Φενγκ Σούι και Τύχη

Πηγή Eικόνας: Pinterest/Φενγκ Σούι

Πως συνδέεται η τέχνη του Φενγκ Σούι με την ενέργεια και την τύχη που θες να έχεις στο σπίτι σου. Για πάρα πολλά χρόνια οι Κινέζοι χρησιμοποιούν την τέχνη Φενγκ Σούι. Αν ακολουθείς σωστά τους κανόνες του Φενγκ Σούι θα έχεις ευημερία, υγεία και καλοτυχία.

Ισχυρή ενέργεια και οι δυνάμεις της φύσης.

Η ισχυρή ενέργεια που σου προσφέρει η φύση δεν συγκρίνεται με τα αντικείμενα . Η τέχνη του Φενγκ Σούι μιλάει για το πώς τα φυτά «φιλτράρουν» την κακή ενέργεια και την μετατρέπουν σε ένα ισορροπημένο περιβάλλον. Για παράδειγμα, θα ήταν καλό να επιλέξεις τα Μπαμπού αφού φέρνουν στο σπίτι υγεία, πλούτο, αγάπη και αφθονία. Ακόμα θα μπορούσες να επιλέξεις βασιλικό ή γιασεμί. Επιπλέον, μην ξεχνάς ότι το νερό στην τέχνη Φενγκ Σούι σημαίνει πλούτος. Μπορείς να τοποθετήσεις ένα μικρό σιντριβάνι ή ενυδρείο δίπλα από την είσοδο του σπιτιού ώστε να προσελκύσεις την οικονομική επιτυχία.

Πηγή Eικόνας: Pinterest

Αντικείμενα που φέρνουν καλοτυχιά.

Τον τελευταίο καιρό σε πολλά social media όπως Instagram, Pinterest και Tik Tok τα έχεις πετύχει. Ημιπολύτιμους λίθους, χρυσά νομίσματα και ο γελαστός Βούδας είναι μερικά από τα παραδείγματα  που όμως ταιριάζουν και στην περίπτωση μας. Το Φενγκ Σούι και ο γελαστός Βούδας αποτελεί το σύμβολο χαράς και αφθονίας. Φροντίστε να τον τοποθετήσετε στο νοτιοανατολικό ή βόρειο τμήμα του σπιτιού σας που θα αντικρίζει την κύρια είσοδο. Επιπλέον, ένα δέντρο από ημιπολύτιμους λίθους στο σπίτι θα φέρει την ευημερία και ανάλογα το είδος των πετρών που θα βάλατε θα αποδώσει ξεχωριστές ιδιότητες. Όπως  ο χαλαζίας που αν τοποθετεί στο κέντρο του σαλονιού ενισχύει τους οικογενειακούς δεσμούς. Τέλος, κρέμασέ τα με μια κόκκινη κορδέλα στην κεντρική πόρτα τα κινέζικα νομίσματα (είναι χρυσά και έχουν ένα τετράγωνο στην μέση) αλλά θα πρέπει να είναι πάντα καθαρή.

Διαβάστε επίσης  Τα πιο εκκεντρικά κτήρια του κόσμου
Πηγή Eικόνας: Pinterest

Δεν είναι μόνο τα αντικείμενα που θα τοποθετείς στον χώρο σου αλλά και η αλλαγή που θα έρθει απο σένα για σένα.

Advertisements
Ad 14

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Ο λευκός ελέφαντας, η αληθινή ιστορία της Αγνής Ιωάννου

«Ο λευκός ελέφαντας» είναι το πιο αληθινό βιβλίο που θα
Φρύδια

Φρύδια: 5 tips για ένα άψογο αποτέλεσμα

Φρύδια, ή αλλιώς ο καμβάς του προσώπου μας και αυτό διότι