And they lived happily ever after? Μια ανθολογία… μαγική!

 

 

To Moonlight Tales, το αγαπημένο μπλογκ των νέων συγγραφέων, κυκλοφορεί νέα ανθολογία με παραμύθια, το And they lived happily ever after?, και πραγματικά χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο; Όχι, αλλά θα σας πούμε και δύο λογάκια.

Πριν 9 μήνες, το Moonlight Tales κυκλοφόρησε μια συλλογή διηγημάτων από 16 συγγραφείς αφιερωμένη στο Halloween και το είδος του τρόμου. Η συλλογή κυκλοφόρησε ως ebook, αγαπήθηκε, τυπώθηκε, εξαντλήθηκε και προχώρησε σε δεύτερη έκδοση μέσα σε 2 μήνες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πριν 4 μήνες ένα νέο κάλεσμα στάλθηκε και 27 συγγραφείς ανταποκρίθηκαν. Η Ράνια Ταλαδιανού ανέλαβε εξώφυλλο και εικονογράφηση, η Έλενα Παπαδοπούλου επιμέλεια και η Αγγελίνα Παπαδημητρίου διόρθωση και σελιδοποίηση. Και κάπως έτσι γεννήθηκε το And they lived happily after? Ιστορίες που θα σας κάνουν να γελάσετε, να συγκινηθείτε και να ξενυχτήσετε βρίσκονται στις σελίδες του! Ελπίζουμε να αγαπηθεί εξίσου!

Περίληψη And they lived happily ever after?

Advertisements
Ad 14

And they lived happily ever after?

Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα… Ή μήπως όχι;

Πόσο σίγουροι είστε ότι η αγαπημένη μας Χιονάτη βρήκε το ευτυχισμένο τέλος της, όταν παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα; Ή ότι ο κακός λύκος ήταν τόσο κακός ή… τόσο λύκος; Μήπως η Αλίκη δεν ήταν σε μια χώρα θαυμάτων; Τι κι αν η Ραπουνζέλ δεν ήθελε να φύγει από τον πύργο;

Μια συλλογή με διασκευές παραμυθιών, γεμάτες τρόμο, γέλιο, έρωτα, αυστηρά κατάλληλες για μεγάλα παιδιά.

Συμμετέχουν:
Γιώργος Δάμτσιος, Κατερίνα Θεοδώρου, Αγγελίνα Παπαδημητρίου, Ηλίας Στεργίου, Βαγγέλης Ιωσηφίδης, Ράνια Ταλαδιανού, Γιώργος Κωστόπουλος, Σπύρος Κιορσάββας, Έλενα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαλέξης, Μαρία Συλαϊδή, Χρήστος Καραντωνίου, Θεοδώρα Σέρβου, Νίκος Αγαθαγγελίδης, Sylvia Macray, Χρύσα Αναστασίου, Δανάη Ιμπραχήμ, Δημήτρης Δελαρούδης, Έλενα Τέφα, Κυριάκος Μαυροειδέας, Κωνσταντίνα Τομπουλίδου, Ειρήνη Λόκα, Ελένη Ζερβοπούλου, Αλεξία Κέπελη, Ναταλία Βαϊοπούλου, Γιώργος Συνοδινός, Νάντια Κίσκα

Διαβάστε επίσης  «Το Άτακτο καπέλο» της Χριστίνας Αποστολίδη, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας

Κυκλοφορεί πολύ πολύ σύντομα! Αναζητείστε το Moonlight Tales για περισσότερες ενημερώσεις.

Λίγα Λόγια για τους συντελεστές

Αγγελίνα Παπαδημητρίου

Η Αγγελίνα Παπαδημητρίου γεννήθηκε λίγο μετά το θερινό ηλιοστάσιο της χρονιάς του 1990 και είναι χαρακτηριστικό παιδί της δεκαετίας της. Λατρεύει οτιδήποτε σχετίζεται με τη φαντασία και χάνεται μεταξύ βιβλίων, σειρών και παιχνι[1]διών στρατηγικής ή απόδρασης. Είναι φιλόλογος, επιμελή[1]τρια βιβλίων και πρόσφατα ξεκίνησε τα πρώτα βήματα στον χώρο της μετάφρασης. Το 2013 συνδημιούργησε το λογοτεχνικό blog Moonlight Tales, το οποίο διαχειρίζεται μέχρι και σήμερα. Για τρία χρόνια δίδασκε δημιουργική γραφή στο εργαστήρι «Scripta Manent» των εκδόσεων Πηγή, ενώ πλέον εργάζεται ως υπεύθυνη licencing δικαιωμάτων σε εκδοτικό οίκο. Στο blog συμμετέχει με συγγραφικά άρθρα, διηγήματα και μυθιστορήματα, ενώ είναι και υπεύθυνη συντονισμού του τμήματος επιμέλειας και δημιουργίας εξωφύλλων. Θα βρείτε πολλές συγγραφικές δημιουργίες στο blog, με πιο πρόσφατη τη μικρού μήκους ιστορία της με τίτλο «Βρικόλακες με το ζόρι», ενώ το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Αίμα από Ασήμι» θα εκδοθεί τον Οκτώβριο του 2022 από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη.

