Ο Jay Shetty ξαναχτυπά με τους 8 κανόνες της αγάπης

8 κανόνες της αγάπης
Οι 8 κανόνες της αγάπης του Jay Shetty από τις Εκδόσεις Ψυχογιός / Πηγή: now24.gr

Ο Jay Shetty ξαναχτυπά με τους «8 κανόνες της αγάπης» μετά την επιτυχημένη πορεία του «Σκέψου σαν μοναχός». Στο καινούργιο βιβλίο αυτοβελτίωσης ο Jay Shetty μας μαθαίνει την αγάπη προς τον εαυτό μας, τους φίλους μας, την οικογένεια μας, τον σύντροφο μας ακόμα και για τους συναδέλφους μας. «Οι 8 κανόνες της αγάπης» βασίζονται στα ιερά Ινδουιστικά κείμενα, τις Βέδες, καθώς ο Shetty για ένα διάστημα τριών ετών άσκησε τον μοναστικό βίο ως Ινδουιστής μοναχός.

Το βιβλίο του Jay Shetty σε μετάφραση Χρήστου Καψάλη, χωρίζεται σε τέσσερα μέρη. Ο συγγραφέας καθοδηγεί τον αναγνώστη μέσα από απλά παραδείγματα για το πώς θα αγαπήσει τον εαυτό μου και το περιβάλλον του. Η καθημερινή ρουτίνα “τρώει” τον άνθρωπο, όμως, ο Shetty αναγνωρίζει τα λάθη που κάνουμε και δείχνει τον σωστό δρόμο. Ο τρόπος ζωής των ανθρώπων και οι υποχρεώσεις έχουν διαμορφώσει σε τέτοιο βαθμό την υπόσταση μας, που ο καθένας ξεχνάει αυτό που πραγματικά είναι. Ο Jay Shetty έμπειρος σε θέματα αυτοαγάπης και αυτοβελτίωσης εξηγεί απλούς τρόπους ζωής, υποστήριξης και αγάπης.

Ζεις για να μαθαίνεις να αγαπάς σε κάθε στιγμή της ζωής σου

Αυτό άλλωστε είναι και το νόημα της ζωής. «Οι 8 κανόνες της αγάπης» ανήκουν στην κατηγορία των βιβλίων που εκτιμάς και ευχαριστείς τον συγγραφέα για τον τρόπο που προσφέρει όσα πρέπει να βελτιώσεις στη ζωή σου. «Οι 8 κανόνες της αγάπης» βρίσκουν το νόημα πάνω σε αυτό που αναφέρει ο συγγραφέας στο εξώφυλλο:

Advertisements
Διαβάστε επίσης  IN NOMINE DOMINI : Στέλιος Γ. Λευκόπουλος
Ad 14

Πώς να βρεις την αγάπη, να την κρατήσεις και να της ελευθερώσεις

Το βιβλίο «Οι 8 κανόνες της αγάπης» κυκλοφορούν σε βιβλιοπωλεία και e-book από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Κανείς δε μας βάζει κάτω να μας μάθει πώς να αγαπάμε. Έτσι, συχνά δυσκολευόμαστε να διαχειριστούμε τις σχέσεις μας με μόνο οδηγό τα πρότυπα για την αγάπη που έχουν διαμορφωθεί από την ποπ κουλτούρα και τις ρομαντικές ταινίες. Όλα αυτά βέβαια ίσχυαν μέχρι σήμερα.

Γιατί ο Τζέι Σέτι, στο βιβλίο αυτό, παρουσιάζει την αγάπη πέρα από τα κλισέ, και μας προσφέρει συγκεκριμένα και πρακτικά βήματα για να αναπτύξουμε τις απαραίτητες δεξιότητες, ώστε να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε ουσιαστικά. Μοιράζεται μαζί μας μυστικά για το πώς να κερδίζουμε ή να χάνουμε μαζί, για το πώς ορίζεται η αγάπη και το γιατί ένας χωρισμός δεν είναι το τέλος. Εμπνευσμένος από τις Βέδες, τις ιερές γραφές του Ινδουισμού, αλλά και από τη σύγχρονη επιστήμη, αναλύει όλο τον κύκλο μιας σχέσης, από τα πρώτα ραντεβού μέχρι τη συμβίωση, και από τον χωρισμό μέχρι το νέο ξεκίνημα.

Πηγή: bookthebook.gr

Ακολουθώντας τον και εφαρμόζοντας τους 8 κανόνες της αγάπης που μας προτείνει, θα μάθουμε πώς να μην ερωτευόμαστε ψεύτικες υποσχέσεις και ανεπαρκείς συντρόφους· πώς να αγαπήσουμε καλύτερα, απ’ ό,τι θεωρούσαμε ποτέ εφικτό, τον εαυτό μας, τον σύντροφό μας αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

Λίγα λόγια για τον Jay Shetty

Ο Jay Shetty είναι αφηγητής, podcaster και πρώην μοναχός. Το όραμά του είναι να κάνει τη σοφία viral. Το 2017, το Forbes τον συμπεριέλαβε στη λίστα των 30 Under 30, ως έναν από τους ανθρώπους που αλλάζουν τα δεδομένα στον κόσμο των media. Έχει κάνει σκοπό του να μοιραστεί με όλους τη διαχρονική σοφία του κόσμου με έναν τρόπο πρακτικό και επίκαιρο.

Διαβάστε επίσης  Τα διαβάσαμε και σας τα προτείνουμε για τον Άγιο του Έρωτα
Jay Shetty / Πηγή: psichogios.gr

Ο Jay Shetty έχει δημιουργήσει πάνω από τετρακόσια βίντεο που έχουν γίνει viral με πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές, και το podcast του, On Purpose, είναι σταθερά Νο 1 στον τομέα της υγείας και του ευ ζην.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Βόρεια Ιταλία

Βόρεια Ιταλία: Ένα ταξίδι με άρωμα των Άλπεων

Στη Βόρεια Ιταλία υπάρχουν πολλές πόλεις και αξιοθέατα που δεν

Το Μουσείο Σοσιαλιστικής Τέχνης στην Βουλγαρία

Το Μουσείο Σοσιαλιστικής Τέχνης: Μία Ανασκόπηση της Κομμουνιστικής Περιόδου στη