Ανανέωση κρεβατοκάμαρας και ιδέες αποθήκευσης

Ανανέωση κρεβατοκάμαρας
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Ανανέωση κρεβατοκάμαρας και ιδέες αποθήκευσης. Κάθε νέα χρονιά είναι αφορμή να ανανεώσουμε το χώρο και τον εαυτό μας. Ανανεώνοντας το σπίτι μας νιώθουμε καλύτερα και βάζουμε σε εφαρμογή τους νέους στόχους που έχουμε θέσει.

Ξεκινώντας λοιπόν από την κρεβατοκάμαρα, που είναι ο πρώτος χώρος που αντικρίζουμε όταν ξυπνάμε το πρωί, μπορούμε να κάνουμε μερικές μικρές αλλαγές στη διακόσμηση και τη διαρρύθμιση του χώρου, ώστε να νιώθουμε τη ζεστασιά και την ασφάλεια που πρέπει να μας εμπνέει το υπνοδωμάτιό μας.

Φαντάσου το ιδανικό υπνοδωμάτιο που θα ήθελες να ξυπνάς, τι χρώματα θα ήθελες να αντικρίζεις; Όταν σκεφτείς καλά ποια θα ήταν η ιδανική κρεβατοκάμαρα για εσένα, τότε θα μπορέσεις να την ανανεώσεις. Πάμε στοίχημα ότι θα ξυπνάς με καλύτερη διάθεση;

Ανανέωση κρεβατοκάμαρας σε 3 κινήσεις:

Κίνηση πρώτη:

Advertisements
Ad 14

Βάλε χρώμα, διάλεξε ένα ή περισσότερα αγαπημένα σου χρώματα που να συνδυάζονται αρμονικά και επίλεξε καινούρια σεντόνια, μαξιλάρια, κουρτίνες με τα χρώματα της αρεσκείας σου.

Κίνηση δεύτερη:

Είτε σου αρέσει η αφηρημένη τέχνη είτε τα τοπία ή οι φωτογραφίες, κρέμασε στους τοίχους του υπνοδωματίου σου ένα κάδρο, μία κορνίζα, ανάλογα το χώρο που διαθέτεις και ανανέωσε την κρεβατοκάμαρα στο λεπτό.

Κίνηση τρίτη:

Να τακτοποιείς το κρεβάτι σου κάθε μέρα, όταν το κρεβάτι είναι στρωμένο τότε το 80% της κρεβατοκάμαρας είναι συμμαζεμένο.

3 ιδέες αποθήκευσης:

Αφού έκανες την ανανέωση και η κρεβατοκάμαρα σου είναι σαν εξώφυλλο περιοδικού διακόσμησης, είναι ώρα να αποθηκεύσεις όλα εκείνα που στοίβαξες όπως όπως στη ντουλάπα σου.

  • Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποθηκεύσεις τα αντικείμενα που χρησιμοποιείς λιγότερο, κάτω από το κρεβάτι. Αν δεν έχεις κρεβάτι με χώρο αποθήκευσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κουτιά αποθήκευσης.
  • Αν το κομοδίνο σου είναι μικρό, τότε ψάξε για ένα έπιπλο που έχει πολλά επίπεδα ή πάρε ένα ύφασμα με θήκες, για αντικείμενα που χρειάζεται να έχεις πάντα κοντά σου (δες φωτογραφίες).
  • Αν έχεις σοβαρή έλλειψη χώρου, τότε τόλμησε μια κατασκευή στον τοίχο που ακουμπάει το κεφαλάρι του κρεβατιού, όπως αυτό στην παρακάτω φωτογραφία.
Διαβάστε επίσης  Φεμινισμός και design: οι ξεχάσμενες γυναίκες της Bauhaus
Ανανέωση κρεβατοκάμαρας
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Είμαι η Κατερίνα, πάντα αισιόδοξη προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Θέλω όλα γύρω μου να είναι όμορφα διακοσμημένα και ο χώρος μου οργανωμένος σωστά ώστε να είναι λειτουργικός. Μαζί θα μιλήσουμε για design, μόδα, ομορφιά αλλά και σώμα & υγεία.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Outfits εμπνευσμένα από τις αγαπημένες μας ταινίες.

Μόδα και Κινηματόγραφος. Δύο από τις μεγαλύτερες τέχνες και πήγες
Γουατεμάλα

Γουατεμάλα: Απόδραση στην εξωτική γη των Μάγιας

Γουατεμάλα, το λίκνο του θαυμαστού πολιτισμού των Μάγιας, η γη