Εύη Φρυγανά

Η Εύη Φρυγανά γεννήθηκε στη Χαλκίδα και σπουδάζει Διοί[1]κηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Η αγάπη της για τη συγγραφή την οδήγησε τον Αύγουστο του 2013 να συνιδρύσει το λογοτεχνικό μπλογκ Moonlight Tales και το ενδι[1]αφέρον της για ό,τι σχετίζεται με τις έρευνες ανθρωποκτονιών να παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια εγκληματολογίας. Ξεκίνησε να γράφει από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού και το 2016 εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Αναζήτηση Εκδίκησης». Από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη κυκλοφορεί η αστυνομική σειρά με πρωταγωνίστρια τη Αρχιφύλακα Λόρεν Γουότερστον «Ο κήπος με τους Υάκινθους» και «Ο τοίχοςμε τις ανεμώνες», καθώς και το μεμονομένο μυθιστόρημα μυστηρίου «Δείπνο Δολοφόνων».

Διαβάστε επίσης  6 νέες βιογραφίες που αξίζει να διαβάσετε

Έλενα Παπαδοπούλου

Η Έλενα Παπαδοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και σπούδασε αγγλική γλώσσα και φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο. Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ φοίτησε δυο εξάμηνα στο πανεπι[1]στήμιο του Λοτζ της Πολωνίας, στο τμήμα λογοτεχνίας. Ξεκίνησε να γράφει στην ηλικία των επτά ετών, που δημιούργησε τον πρώτο της φανταστικό κόσμο. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, παρακολούθησε το σεμινάριο δημιουργικής γραφής «Scripta Manent» και σύντομα ολοκλήρω[1]σε το πρώτο της μυθιστόρημα. Τα τελευταία χρόνια είναι επιμελήτρια, συγγραφέας και διαχειρίστρια στο λογοτεχνικό blog Moonlight tales. Διηγήματά της έχουν δημοσιευτεί σε τοπική εφημερίδα, στην οποία πλέον διατηρεί βιβλιοφιλική στήλη, ενώ το ποίημά της «Το Ρολόι Χτυπάει Μεσάνυχτα» έχει συμπεριληφθεί στο συλλογικό έργο Once Upon a Horror Time, που κυκλοφόρησε από το Moonlight Tales τον Νοέμβριο του 2021. Το πρώτο της μυθιστόρημα, Ένα Μόνο Γράμμα, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη. Όταν δεν γράφει, ασχολείται με ποικίλους δημιουργικούς τομείς, όπως ο χορός και η ζωγραφική ή διαβάζει βιβλία. Η ιδανική της μέρα περιλαμβάνει μια μεγάλη κούπα καφέ, μια πολύχρωμη κουβέρτα και ένα καλό βιβλίο.

Ράνια Ταλαδιανού

Η Ράνια Ταλαδιανού γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1996 στην Αθήνα. Από μικρή έβρισκε καταφύγιο στη γραφή, μέχρι που στα δεκαπέντε της ύφανε τον πρώτο της μαγικό κόσμο. Όσο σπούδαζε Περιβαλλοντολογία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, συνεργάστηκε ως συγγραφέας και επιμελήτρια με τη λογοτεχνική ομάδα του Moonlight Tales. Παρακολούθησε το σεμινάριο δημιουργικής γραφής του εργαστηρίου Scripta Manent και διακρίθηκε στον διαγωνισμό διηγημάτων των εκδόσεων iWrite με τίτλο «Παιχνίδια του Θρόνου στο Βυζάντιο». Ασχολείται με τη γραφιστική, τη γλυπτική και παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στην ερασιτεχνική ομάδα «Acting How». Το βιβλίο της με τίτλο «Η Πτώση της Εύας – Μνήμη» κυκλοφορεί από τον Σεπτέμβριο του 2020 από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και συμμετέχει στο «Once Upon A Horror Time» με το διήγημα Archalloween.

Διαβάστε επίσης  Παρουσίαση 17/02/18: “Η Μήτρα του Κακού ΙΙ, Το Συννεφόδεντρο ”

Η Έλενα Παπαδοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και σπούδασε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Ξεκίνησε να γράφει στην ηλικία των επτά ετών, όταν δημιούργησε τον δικό της φανταστικό κόσμο. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, παρακολούθησε το σεμινάριο δημιουργικής γραφής «Scripta Manent» και σύντομα ολοκλήρωσε το πρώτο της μυθιστόρημα. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι επιμελήτρια, συγγραφέας και διαχειρίστρια στο λογοτεχνικό blog Moonlight Tales. Το διήγημά της «Ένας άγγελος γεννιέται» έχει δημοσιευτεί σε τοπική εφημερίδα, ενώ το ποίημά της «Το Ρολόι Χτυπάει Μεσάνυχτα» έχει συμπεριληφθεί σε συλλογικό έργο. Το πρώτο της μυθιστόρημα (Ένα Μόνο Γράμμα) κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη. Όταν δεν γράφει, ασχολείται με ποικίλους δημιουργικούς τομείς, όπως ο χορός και η ζωγραφική, ή διαβάζει. Η ιδανική της μέρα περιλαμβάνει μια μεγάλη κούπα τσάι ή καφέ, μια πολύχρωμη κουβέρτα και ένα καλό βιβλίο.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Ο λευκός ελέφαντας, η αληθινή ιστορία της Αγνής Ιωάννου

«Ο λευκός ελέφαντας» είναι το πιο αληθινό βιβλίο που θα
Φρύδια

Φρύδια: 5 tips για ένα άψογο αποτέλεσμα

Φρύδια, ή αλλιώς ο καμβάς του προσώπου μας και αυτό διότι