Οι νικητές του βιβλιου «Λέσχη Ελπιδοφόρας Γραφής» του Πάνου Ν. Αντωνόπουλου από τις εκδόσεις Κέδρος

Το MAXMAG και οι εκδόσεις Κέδρος σας κάνουν δώρο, μετά από κλήρωση, δύο αντίτυπα του βιβλίου «Λέσχη Ελπιδοφόρας Γραφής» του Πάνου Ν. Αντωνόπουλου.

Οι νικητές του βιβλίου είναι:

  1. Σταματία Θανου
  2. Νίκος Τζουβάρας

Οι νικητές του βιβλίου θα ενημερωθούν μέσω email που έδωσαν κατα την συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, για τον τρόπο παραλαβής του αντιτύπου τους.

Advertisements
Ad 14

Μέσα από τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, μόνο το e-mail θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του περιοδικού από όπου θα λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail μια φορά την εβδομάδα μέσα από το newsletter μας. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να τα λαμβάνετε, θα μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα μας οποιαδήποτε στιγμή εσείς.


Περίληψη:

Ο νεαρός Σάμης Αντωνίου προσπαθεί να εκδώσει το πρώτο του βιβλίο. Το όνειρό του αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει ένας – όχι τόσο συνηθισμένος – εκδοτικός οίκος, με τον απαράβατο όρο εκείνος να εκπληρώσει μια σειρά αποστολών, για να αποδείξει ότι αξίζει την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του. Ο επίδοξος συγγραφέας σιγά σιγά μεταλλάσσεται σε έναν μαχητή ανθρωπιστικών ιδεών με οδηγό τα ιδανικά μεγάλων λογοτεχνών. Κι ενώ οι σειρήνες του πολέμου δεν έχουν σιγήσει ακόμη και η ανθρωπότητα οδηγείται σε νέα μονοπάτια, ο Σάμης Αντωνίου παλεύει για ένα καλύτερο αύριο με όπλο την πένα του.
Ο ήρωας ονειρεύεται ένα μέλλον όπου οι άνθρωποι – τα σημερινά παιδιά – θα οικοδομήσουν απερίσπαστοι μια νέα πραγματικότητα και η αγάπη θα κερδίσει επιτέλους το χαμένο έδαφος.

Διαβάστε επίσης  4+1 στέκια στην Αθήνα για να απολαύσεις το βιβλίο σου

Από τη παρουσίαση του βιβλίου στο MaxMag:

Το βιβλίο περιέχει αισιόδοξα και τρυφερά μηνύματα. H «Λέσχη Ελπιδοφόρας Γραφής» θα μπορούσε να είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία του 2022. Ο τρόπος σκέψης του συγγραφέα εμπεριέχει έννοιες και αξίες που θα πρέπει να τις υπενθυμίζουμε κάθε μέρα τόσο στον εαυτό μας όσο και στους γύρω μας. Αγάπη, ενσυναίσθηση, σεβασμός και η σπουδαιότητα της ανθρωπιάς είναι ορισμένες από τις ανθρωπιστικές αξίες που βρίσκουμε σε αυτό το ανάγνωσμα.

Διαβάστε όλη την βιβλιοπαρουσίαση εδώ.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

O Πάνος Ν. Αντωνόπουλος γεννήθηκε το 1978 στην Πάτρα και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε Δημοσιογραφία και Ελληνικό Πολιτισμό. Είναι κάτοχος των μεταπτυχιακών τίτλων: ΜΒΑ του πανεπιστημίου Cardiff Metropolitan, με ειδίκευση στο Product Development Management, και Δημιουργική Γραφή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Το θεατρικό έργο του Το ελάφι βραβεύτηκε από την Ένωση Ελλήνων Σεναριογράφων και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

L.A. Confidential

L.A. Confidential: Μια αψεγάδιστη noir ταινία

Το L.A. Confidential είναι μία νέο-νουαρ ταινία μυστηρίου του 1997,
all or nothing

All or Nothing: Το ακίβδηλο οικογενειακό δράμα του Mike Leigh

Το «All or Nothing» (ελληνιστί «Όλα ή Τίποτα») είναι ένα