Polar Express 2: Ένα ταξίδι που όλοι θα θέλαμε!

Πηγή εικόνας: www.thedirect.com

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού αλλά η είδηση της επιβεβαίωσης από τον παραγωγό  Gary Goetzman στις αρχές του έτους είναι γεγονός! Σχεδιάζεται η δημιουργία της ταινίας Polar Express 2!

Το The Polar Express – Πολικό Εξπρές  αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες για μικρούς και μεγάλους. Η επιστροφή στο ταξίδι προς το βόρειο πόλο είναι κάτι που όλοι θα θέλαμε!  Ο παραγωγός Gary Goetzman σε μία πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε την επιθυμία του να φτιάξει τα sequel πολλών γνωστών ταινιών αλλά έκανε μία ειδική αναφορά στο The Polar Express 2 :

“Ακούστε, θα ήθελα πολύ… Θα ήθελα πολύ να κάνω ένα σίκουελ του ‘ Where The Wild Things Are’ . Υπάρχουν πολλά πράγματα που έχουμε κάνει, αν καθιερωθεί, επώνυμα, αυτές οι ταινίες , τα στούντιο θέλουν ένα άλλο Θα ήταν αυτό; Δεν είναι σαν, “Γεια, ας πάμε να κάνουμε άλλη μια δωρεάν ιστιοπλοΐα, οπότε, όλα χρειάζονται χρόνο και αυτό είναι εντάξει, επειδή δεν μας πειράζει να πάνε τα πράγματα αργά, αλλά αυτό προσπαθεί να λυθεί τώρα, σίγουρα” Polar 2 ‘ . Ναι.”

Πηγή εικόνας: www.thedirect.com

20 χρόνια μετά την πρώτη ταινία κινούμενων σχεδίων με σκηνοθέτη τοn Robert Zebecks  έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας! Ακόμα όλα βέβαια είναι σε πρώιμο στάδιο γιατί είναι πολλά εκείνα που πρέπει να τακτοποιηθούν. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει δεύτερο βιβλίο ώστε να βασιστεί η συνέχεια η ταινίας και σημαντική είναι η διασφάλιση της ποιότητας αυτού του έργου.

Στην πρωτότυπη ταινία ο Τομ Χανκς πρωταγωνιστούσε σε πολλούς ρόλους, μεταξύ των οποίων και αυτόν του ελεγκτή εισιτηρίων, μαζί με τους Ντάριλ Σαμπάρα, Νόνα Γκέι, Τζίμι Μπένετ και Έντι Ντίζεν. Ήταν μία από τις πιο ακριβές animation movies της εποχής εκείνης και παρόλο που οι κριτικές που έλαβε ήταν ανάμεικτες οι εισπράξεις ήτανε πάρα πολύ μεγάλες παγκοσμίως.

Διαβάστε επίσης  Calvary: Το αριστούργημα του John Michael McDonagh

Αξίζει να αναφέρουμε πως στην ελληνική μεταγλώττισή συμμετείχαν: Κώστας Αποστολίδης, Πέτρος Δαμουλής, Λουκάς Φραγκούλης, Πάρι Σκαρτσολιά, Υρώ Λούπη, Aρη Αντωνόπουλου, Παναγιώτης Φιλιππαίου, Σταύρου Μαυρίδη, Ανναλι Βάμβουρα.

Πηγή εικόνας: www.thedirect.com

Αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν υπάρχει ακόμα και οι θαυμαστές του είδους δεν πρέπει να έχουν ελπίδες για τίποτα σύντομα. Το animation διαρκεί πολύ, και αν η ταινία βρίσκεται μόνο στα στάδια του καταιγισμού ιδεών, τότε  το Polar Express 2  θα μπορούσε να απέχει χρόνια. Δυστυχώς παραμένει ασαφές πόσο μακριά βρίσκεται στην πραγματικότητα το Polar Express 2!

Με λένε Δήμητρα και είμαι φιλόλογος! Ακούω ραδιόφωνο κάθε πρωί, παρακολουθώ ταινίες και σειρές σχεδόν καθημερινά, μου αρέσουν τα ταξίδια και το διάβασμα και τώρα αρθρογραφώ εδώ!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Αλ-Ούλα

Αλ-Ούλα: Μία πόλη-όαση στη Σαουδική Αραβία

Ένα ταξίδι στην Αλ-Ούλα είναι ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο.

Πόσο γρήγορα μπορεί να διαβάσει ένας άνθρωπος;

Τι είναι η ταχεία ανάγνωση; Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι