Ψηφοφορία: Διάλεξε το αγαπημένο σου διήγημα

Διάλεξε το αγαπημένο σου διήγημα

Ένας μήνας για να γράψεις το διήγημα. Είναι αρκετό όμως; Θα σε φτάσει; Και το άγχος σε κυριεύει. Όμως τα καταφέρνεις και πατάς αποφασιστικά το enter του υπολογιστή σου για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό διηγήματος του MAXMAG σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Και τώρα τι; Τώρα ξεκινά η ψηφοφορία! Οι «κάλπες» άνοιξαν και το κοινό μπορεί να ψηφίζει από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 9 Ιουλίου στις 00.00. Τι περιμένεις; Διάβασε και ψήφισε!

Βρες όλα τα διηγήματα που πήραν μέρος στο διαγωνισμό εδώ.
Στην παρακάτω λίστα θα δείτε ΌΛΑ τα διηγήματα που τηρούσαν τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού και στάλθηκαν εντός του χρονικού διαστήματος που ορίστηκε.
Κάθε επισκέπτης της ιστοσελίδας μας, έχει δικαίωμα από μια ψήφο ανά 24ωρο (βάση της διεύθυνσης IP που έχει). Απαγορεύονται ρητά ψήφοι που έρχονται από proxy ιστοσελίδες.

Υπενθυμίζουμε ότι το δώρο για τον πρώτο νικητή είναι 12 αντίτυπα των καινούργιων βιβλίων των εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει 3 αντίτυπα των εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ  και ο τρίτος νικητής θα κερδίσει 1 αντίτυπο των εκδόσεων. Τα αντίτυπα των βιβλίων θα τα επιλέξουν οι νικητές του διαγωνισμού.

Η ψηφοφορία έχει κλείσει και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017. 

Διαβάστε επίσης  "Η θάλασσα μου" της Μαριτίνας

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Πόσο γρήγορα μπορεί να διαβάσει ένας άνθρωπος;

Τι είναι η ταχεία ανάγνωση; Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι
Μίνι Ρίπερτον

Μίνι Ρίπερτον: Μια αγγελική φωνή που σίγησε νωρίς

Η Μίνι Ρίπερτον ήταν Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός της σόουλ,