Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Αγγέλα” στο θέατρο Altera pars για το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου

θέατρο

Το MAXMAG και το θέατρο altera pars σας χαρίζουν έπειτα από κλήρωση 2 διπλές προσκλήσεις  για την παράσταση ‘Αγγέλα” για το Σάββατο 4  Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 21:00.

Έναρξη διαγωνισμού: 31/10/2017

Λήξη διαγωνισμού: 3/11/2017

Ο νικητής για την παράσταση του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου είναι

Παλατιανός Νεκτάριος

 

Οι νικητές θα πρέπει να καλέσουν για κράτηση στο 2103410011!

Μέσα από τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, μόνο το e-mail θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του περιοδικού από όπου θα λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail μια φορά την εβδομάδα μέσα από το newsletter μας. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να τα λαμβάνετε, θα μπορείτε να διαγραφθείτε από τη λίστα μας οποιαδήποτε στιγμή εσείς θέλετε.

Η φόρμα συμμετοχής μπορεί να συμπληρωθεί μόνο από σταθερό υπολογιστή ή laptop.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η «Αγγέλα» του Γιώργου Σεβαστίκογλου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στη σκηνή του Altera Pars, σε σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου. Στην Αθήνα της δεκαετίας του ’50, η Αγγέλα φτάνει από το χωριό της για να μπει υπηρέτρια σε κάποιο αστικό σπίτι. Μακρινών συγγενών ή συγχωριανών που εγκαταστάθηκαν στις πολυκατοικίες της μεγαλούπολης. Εκεί, στις ταράτσες, ανάμεσα στ’ απλωμένα ρούχα, συναντιούνται οι «δούλες». Άλλες νεότερες, με την ελπίδα μιας καλύτερης ζωής κι άλλες μεγαλύτερες, πικραμένες από το αναποδογυρισμένο όνειρο της «μεγάλης» Αθήνας. Τα κορίτσια κουβαλούν την ανάμνηση της επαρχίας, ενώ γύρω τους πλέκονται προσωπικά και κοινωνικά δράματα. Ένα από τα σημαντικότερα έργα της νεοελληνικής δραματουργίας.

// <![CDATA[
<

// ]]>

Διαβάστε επίσης  Κερδίστε δύο αντίτυπα του βιβλίου "Οι ιστορίες του έρωτα" από τις εκδόσεις ΠΗΓΗ

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Αλ-Ούλα

Αλ-Ούλα: Μία πόλη-όαση στη Σαουδική Αραβία

Ένα ταξίδι στην Αλ-Ούλα είναι ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο.

Πόσο γρήγορα μπορεί να διαβάσει ένας άνθρωπος;

Τι είναι η ταχεία ανάγνωση; Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι