Παράξενες και… πρωτότυπες πολυθρόνες!

1 Φεβρουαρίου 2017

πολυθρόνες

Η αλήθεια είναι πως οι πολυθρόνες μπορούν να αλλάξουν την εικόνα του σπιτιού, είτε στον εσωτερικό χώρο είτε στον εξωτερικό. Υπάρχουν άπειρες επιλογές, διαφορετικά χρώματα και υφές υφασμάτων που μπορεί κάποιος να επιλέξει. Παρακάτω θα δούμε έπιπλα που εύκολα χαρακτηρίζονται μικρά έργα τέχνης που αποτυπώνονται σ’ αυτά η ισορροπία της τέχνης σε συνδυασμό με την άνεση, ξεδιπλώνοντας όλη τη καλλιτεχνική ανησυχία του δημιουργού και το αποτέλεσμα σίγουρα τον δικαιώνει.

Ξεκινώντας λοιπόν, βλέπουμε μια πολυθρόνα από φελλούς κρασιών. Ειλικρινά δεν θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ πως μπορεί να φτιάξει κάποιος ένα τέτοιο έπιπλο από φελλούς. Πιθανολογώ, πως αν πιάνουν τα χέρια και εφόσον διαθέτεται το υλικό, θα μπορούσατε να το επιχειρήσετε και μόνοι σας. Στην ίδια κατηγορία της προσωπικής δημιουργίας είναι και οι πολυθρόνες από παλιές vintage βαλίτσες. Το αποτέλεσμα είναι απίστευτο και ήδη βρίσκεται στη κατηγορία των αγαπημένων μου αντικειμένων.

πολυθρόνες πολυθρόνες

Advertisements
Ad 14

Στις ξύλινες κατασκευές τώρα βλέπουμε έπιπλα σε γεωμετρικά σχέδια, όμορφες γραμμές και προσεγμένα υλικά. Τα ημικύκλια είναι πρώτα στη λίστα και δίνουν τη δυνατότητα να τοποθετηθούν και σε εξωτερικό χώρο σε περίπτωση που υπάρχει κήπος ή μεγάλο μπαλκόνι. Μοναδικά κομμάτια που αναβαθμίζουν τον χώρο με την απλότητα τους έχοντας σαν χαρακτηριστικό τους την ελαστικότητα που διαθέτει το  ξύλο στους συνδυασμούς της διακόσμησης, δίνοντας ακόμη και αποθηκευτικό χώρο.
πολυθρόνες

πολυθρόνες

πολυθρόνες

Τα μεταλλικά φέτος αναμφίβολα είναι μεγάλη τάση, η όποια δεν περιορίζεται μόνο στα ρούχα, όποτε δεν θα μπορούσε να λείπει και από τα έπιπλα. Πολλοί είναι εκείνοι όπου επιλέγουν στον προσωπικό τους χώρο να υπάρχει κάτι μεταλλικό. Η καλύτερη επιλογή μετά τα μικροαντικείμενα τόσο οικονομικά αλλά και αισθητικά είναι η πολυθρόνα.

Διαβάστε επίσης  Φυλακές και Αρχιτεκτονική

πολυθρόνες

Το πιο παράξενο αντικείμενο που χρησιμοποιήθηκε κατά τη γνώμη μου για τη δημιουργία ενός επίπλου είναι μια οβίδα. Μοναδικό κομμάτι για τους συλλέκτες και όχι μόνο. Εντυπωσιάζει τους πιο δύσκολους και απαιτητικούς ανθρώπους.

πολυθρόνες

Και κάτι που δεν περίμενα με τίποτα να συναντήσω είναι μια πολυθρόνα η οποία έχει δημιουργηθεί από το γνωστό σε όλους μας πια σεμεδάκι της γιαγιάς. Δεν ξέρω ποιος θα το επέλεγε, αλλά σίγουρα είναι κάτι που δεν βλέπει εύκολα κάνεις. Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι μια όμορφη vintage ιδέα και θα μπορούσε άρτια να ενσωματωθεί σε ένα αντίστοιχα διακοσμημένο σπίτι.

πολυθρόνες

Σε αυτά τα έπιπλα αξίζει η επιλογή να είναι κάπως εκκεντρική διότι δίνει χαρακτήρα στο τελικό αποτέλεσμα γι΄ αυτό μη διστάσετε σε μια αντίστοιχη αγορά.

Είμαι η Ειρήνη και μου αρέσει να μοιράζομαι κάθε σκέψη που έχω, αυτός είναι και ο κύριος λόγος που γράφω ελπίζοντας οι δικές μου σκέψεις να είναι έμπνευση για σας.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

«Το μικρό κόκκινο τσαντάκι» ενώνει δύο κόσμους, από τις εκδόσεις Αγγελάκη

Το βιβλίο «Το μικρό κόκκινο τσαντάκι» της συγγραφέως Γκέλυ Γρηγοροπούλου κυκλοφόρησε
Αίγυπτος

Η καθημερινή ζωή στην αρχαία Αίγυπτο

Η καθημερινή ζωή στην αρχαία Αίγυπτο ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα. Για