Ο νικητής του αντιτύπου του βιβλίου «Δείξε θάρρος: Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς» του Ryan Holiday από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Το MAXMAG και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας κάνουν δώρο, μετά από κλήρωση, δύο αντίτυπα του βιβλίου «Δείξε θάρρος: Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς» του Ryan Holiday.

Ο νικητής του διαγωνισμού είναι:

  1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΗΣ

Ο νικητής θα ενημερωθεί για τον τρόπο παραλαβής του βιβλίου, μέσα από το email που μας έδωσε κατα την εγγραφή του στο διαγωνισμό.

Advertisements
Ad 14

Μέσα από τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, μόνο το e-mail θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του περιοδικού από όπου θα λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail μια φορά την εβδομάδα μέσα από το newsletter μας. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να τα λαμβάνετε, θα μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα μας οποιαδήποτε στιγμή εσείς.

Περίληψη:

Θάρρος.Πάντα σπάνιζε, αλλά σήμερα το χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ. Χρειαζόμαστε την πανίσχυρη εκείνη δύναμη που μας επιτρέπει να ξεπερνάμε τα εμπόδια, να πολεμάμε για το σωστό, να υπηρετούμε τους άλλους, να τολμάμε αλλαγές, να γίνουμε αυτοί που πάντα προοριζόμασταν να είμαστε.
Από τους αρχαίους Σπαρτιάτες και τους αγωνιστές για την προάσπιση των δικαιωμάτων, από τους πρωτοπόρους επιστήμονες ως τους διευθύνοντες συμβούλους που δεν ακολουθούν τυφλά την πεπατημένη, από τον Σαρλ ντε Γκολ μέχρι τη Φλόρενς Νάιτινγκεϊλ, δεν υπάρχει σπουδαίος άνθρωπος που να μην χαρακτηρίζεται από το θάρρος και την αυτοθυσία του.
Το κάλεσμα να φανούμε θαρραλέοι θα έρθει σε όλους μας κάποια στιγμή. Αν δεν απαντήσουμε εμείς, τότε ποιος; Αν όχι τώρα, πότε;

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Ryan Holiday είναι ένας από τους πιο γνωστούς σύγχρονους στοχαστές και συγγραφείς όσον αφορά την αρχαία φιλοσοφία και τη συμβολή της στη βελτίωση του τρόπου ζωής μας. Tα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 40 γλώσσες, οι πωλήσεις τους έχουν ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ έχουν παραμείνει στις λίστες των bestseller πάνω από 300 εβδομάδες. Είναι, επίσης, ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου και ο οικοδεσπότης του δημοφιλέστατου podcast Daily Stoic με περισσότερα από 70.000.000 downloads. Ζει σε μια αγροικία έξω από το Όστιν του Τέξας με τη σύζυγό του και τους δύο γιους τους.

Διαβάστε επίσης  Γιώτα Καλαμαρά:"Τα βλέπω"

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Φρύδια

Φρύδια: 5 tips για ένα άψογο αποτέλεσμα

Φρύδια, ή αλλιώς ο καμβάς του προσώπου μας και αυτό διότι

Космобет – Нове ліцензійне онлайн казино Cosmobet.ua

Рік заснування 2024 Мінімальний депозит 100 грн Advertisements Мінімальний вивод