5 τραγούδια που κάνουν τις βροχερές ημέρες πιο γλυκές

βροχερές ημέρες

Ο καιρός τις τελευταίες ημέρες γίνεται ολοένα και πιο χειμωνιάτικος και τι καλύτερο από ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ και κατάλληλη μουσική; Εδώ έχω ετοιμάσει ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα με τα 5 πιο όμορφα τραγούδια για μελαγχολικές και βροχερές ημέρες .

1.Carnival of rust – Poets of the Fall

Σε αυτό το τραγούδι οι «ποιητές της πτώσης» έβαλαν όλη τους τη μαεστρία! Πρόκειται για ένα απίστευτα όμορφο τραγούδι με στίχους γεμάτους ουσία αλλά και καταπληκτική rock μουσική.

Advertisements
Ad 14

2. Τ’ απογεύματα τ’ άδεια – Γλυκερία

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που μας χάρισε η Γλυκερία. Ένα αισθησιακό και συναισθηματικό τάνγκο που γεμίζει την ψυχή .

3. The rain waltz – Στέφανος Κορκολής

Ένα καθαρά μουσικό κομμάτι σε σύνθεση του Στέφανου Κορκολή το οποίο συνοδεύει άριστα τις βροχερές ημέρες. Αναμιγνύει μαγεία με πραγματικότητα!

4. Never tear us apart – INXS

Διαχρονικό και υπέρτατο κομμάτι! Μας θυμίζει ότι όλοι μας έχουμε φτερά ακόμα και βροχερές ημέρες και πρέπει να ανακαλύψουμε το γιατί.

5. Devil inside – INXS

Γενικά οι INXS έχουν δημιουργήσει πολλά τραγούδια που ταιριάζουν στις βροχερές ημέρες και το Devil inside είναι ένα από αυτά. Τραγούδι με βαθύ και ουσιώδη στίχο αλλά και μουσική που ταξιδεύει.

 

Διαβάστε επίσης  Planet of Zeus: "Η θεματολογία του 'Faith in Physics' είναι η πίστη στον άνθρωπο"

Είμαι η Μαρία Κορόζη , κατάγομαι από το Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας και είμαι φοιτήτρια στο τμήμα μαιευτικής του ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας . Εδώ και αρκετά χρόνια ασχολούμαι με την ποίηση και την πεζογραφία . Επίσης αγαπώ τη μουσική και ιδιαίτερα τη rock , όπως και τον κινηματογράφο και το θέατρο.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Νίκος Μαντάς: «Δεν μπορώ να φανταστώ έναν έρωτα να μοιράζεται»

Ο Νίκος Μαντάς με τη γραφή του εκπλήσσει, προβάλλει το

Κλειώ Ιερωνυμάκη: «Έγραφα από μικρό παιδί»

Η Κλειώ Ιερωνυμάκη είναι μαζί στη στήλη των συνεντεύξεων για