time αναφέρει ότι το Spotify παρατηρεί αύξηση 75% στο streaming την ημέρα μετά την ολική ηλιακή έκλειψη το Μάρτιο 2016, ενώ τα views στο Youtube εκτοξεύονται πάνω από τα 302 εκατομμύρια.

Ο Jim Steinman έγραψε και επιμελήθηκε την παραγωγή “Total Eclipse of the Heart,” το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο πέμπτο album της Bonnie Tyler του 1983, Faster Than the Speed of Night. Το τραγούδι άγγιξε την κορυφή των Billboard Hot 100 και U.K. Singles chart έχει τη δική του θέση στις καρδιές των ακροατών και στην ποπ κουλτούρα.

Bonnie Tyler

Η Bonnie Tyler θεωρεί υπεύθυνη για την επιτυχία του κομματιού τη διαχρονική ποιότητά του. Όπως δήλωσε στο Time  «είναι ένα έντονο τραγούδι, που το ακούς στο ραδιόφωνο είτε όταν έχει έκλειψη είτε όχι. Και ξέρετε, μπορείτε να στοιχηματίσετε τη ζωή σας ότι σε όλα αυτά τα talent shows -X Factor, Britain’s Got Talent- ξεπετάγεται πολύ συχνά στους διαγωνιζόμενους

Διαβάστε επίσης  Δημήτρης Μητροπάνος: Μια αξέχαστη ψυχή

Η έκλειψη της 21ης Αυγούστου θα είναι ορατή από τη Βόρεια Αμερική και συγκεκριμένα στην περιοχή που εκτείνεται μεταξύ των Lincoln Beach του Oregon και του Charleston στη Νότια Carolina, ενώ όσοι βρίσκονται εκτός της περιοχής ολικότητας της έκλειψης θα μπορούν να παρατηρήσουν μερικώς μόνο το φαινόμενο.

Φοιτήτρια του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενη, εθισμένη στη μουσική, το καλό φαγητό, τη γυμναστική και τις μεταμεσονύχτιες συζητήσεις. Ένθερμη οπαδός της άποψης ότι η ευτυχία κρύβεται στις μικρές στιγμές, ένα παιδί με όνειρα που θέλει να φέρει το μέλλον στα δικά του μέτρα. Δεν περιγράφω άλλο.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Νεο-νουάρ: Η εξέλιξη του φιλμ νουάρ

Οι νεο-νουάρ ταινίες είναι ένα υποείδος του φιλμ νουάρ που
Klute

Klute: Ωδή στην ανθρώπινη ψυχή

Μετά από την τραγική είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού