Κερδίστε δυο αντίτυπα του βιβλίου “Μαίανδρος-Το βουνό των Κενταύρων”

Το MAXMAG και οι εκδόσεις Φυλάτος  σας κάνουν δώρο, μετά από κλήρωση, δυο αντίτυπα του βιβλίου “Μαίανδρος-Το βουνό των Κενταύρων του Πέτρου Σοφιανίδη. Για να λάβεις μέρος στην κλήρωση το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

Ημερομηνία έναρξης: 17/5
Ημερομηνία λήξης: 22/5

Οι νικητές είναι

Advertising

Advertisements
Ad 14

Παναγιώτα Κυρέλη

Παναγιώτα Βάγκου


Μέσα από τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, μόνο το e-mail θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του περιοδικού από όπου θα λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail μια φορά την εβδομάδα μέσα από το newsletter μας. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να τα λαμβάνετε, θα μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα μας οποιαδήποτε στιγμή εσείς.

Περίληψη:

Advertising

Ένας γάμος ενώνει δύο βασίλεια, όμως πολύ σύντομα η χαρά της γιορτής θα μετατραπεί σε βαριά θλίψη.
Όταν ο βασιλιάς Ιξίωνας παραβιάζει τον νόμο του Ξένιου Διός και σκοτώνει τον πεθερό του, τότε από κυρίαρχος γίνεται κυνηγημένος. Ο μεγαλόψυχος Δίας επιλέγει να τον βοηθήσει, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι η ματαιοδοξία του δεν έσβησε ποτέ.
Πώς ένας κοινός θνητός μπορεί να τα βάλει με τους θεούς; Πού μπορεί να τον οδηγήσει η αλαζονεία του;
Ο Μαίανδρος είναι το μόνο όπλο που μπορεί να αποδυναμώσει τους θεούς και ο Ιξίωνας θα κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει.
Αποπλανώντας δύο θεούς και παίρνοντας με το μέρος του τον Κένταυρο Νέσσο, που βρίσκεται στο Πήλιο με τον στρατό του, ο Ιξίωνας φαίνεται να γίνεται μία σοβαρή απειλή για όλους.
Μπροστά στην απόλυτη καταστροφή, θεοί και θνητοί ενώνονται για να αντιμετωπίσουν Κενταύρους και νεκρούς.
Γεμάτο μάχες και ανατροπές, το πρώτο μέρος μιας τριλογίας μάς μεταφέρει σε μία αρχαία Ελλάδα που, μέχρι τώρα, μάς ήταν άγνωστη…

Διαβάστε επίσης  Βγάζει η J.K. Rowling νέα σειρά βιβλίων;

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Πέτρος Σοφιανίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1992. Από μικρός έδειξε την αγάπη του για τις τέχνες και ιδιαίτερα για τη μουσική. Παίζοντας κιθάρα και συνθέτοντας τα δικά του τραγούδια, αποφάσισε να σπουδάσει μουσική τεχνολογία. Έκτοτε, συνθέτει και παράγει δική του μουσική, ως σόλο καλλιτέχνης, ενώ παράλληλα έχει ασχοληθεί και με το ραδιόφωνο.

Πρώτη επαφή με τη συγγραφή, είχε ήδη από το Γυμνάσιο, όταν σκέφτηκε και έγραψε μια δική του ιστορία. Τότε γεννήθηκε μέσα του η αγάπη για τη μυθοπλασία και τη συγγραφή, τις οποίες εξέλιξε με το πέρασμα του χρόνου.

Advertising

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

χειμερινές διακοπές

4+1 χωριά στην Ευρώπη για χειμερινές διακοπές

Χειμερινές διακοπές ή απλά μία απόδραση; Ευτυχώς η Ευρώπη διαθέτει

Βαριέμαι

“Βαριέμαι”. Τον κοιτάζω με την άκρη του ματιού και περιμένω