Η παρουσίαση του βιβλίου «18 Ημέρες Μετά» από την Sara Profeta στην Θεσσαλονίκη

άνεμος εκδοτική
Πηγή: anemosekdotiki.gr

Με ιδιαίτερη χαρά περιμένουμε να παρευρεθούμε στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «18 ημέρες μετά» της Sara Profeta που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Η συγγραφέας αλλά και οι καλεσμένοι της θα μιλήσουν για το βιβλίο και θα μας δώσουν μια πρώτη γεύση για το μυθιστόρημα που υπόσχεται να μας κρατήσει συντροφιά αυτό το καλοκαίρι.

Λεπτομέρειες για την παρουσίαση του βιβλίου «18 ημέρες μετά» της Sara Profeta

Η συγγραφέας Sara Profeta θα παρουσιάσει το μυθιστόρημά της με τίτλο «18 ημέρες μετά» στο καφέ Ζώγια στη Θεσσαλονίκη στις 28/6/2023 στις 19:00.

Ποιο θα μιλήσουν για το βιβλίο;

Για το βιβλίο θα μιλήσει η Μάρθα Ζαφειρίου, καθηγήτρια Αγγλικής & Ιταλικής φιλολογίας.
Αποσπάσματα θα αποδώσουν οι ηθοποιοί: Λένα Βελλιάδου & Στεφανία Κώττα.

Που θα γίνει η παρουσίαση;

Ζώγια • Αλεξάνδρου Σβώλου 54, Θεσσαλονίκη

Advertisements
Ad 14
18 ημέρες μετά
Πηγή: anemosekdotiki.gr

Λίγα λόγια για το βιβλίο «18 ημέρες μετά» της Sara Profeta

Στη ζωή της τα δύσκολα είτε την κυνηγούσαν είτε τα κυνηγούσε συνειδητά. Και τα ξεπερνούσε πάντα, γιατί είχε μια δύναμη ανεξάντλητη, γιατί ήταν φτιαγμένη από φωτιά.

Γεννημένη μέσα στη μουσική, μια σύγχρονη αμαζόνα, μια γυναίκα ανεξάρτητη, δυναμική, ζωντανή, εξωστρεφής και με χιούμορ, έβαλε τους πιο δύσκολους στόχους, κατέκτησε το πιο ισχυρό αντρικό κάστρο και ξεχώρισε. Στη συνέχεια άφησε την καρδιά της να γεμίσει από μια αγάπη δίχως προηγούμενο, δίχως όρια, δίχως μέτρο, ζώντας ένα πρελούδιο ευτυχίας, τρέχοντας στα όρια μιας θύελλας, χωρίς να τη νοιάζει πού θα την πετάξει ή πώς θα την αφήσει όταν σταματήσει.
Ήταν η αγάπη του Μάρκου που έκανε τον κόσμο να γυρίζει. Δεν έβλεπε, δεν έδινε σημασία στα ίχνη που άφηνε στον δρόμο της ο όλεθρος, που την πλησίαζε ακάθεκτος. Τότε άλλαξε, έγινε σκληρή, κυνική, σαρκαστική, κυνηγώντας την ευκαιριακή απόλαυση και κρατώντας θαμμένη εκείνη τη συναρπαστική γυναίκα που ήταν κάποτε, που είχε ένα έντονο «ζαμανφού» να κυματίζει στην κορυφή της, πιστεύοντας πως τα είχε καταφέρει, πως είχε επιβιώσει.

Διαβάστε επίσης  "Ο Μυστικός Φύλακας" του Μανώλη Νάννου

Από τον υπέροχο Μάρκο, στον μυστηριώδη Τζέιμς, 2.750 και 18 μέρες μετά δρόμος…
Με γραφή καθηλωτική, με πηγαίο χιούμορ και αυτοσαρκασμό, η συγγραφέας μάς παρασύρει στον συναρπαστικό κόσμο της ηρωίδας της, μιας γυναίκας που αξίζει να γνωρίσουμε.

 

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Τίποτα δεν είναι όπως πιστεύουμε

Τίποτα δεν είναι όπως πιστεύουμε

Τίποτα δεν είναι όπως δείχνει. Τίποτα δεν είναι όπως πιστεύουμε.
«Για την καρδιά και το συκώτι του», Λένα Διβάνη

«Για την καρδιά και το συκώτι του»: Η νέα σπαρταριστή νουβέλα της Λένας Διβάνη

Στην τελευταία της νουβέλα με τίτλο «Για την καρδιά και