Σάλο προκαλεί η καινούργια διαφημιστική καμπάνια του JUMBO

Είναι γνωστό πως η εταιρία JUMBO κάνει προχωρημένες και ιδιαίτερες διαφημιστικές καμπάνιες που πάντα γίνονται θέμα συζήτησης και κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

Αυτή τη φορά όμως ένα σποτ από την καινούργια διαφημιστική καμπάνια της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων JUMBO, έχει προκαλέσει τεράστιο σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κατάφερε να γίνει το επίκεντρο συζήτησης των τελευταίων ημερών.

Η διαφήμιση κατάφερε σε λίγες μόνο ώρες να γίνει viral!

Τα σποτ με τίτλο «Η Δημοκρατίας της Χαράς» παρουσιάζει ετερόκλητους φαινομενικά ανθρώπους να ψωνίζουν από τα καταστήματα JUMBO. Στο πιο πρόσφατο από την σειρά των σποτ εμφανίζονται δύο ζευγάρια. Ένα νεαρό ετεροφυλόφιλο ζευγάρι και ένα μεγαλύτερης ηλικίας ομοφυλόφιλο ζευγάρι ανδρών που βρίσκονται στα Jumbo και μοιράζονται την κοινή τους προτίμηση για το κατάστημα.

Το διαφημιστικό σποτ κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να γίνει viral, προκαλώντας την οργή και την αγανάκτηση μεγάλης μερίδας Ελλήνων. Κάποιοι μάλιστα χωρίς ενδοιασμούς κατήγγειλαν την εν λόγω διαφήμιση στο αρμόδιο τμήμα marketing, ενώ κάποιοι άλλοι δεν δίστασαν να εκφράσουν την αντιπαράθεσή τους με προσβλητικά και ομοφοβικά σχόλια.

Αν και πολλοί εξέφρασαν την αποδοκιμασία τους για το διαφημιστικό σποτ, δεν έλειψαν οι επευφημίες και τα θετικά σχόλια. Πολλοί στήριξαν την καμπάνια του JUMBO, επιδοκιμάζοντας την ενέργεια της εταιρίας να εντάξει τη διαφημιστική της καμπάνια στο πλαίσιο της «Κοινωνικής Παρέμβασης» με σκοπό να  σπάσει κάθε στερεότυπο, κοινωνικό και ρατσιστικό.

Η εταιρία αναφέρει για την καμπάνια της:

“Τι έχει να μοιραστεί ένας έντεχνος μ’ έναν… λαϊκό; Ένας πλούσιος μ’ έναν φτωχό; Ένας Έλληνας μ’ έναν μετανάστη; Ένας straight μ’ έναν gay; Ένας τρίτεκνος μ’ έναν εργένη; Χιλιάδες προϊόντα και εκατομμύρια χαμόγελα! Αυτό θα πει Jumbo “Δημοκρατία της Χαράς”! Η πρώτη corporate διαφημιστική καμπάνια “Κοινωνικής Παρέμβασης” είναι γεγονός και έτοιμη να σπάσει κάθε στερεότυπο (κοινωνικό ή ρατσιστικό)… με χιούμορ, τρυφερότητα και αναπάντεχες αλήθειες! Γιατί η έννοια της Δημοκρατίας στις μέρες μας είναι πιο επίκαιρη και αναγκαία από κάθε άλλη φορά!”.

Διαβάστε επίσης  Xiaomi 11T Pro: Το νέο flagship τής Xiaomi

 

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Οι τέσσερις μεγάλες κυρίες του ιμπρεσιονισμού

Οι τέσσερις μεγάλες κυρίες του ιμπρεσιονισμού τιμήθηκαν από την Εθνική
Γαμήλιο Ταξίδι

Γαμήλιο Ταξίδι: Πώς να το κάνετε ξεχωριστό

Είναι γεγονός ότι το γαμήλιο ταξίδι ή μήνας του μέλιτος