Μαρσάροντας με Cabrio στο Βοτανικό…

Όταν η κουβέντα φτάνει στα πιο ιδιαίτερα μαγαζιά της Αθήνας, σε μαγαζιά δηλαδή που κανείς μπορεί να απολαύσει χαλαρά τον καφέ ή το φαγητό του καθώς και το ποτό του από το απόγευμα και μετά, μοιραία από την συζήτηση δεν μπορεί να λείπει το  Cabrio Restaurant & Bar, που βρίσκεται στον πανέμορφο Πολυχώρο Αθηναΐς στο Βοτανικό.

Το πρωί λειτουργεί με χαλαρή διάθεση και τα βράδια μαρσάρει με ρυθμούς πιο έντονους, θεματικά events και live. Πάνω από την μπάρα του αιωρείται το θρυλικό Volkswagen Beetle ! Τη… ρετρό παρέα συμπληρώνει μια vintage αντλία βενζίνης, μια βέσπα κρεμασμένη στον τοίχο αλλά και παλιά μηχανήματα του περίφημου εργοστασίου μεταξιού. Από τη μια μεριά δεσπόζει η πέτρα, το σίδερο, η ανάμνηση και η ιστορία σ’ ένα βιομηχανικό περιβάλλον με ισχυρή προσωπικότητα. Και από την άλλη κυριαρχεί η fun διάθεση με τους bartenders να συνοδεύουν τα θεματικά events. Οι κουβανέζικες και latin μουσικές έρχονται να απογειώσουν τους θαμώνες  με cocktails με ρούμι, ενώ τα jazz-funk-soul live έχουν δικά τους αγαπημένα αλκοολούχα mix. Η urban, νυχτερινή του όψη είναι ατμοσφαιρική, μπορείς όμως να έρθεις και το πρωί που κινείται σε χαλαρή τροχιά να βυθιστείς στον κόκκινο καναπέ και να απολαύσεις τον καφέ σου και κάποιο από τα υπέροχα πιάτα του chef!

Advertisements
Ad 14

Αν σου δοθεί η ευκαιρία μη χάσεις τα διάφορα events που γίνονται κατά καιρούς όπως και να συνδυάσεις την επίσκεψη σου κάνοντας μία βόλτα στο Πολυχώρο Αθηναΐς και στα πολιτιστικά δρώμενα που λαμβάνουν χώρα κατά περιόδους!

Διαβάστε επίσης  Queen Bee: Μια "μέλισσα" στην Αθήνα που σου φτιάχνει το πρωινό

Info: Cabrio Restaurant & Bar , Καστοριάς 34-36, Βοτανικός

Κρατήσεις-Πληροφορίες: 210-3480010

Official website: http://www.athinais.com.gr/el/

Facebook page: https://www.facebook.com/athinaisculturalcenter/

Ακούω στο όνομα Χρήστος Κουκουζέλης αλλά για τους πολύ φίλους γυρνάω και στο Zelis! Πρώην έφηβος και ανήσυχο μυαλό που του αρέσει να καταπιάνεται με τα πάντα και με τον εαυτό του στο καθρέπτη! Γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και εργάζομαι στην Αθήνα σε νομικό τμήμα και η μεγάλη μου αδυναμία είναι η οικογένεια μου! Ταξίδια, καλό φαγητό, πολιτισμικές εκδηλώσεις και αθλητισμός είναι το καρέ του άσσου!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Τεχνητοί μύες με ενσωματωμένες δομές διακλάδωσης μπορούν να ελέγξουν την πολύπλοκη κίνηση

Η δημιουργία ρομπότ για την ασφαλή βοήθεια των θυμάτων καταστροφών
bikini

Coquette bikini: Tο απόλυτο καλοκαιρινό item

Έχεις αρχίσει ήδη να ψάχνεις τα look σου για το