Justice League trailer: Ο Ben Affleck και η παρέα του προσπαθούν να σώσουν την DC!

Το θέλαμε, το ζητούσαμε και επιτέλους ο Zack Snyder μας έδωσε το καινούριο trailer για το «Justice League». Πλέον μπορούμε να είμαστε αρκετά αισιόδοξοι ότι εκεί στη DC δεν έχουν κάνει ακόμη μια «τρύπα» στο νερό. Το κλίμα είναι βαρύ για τον Affleck και τους υπόλοιπους, καθώς το «Batman Vs Superman» χαρακτηρίστηκε ως αποτυχία, ενώ δε χρειάζεται καν να  μιλήσουμε για το «Suicide Squad».

Για πρώτη φορά όμως, υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Πήραμε το trailer και ομολογουμένως ήταν πολύ καλό. Μαζί, λοιπόν, σήμερα θα το αναλύσουμε και θα προσπαθήσουμε να αντλήσουμε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε για την επερχόμενη ταινία, αλλά και για τις επόμενες από αυτή.

Advertisements
Ad 14

Το trailer ξεκινάει με τον Bruce Wayne(Batman, Ben Affleck) να βρίσκεται σε ένα κρύο, σχεδόν χιονισμένο τοπίο. Αντιλαμβανόμαστε ότι πρόκειται για το χωριό στο οποίο πάει ο Aquaman για να προσφέρει τροφή στους κατοίκους όταν βγαίνει από τη θάλασσα και την Ατλαντίδα. Αυτή είναι πιθανότατα και η προσπάθεια του Wayne την οποία είδαμε σε προηγούμενο trailer να στρατολογήσει τον Arthur Curry (Aquaman, Jason Momoa) στην Justice League. Όσο βλέπουμε αυτό, από πίσω ακούγεται ο διάλογος του Batman με την Wonder Woman (Gal Gadot), οι οποίοι μας εξηγούν το νόημα της ταινίας, την απειλή που έρχεται δηλαδή με τον Steppenwolf και στη συνέχεια τον Darkseid.

Βρισκόμαστε τώρα στο σπίτι του Dr. Silas Stone (Joe Morton), επιστήμονα και πατέρα του Cyborg. Εκεί βλέπουμε ένα από τα Motherboxes, τα κουτιά δηλαδή που αναζητά ο κακός της ταινίας, Steppenwolf, αλλά και ένα κοντινό σε έναν Parademon, στρατιώτη του Darkseid.

Διαβάστε επίσης  Κορωνοϊός: Οι παραγωγές που αναβάλλονται

Το μοτίβο συζήτησης Batman-Wonder Woman για την εξήγηση της ταινίας συνεχίζεται και μας δίνει πληροφορίες για τα υπόλοιπα μέλη της Justice League που θα κάνουν το ντεμπούτο τους.

Aquaman (Jason Momoa)

Ο βασιλιάς της Ατλαντίδας παρότι αποτελεί έναν ήρωα με απίστευτες δυνάμεις, συχνά βρίσκεται στο επίκεντρο κοροϊδίας για το παρουσιαστικό και τη φύση των δυνάμεών του. Γι’ αυτό, λοιπόν, ο Zack Snyder προσπάθησε να τον κάνει όσο πιο badass γίνεται. Και ποιος θα μπορούσε να το καταφέρει αυτό; Ο Jason Momoa φυσικά.

Cyborg (Ray Fisher)

O Victor Stone ήταν ένα κολλεγιόπαιδο-παίκτης αμερικανικού ποδοσφαίρου που υπέφερε ένα ατύχημα που κανονικά έπρεπε να τον σκοτώσει. Ο πατέρας του όμως ένωσε τα απομεινάρια του σώματός του με ένα Motherbox, διαμορφώνοντας τον έτσι σε ένα μηχανικό όπλο που μπορεί να πάρει διάφορες μορφές και να συνδεθεί με κάθε υπολογιστή στη Γη. Το Cgi που χρησιμοποιήθηκε βέβαια από τη DC σήκωσε αντιδράσεις.

Flash (Ezra Miller)

O Barry Allen, ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο μπορεί να ξεπεράσει την ταχύτητα του φωτός. Αποτελεί έναν comic relief χαρακτήρα, δηλαδή οι ατάκες του θα ελαφρύνουν το σκοτεινό και βαρύ κλίμα της ταινίας.


Μετά την παρουσίαση βλέπουμε κάποιες σκηνές μάχης και μια πρώτη εικόνα στην στολή του Batman, του Aquaman μαζί με την τρίαινά του, του Flash, του Cyborg, αλλά και της Wonder Woman που φαίνεται να παλεύει με ανθρώπους.  Αν και η απειλή είναι εξωγήινη, τι μπορεί να την οδήγησε σε αυτό; Υποθέτουμε ότι αποτελούν ανθρώπους του Lex Luthor (Jesse Eisenberg).

