Πασχαλινή διακόσμηση της τελευταίας στιγμής!

Πασχαλινή διακόσμηση

Πασχαλινή διακόσμηση της τελευταίας στιγμής; κι όμως γίνεται! Με λίγη φαντασία και ελάχιστα χρήματα θα στολίσεις το σπίτι σου για το Πάσχα. Εκτός από την αλλαγή που θα κάνεις στη διακόσμηση θα αλλάξει και η διάθεσή σου. Γι’ αυτό μην το καθυστερείς, πάρε χαρτί και μολύβι και ξεκίνα τη λίστα με τα πράγματα που θα χρειαστείς.

Γενικά

Γενικά τα πασχαλινά διακοσμητικά είναι τα εξής: δεντράκι από κλαδί, αυγά, κουνελάκια, κοτοπουλάκια και λουλούδια. Τα χρώματα είναι συνήθως παστέλ και παραδοσιακά κόκκινο.

Advertisements
Ad 14

Το δέντρο

Το πασχαλινό δέντρο αποτελείται από ένα κλαδί που να έχει 5-8 μικρότερα κλαδάκια ώστε να μπορείς να κρεμάσεις επάνω τα διακοσμητικά αυγά. Αν δεν βρεις να κόψεις κάποιο κλαδί μπορείς να αγοράσεις ψεύτικο. Τοποθέτησε το κλαδί σε ένα βάζο και βάλε στη βάση άμμο, πέτρες ή αυγά. Τα διακοσμητικά αυγά μπορείς να τα βρεις σε καταστήματα με εποχιακά είδη όπως και όλα τα άλλα διακοσμητικά.

Πασχαλινή διακόσμηση

Στεφάνια

Μπορείς να κατασκευάσεις στεφάνια είτε με λουλούδια είτε με κλαδιά ευλύγιστα και να κολλήσεις επάνω διακοσμητικά όπως κορδέλες, κουνελάκια, κοτοπουλάκια και αυγά.

Πασχαλινή διακόσμηση

Λουλούδια

Τα λουλούδια είναι απαραίτητα στη πασχαλινή διακόσμηση, είναι άνοιξη τι καλύτερο από το να γεμίσεις τα βάζα με λουλούδια; Αν θέλεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις ψεύτικα για να σου μείνουν και για άλλες διακοσμήσεις. Ιδανική επιλογή για τη συγκεκριμένη περίσταση αποτελούν φυσικά οι πασχαλιές.

Για τα παιδιά

Για τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, μπορείς να φτιάξεις χειροτεχνίες. Την τιμητική τους έχουν και πάλι τα κουνελάκια και τα αυγά. Ανάλογα με τα υλικά που έχεις μπορείς να κάνεις απλή ή πιο σύνθετη τη χειροτεχνία ενώ, εκτός από τη δημιουργική απασχόληση, θα αποκτήσεις όμορφα διακοσμητικά για το σπίτι.

Διαβάστε επίσης  Αποθηκευτικές λύσεις για εξοικονόμηση χώρου.

Πασχαλινή διακόσμηση

Για το τραπέζι

Τόσο το βράδυ της Ανάστασης όσο και την Κυριακή του Πάσχα η οικογένεια μαζεύεται γύρω από το τραπέζι. Η διακόσμησή του είναι ένα σημαντικό κομμάτι και γι’ αυτό δεν πρέπει να παραμελείται. Δώσε σχήμα στις πετσέτες, φτιάξε μία όμορφη σύνθεση με λουλούδια και αυγά και κέρδισε τις εντυπώσεις των αγαπημένων σου προσώπων.

Πασχαλινό τραπέζι

Καλή επιτυχία!

Καλή και Δημιουργική Μεγάλη Εβδομάδα, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Είμαι η Κατερίνα, πάντα αισιόδοξη προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Θέλω όλα γύρω μου να είναι όμορφα διακοσμημένα και ο χώρος μου οργανωμένος σωστά ώστε να είναι λειτουργικός. Μαζί θα μιλήσουμε για design, μόδα, ομορφιά αλλά και σώμα & υγεία.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Βόρεια Ιταλία

Βόρεια Ιταλία: Ένα ταξίδι με άρωμα των Άλπεων

Στη Βόρεια Ιταλία υπάρχουν πολλές πόλεις και αξιοθέατα που δεν

Το Μουσείο Σοσιαλιστικής Τέχνης στην Βουλγαρία

Το Μουσείο Σοσιαλιστικής Τέχνης: Μία Ανασκόπηση της Κομμουνιστικής Περιόδου στη