Ο Ryan Gosling ως Neil Armstrong στο «First Man»

1 χρόνος πέρασε σχεδόν από το Blade Runner 2049 και βλέπουμε τον Ryan Gosling σε μια ολοκαίνουρια ταινία, με τίτλο «First Man».

This isn’t just another trip, Neil, you’re not just going to work.

«First Man» ο τίτλος, ο Ryan Gosling, σε διαστημική στολή στην αφίσα, όλοι καταλαβαίνουμε περί τίνος πρόκειται. Μια γεύση από τη ζωή του πρώτου ανθρώπου που περπάτησε στη Σελήνη, Neil Armstrong, το 1969.

First Man

Μια βιογραφία, που όπως βλέπουμε από το πρώτο trailer, έχει να μας δώσει πολλά. Ας αρχίσουμε από το γεγονός ότι ο αγαπημένος μας ηθοποιός συνεργάζεται ξανά με τον σκηνοθέτη του πετυχημένου «La La Land», Damien Chazelle. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του James R. Hansen.

Στο πλευρό του, ως συμπρωταγωνίστρια και on screen σύζυγος του η Claire Foy, γνωστή από την εξαιρετική σειρά «The Crown»

Το trailer επικεντρώνεται κυρίως σε όλους τους κινδύνους γύρω από τη θρυλική πτήση του Apollo 11, με τον Gosling-Armstrong να αντιμετωπίζει τις σκληρές ερωτήσεις των πολιτικών, αλλά ακόμα περισσότερο του γιου του που τον ρωτά αν πιστεύει ότι θα γυρίσει πίσω.

First Man

Η ταινία έδειξε κάποια πρώτα αποσπάσματα στο CinemaCon τον Απρίλιο και ο Damien Chazelle δήλωσε πως ο κόσμος δεν θα δει μόνο το ταξίδι του Neil Armstrong αλλά θα πάρει και μια γεύση από τον δύσκολο γάμο του με την Janet.

Δρομολογείται για τις 12 Οκτωβρίου. Ποιος περιμένει τόσο;

Μπορείτε να δείτε το trailer παρακάτω:

Διαβάστε επίσης  «Night Hunter»: Ο Henry Cavill σε ένα σκοτεινό παιχνίδι καταδίωξης

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Khara-Khoto, η «μαύρη πόλη»

Κατά κοινή ομολογία η ιστορία της πόλης του Khara-Khoto γνωστή
η χώρα του τσαγιού

Το βιβλίο του τσαγιού του Οκάκουρα Κακούζο και η διάδοση της ασιατικής και ιαπωνικής κουλτούρας

Το 1906, στη Βοστώνη των αρχών του αιώνα, γράφτηκε ένα