H 30η ανθοκομική έκθεση Καλαμαριάς είναι γεγονός

 

Την Τετάρτη 27 Απριλίου εγκαινιάστηκε η 30η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμαριάς, στην πλαζ Αρετσούς. Διοργανωτής αυτής της πολύχρωμης και ευωδιαστής έκθεσης είναι η ΔΕΤΕΚ Α.Ε. ΟΤΑ. Πρωταγωνιστές αυτής της εκδήλωσης είναι, για ακόμη μια χρονιά, τα εκατοντάδες λουλουδιών-πολλά από τα οποία είναι δυσεύρετα.

Ωράριο λειτουργίας

  • Τετάρτη 26 Απριλίου: 19:00 μ.μ. Εγκαίνια
  • Καθημερινές: 10:00 – 14:00 και 17:00 – 21:30
  • Σαββατοκύριακα και Πρωτομαγιά: 10:00 – 22:00

Διάρκεια: Τετάρτη 26 Απριλίου –  Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Advertisements
Ad 14

Συμμετέχουν 50 περίπου εκθέτες , παραγωγοί φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, εκθέτες με παρεμφερή προϊόντα από την κεντρική Μακεδονία, επιχειρήσεις με είδη κεραμικής–λαϊκής τέχνης, διακόσμησης, χειροτεχνίας.  Συμμετέχουν ακόμα επιχειρήσεις με είδη εξοχής, κήπου και καλοκαιρινού ενδιαφέροντος, ενημερώνοντας τους ανθρώπους για τα εμπορεύματα τους. Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχει ο παραγωγός και συλλέκτης Μιχάλης Τσομπανίδης με τη σπάνια συλλογή  τροπικών ψαριών, δενδρυλλίων μπονσάϊ αλλά και αρκετές ξυλόγλυπτες κατασκευές.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν και να διαλέξουν ό,τι επιθυμούν για τους ανθόκηπους και τις γλάστρες τους. Παράλληλα, όμως, κατά τις βραδινές ώρες θα πραγματοποιούνται πολιτιστικές εκδηλώσεις με την ενεργή συμμετοχή συλλόγων της της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Τετάρτη 26 Απριλίου

*19:00 Εγκαίνια

*19:30 Παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια από την Προποντίδα και τη Μακεδονία από τον Σύλλογο Κουριωτών “Ο Ταξιάρχης”

 

Σάββατο 29 Απριλίου

*19:00 η “Χ.Α.Ν. Καλαμαριάς” θα μας παρουσιάσει τμήματα κιθάρας, Taekwondo,  μαθήματα ξιφασκίας καθώς και χορευτικά τμήματα Latin-ευρωπαϊκών χορών.

Κυριακή 30 Απριλίου

Διαβάστε επίσης  Χρήστος Στανίσης: "Ο Ευγένιος Σπαθάρης μου έμαθε πώς να πατάω στο παλιό και να δημιουργώ το καινούργιο"

*19:00 Ο Πολιτιστικός, Κοινωνικός & Μουσικο-χορευτικός Σύλλογος “DANCE FANTA SY”, θα μας ψυχαγωγήσει με μοντέρνους χορούς και μαζορέτες

*20:00 “Ο Μορφωτικός Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Καλαμαριάς  ΡΥΘΜΟΣ” θα μας παρασύρει με τους λάτιν, ευρωπαϊκούς και ελληνικούς ρυθμούς τους.

Δευτέρα 1 Μαΐου

* Πρωτομαγιάτικο Γλέντι

Τρίτη 2 Μαΐου

*19:00 Μικρασιάτικοι και νησιώτικοι χοροί από τον Προοδευτικό Σύλλογο Αρετσούς – Δέκρων

Τετάρτη 3 Μαΐου

*19:00 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προσφύγων Μικρασιατών Ν. Κρήνης «ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ” θα μας παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς από τη Μικρά Ασία, τη Θράκη και τα νησιά με τμήματα ενηλίκων και παιδιών.

 

*19:00 Αγαπημένα παραδοσιακά τραγούδια από τη χορωδία του Προοδευτικού Συλλόγου Αρετσούς – Δέρκων.

*19:30 Τραγούδια από την χορωδία του Κ.Α.Π.Η. και το Κ.Α.Π.Η. Κηφισιάς

Παρασκευή 5 Μαΐου

*19:00 Το Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης ατόμων με Αναπηρίες “Ο ΣΩΤΗΡ”, θα μας παρουσιάσει πρόγραμμα παραδοσιακών χορών.

Σάββατο 6 Μαΐου

*19:30 Πλούσιο πρόγραμμα παραδοσιακών χορών από όλη την Ελλάδα και τμήματα μοντέρνου χορού από τον Αθλητικό & Πολιτιστικό Σύλλογο ” Ναύαρχος Βότσης”.

Κυριακή 7 Μαΐου

*18:30 Τραγούδια και παραδοσιακοί χοροί από τις αλησμόνητες πατρίδες από την Ένωση Ομογενών εκ Κωσταντινουπόλεως Βορείου Ελλάδας.

Δευτέρα 8 Μαΐου

*19:00 Ο Σύλλογος Φίλων Κρητικής Παράδοσης “Ξαστεριά”, θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς από την Κρήτη. Τίτλος προγράμματος «Με τη μορφή σου η άνοιξη είναι σημαδεμένη κι ό,τι λουλούδι και να βγει την ομορφιά σου παίρνει».

Τρίτη 9 Μαΐου

*19:00 Παραδοσιακοί χοροί παιδικών τμημάτων του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς.

Τετάρτη 10 Μαΐου

*19:00 Παραδοσιακοί χοροί από όλη την Ελλάδα από το χορευτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης .

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα: prasino@kalamaria.gr

Διαβάστε επίσης  Οδός Αρεοπαγίτου: Βόλτα στην ιστορία της Αθήνας

Όπου και να πάτε να περάσετε υπέροχα!

Με λένε Νικολέτα και το όνειρό μου είναι να γίνω δημοσιογράφος. Μένω στη λατρεμένη μου Θεσσαλονίκη, αλλά παράλληλα μου αρέσει να ταξιδεύω. Τον ελεύθερο μου χρόνο παρακολουθώ σειρές και ταινίες, ακούω και παίζω μουσική και γυμνάζομαι. Είμαι σπιτόγατα και έχω εθισμό με τη σοκολάτα. Moto μου: "a woman with good shoes is never ugly"

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Ο λευκός ελέφαντας, η αληθινή ιστορία της Αγνής Ιωάννου

«Ο λευκός ελέφαντας» είναι το πιο αληθινό βιβλίο που θα
Φρύδια

Φρύδια: 5 tips για ένα άψογο αποτέλεσμα

Φρύδια, ή αλλιώς ο καμβάς του προσώπου μας και αυτό διότι