8 εναλλακτικοί τρόποι για να διακοσμήσετε τους τοίχους σας

Πηγή εικόνας: pinterest.com/τοίχους 

Η διακόσμηση του σπιτιού, όποια κι αν είναι, πάντα καταλήγει στο ίδιο ερώτημα. Τι να κάνω με τους άδειους τοίχους και πώς να τους διακοσμήσω. Υπάρχουν φυσικά οι γνωστοί τρόποι με τους πίνακες, τα κάδρα και τις φωτογραφίες. Για εσάς όμως που θέλετε κάτι διαφορετικό για να ντύσετε τους γυμνούς σας τοίχους, σας παρουσιάζω 8 εναλλακτικές λύσεις που θα προσδώσουν στυλ και πρωτοτυπία στη διακόσμησή σας για το 2018!

Μόνο Κορνίζες

τοίχους
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Μπορεί εκ πρώτης να φαίνεται σαν κάτι να έχετε ξεχάσει. Η αλήθεια όμως είναι πως αυτός είναι ένας απλός, εντυπωσιακός τρόπος για να αναβαθμίσετε το χώρο σας.

Σελίδες περιοδικών

τοίχους
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Θυμηθείτε όταν ήσασταν έφηβοι και σκίζατε τις σελίδες των αγαπημένων σας περιοδικών για να τις κολλήσετε με ταινία στον τοίχο του δωματίου σας. Η ιδέα είναι πάνω κάτω η ίδια, αλλά καλύτερα.

Μουσικοί δίσκοι

τοίχους
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Τα εξώφυλλα των βινυλίων που έχετε κρατήσει από παλιά ή ακόμη και οι ίδιοι οι δίσκοι, μπορούν να γίνουν ένα μοναδικό διακοσμητικό στοιχείο, που αν μη τι άλλο, θα αναδείξει την προσωπικότητά σας.

Advertisements
Ad 14

Κασκόλ

τοίχους
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Τα κασκόλ και τα φουλάρια, μπορούν να διακοσμήσουν, εκτός από τον λαιμό σας, και το σπίτι σας. Είναι φωτεινά, όμορφα, αέρινα και δίνουν μια ιδιαίτερη αίσθηση ζεστασιάς στο χώρο.

Καθρέπτες

τοίχους
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Οι καθρέφτες έχουν πολλαπλές χρήσεις στη διακόσμηση. Αντικαθιστούν ισάξια τα έργα τέχνης. Μεγαλώνουν τον χώρο, ενώ σας δίνουν και την ευχάριστη δυνατότητα να ελέγχετε την εμφάνισή σας διακριτικά σε κάθε πέρασμα από μπροστά τους. Είναι ιδανικοί για να διακοσμήσετε τους τοίχους σας!

Διαβάστε επίσης  DIY: Πώς διορθώνω τσάντες και παπούτσια

Κεντητά

τοίχους
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Το μυαλό σας πάει στα σεμεδάκια της γιαγιάς. Αλλά όχι! Οι κεντητές δημιουργίες είναι από τα πλέον μοδάτα trends της εποχής και αν πιάνει και το χέρι σας, μπορείτε να ντύσετε με τις δημιουργίες σας, εκτός από τον εαυτό σας και τους τοίχους σας.

Vintage χάρτες

τοίχους
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Οι vintage χάρτες αποτελούν μια πολύ εκλεπτυσμένη και σοφιστικέ λύση για μα κρεμάσετε στους τοίχους σας.

Οι αγαπημένες σας φράσεις

τοίχους
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Είναι όμορφα, είναι μίνιμαλ, είναι αντιπροσωπευτικά της προσωπικότητάς σας. Κάδρα με τις αγαπημένες σας φράσεις. Μπορείτε να τα αγοράσετε έτοιμα ή απλά να πάρετε ένα χρυσό μαρκαδόρο και να γράψετε το μοττό της ζωής σας. Γεμίστε τους τοίχους σας με ό,τι σας εμπνέει!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Ice Cube

Ice Cube: Πρώτα ράπερ, μετά ηθοποιός

Ο Ice Cube είναι Αμερικανός ράπερ, τραγουδοποιός, ηθοποιός και παραγωγός

Παλαιοευρωπαϊκές γλώσσες

Οι Παλαιοευρωπαϊκές γλώσσες είναι ένα σύνολο γλωσσών που χρησιμοποιούνταν στην