To comic relief στοιχείο του Flash που είπαμε παραπάνω εμφανίζεται για πρώτη φορά εδώ. Όταν μέσα στο batmobile ρωτάει τον Bruce Wayne για το ποια ακριβώς είναι η υπερδύναμη του και παίρνει την απλή απάντηση… «είμαι πλούσιος!».

Διαβάστε επίσης  Λάμπρος Κωνσταντάρας: Ο άρχοντας του ελληνικού κινηματογράφου

Οι σκηνές μάχης συνεχίζονται με το «Come Together» των Beatles να παίζει από πίσω, γιατί ενώνεται η Justice League. Το πιάσατε;

Στη συνέχεια το trailer μας αποκαλύπτει τρεις χαρακτήρες που αξίζει να δώσουμε προσοχή γιατί αποκαλύπτουν πολλές πληροφορίες.


Lois Lane (Amy Adams)

Το μεγάλο μυστικό, αλλά όχι μυστικό της ταινίας είναι η συμμετοχή του Superman (Henry Cavill). Justice League χωρίς Superman δεν είναι δυνατό να υπάρξει. (SPOILER alert)… στο τέλος του Batman vs Superman όμως, ο ήρωας από τον Krypton θυσιάζεται για να σκοτωθεί ο Doomsday; Η ύπαρξη της Lois Lane, του ερωτικού ενδιαφέροντος του Superman λοιπόν, στο trailer και την ταινία επιβεβαιώνει και τη συμμετοχή του ήρωα.

Mera (Amber Heard)

Στο trailer πήραμε την πρώτη εικόνα της Mera, της μελλοντικής γυναίκας του Aquaman. Δε ξέρουμε ακόμα το μέγεθος του ρόλου που θα παίξει στην ταινία, αλλά θα είναι το ντεμπούτο της Amber Heard με τον χαρακτήρα.

Henry Allen (Billy Crudup)

Η συζήτηση του Flash με τον πατέρα του που βρίσκεται στη φυλακή, μας επιβεβαιώνει τόσο το παρελθόν του ήρωα αλλά και τη μελλοντική ύπαρξη του μεγαλύτερου εχθρού του.

Στα κόμικ ο Professor/Reverse Flash γυρνάει πίσω στο χρόνο και σκοτώνει τη μητέρα του Barry Allen (Flash), αφήνοντας κανένα ίχνος. Η αστυνομία κατηγορεί για τον φόνο τον πατέρα του ήρωα με αποτέλεσμα εκείνος να φυλακίζεται άδικα. Εκεί λοιπόν, βλέπουμε τους δύο άντρες, έπειτα από τη φυλάκιση του πατέρα.

Τέλος, βρισκόμαστε σε μια οροφή δίπλα πιθανώς από το bat signal και βλέπουμε για πρώτη φορά τον Jim Gordon (J.K Simmons), ο οποίος μόλις βλέπει τον Aquaman λέει κάτι πολύ σημαντικό για τη συνέχει της DC. Πιο συγκεκριμένα, λέει ότι είναι ωραίο να βλέπει τον batman να συνεργάζεται με άλλους. Αυτό επιβεβαιώνει την ύπαρξη της Batfamily. Στο Suicide Squad είδαμε τη στολή του δεύτερου Robin, του Jason Todd, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον Joker. Επίσης, έχουν ήδη ανακοινωθεί σόλο ταινίες, τόσο του πρώτου Robin που στη συνέχεια έγινε Nightwing, του Dick Grayson και της Barbara Gordon ή αλλιώς Batgirl.

Διαβάστε επίσης  Powerless: Η πρώτη κωμωδία στο universe της DC !

Βάλε στη ζωή σου αυτά που σε γεμίζουν. Δες πολλές ταινίες, άκου μουσική συνέχεια, υποστήριξε την ομάδα σου, βγες με τους φίλους σου. Βολιώτης, προσπαθεί να βγάλει τη Δημοσιογραφία, θα με βρεις στο Maxmag, αλλιώς θα είμαι κάπου βλέποντας ταινίες και διαβάζοντας ατέλειωτες Marvel θεωρίες και γεγονότα.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Τίποτα δεν είναι όπως πιστεύουμε

Τίποτα δεν είναι όπως πιστεύουμε

Τίποτα δεν είναι όπως δείχνει. Τίποτα δεν είναι όπως πιστεύουμε.
«Για την καρδιά και το συκώτι του», Λένα Διβάνη

«Για την καρδιά και το συκώτι του»: Η νέα σπαρταριστή νουβέλα της Λένας Διβάνη

Στην τελευταία της νουβέλα με τίτλο «Για την καρδιά και