Κερδίστε προσκλήσεις για το Mind Games στο Faust

Τo MAXMAG δίνει τη δυνατότητα σε 5 άτομα να κερδίσουν προσκλήσεις (1+1 δωρεάν εισιτήριο με το ένα πληρωμένο και το άλλο δωρεάν) για την παράσταση MIND GAMES με τον Amazing Dio που ξεκινάει σε λίγες μέρες στο Faust.

Η παράσταση ονομάζεται «Μια βραδιά με τον Amazing Dio». Τα Mind Games στο Faust από τις 16/1 και για 4 μόνο Δευτέρες προσφέροντας βραδιές γέλιου, μυστηρίου και μαγείας! Το Athens Daily Secret μάλιστα το έχει χαρακτηρίσει «Συναρπαστικό! Το τέλος της λογικής».

Έτσι, ο Amazing Dio με τα MIND GAMES έχει 2 πετυχημένες season στο El Convento Del Arte και στο Passport Κεραμεικός. Αυτόν τον χειμώνα πιάνει λιμάνι σε μια παράσταση έκπληξη που δεν πρέπει να χάσετε για 4 μοναδικές παραστάσεις στο FAUST.

Advertisements
Ad 14

Έναρξη διαγωνισμού:Σάββαστο 7/1

Λήξη διαγωνισμού: Κυριακη 5/2 στις 15:00

Μέσα από τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, μόνο το e-mail θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του περιοδικού από όπου θα λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail μια φορά την εβδομάδα μέσα από το newsletter μας. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να τα λαμβάνετε, θα μπορείτε να διαγραφθείτε από τη λίστα μας οποιαδήποτε στιγμή εσείς θέλετε.


Οι νικητές του διαγωνσμού για την παράσταση στις 16/1 είναι:

1.ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΥΤΟΥ

2.ΈΛΛΗ ΤΣΕΡΓΑ

3.ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ

4.ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ

5. ΜΑΝΟΣ ΠΙΚΡΙΔΑΣ

Οι νικητές του διαγωνσμού για την παράσταση στις 23/1 είναι:

1.ΑΝΤΩΝΕΛΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ

2.ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΤΑΡΛΑΜΗ

3. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

4. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5. ΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Οι νικητές του διαγωνσμού για την παράσταση στις 30/1 είναι:

Διαβάστε επίσης  Οι νικητές για τις 5+5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο δρόμος περνά από μέσα» του Ιάκωβου Καμπανέλλη στο Θέατρο Μικρό Χορν / Αθήνα

1.ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΑΛΒΑΝΟΥ

2.ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΤΑΡΛΑΜΗ

3. ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

4.ΜΑΡΙΑ ΝΑΤΣΙΟΥ

5. ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΘΑΣ

Οι νικητές του διαγωνσμού για την παράσταση στις 6/2 είναι:

1.ΝΙΚΟΣ ΧΗΡΑΣ

2. ΚΟΡΙΝΑ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ

3.ΡΑΝΙΑ ΒΡΥΣΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ

4.ΑΝΤΩΝΕΛΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ

5. ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

Εισιτήριο:
5 ευρώ (χωρίς ποτό)
7 ευρώ (σε τραπέζι ή πάσο με κράτηση)
Ώρα έναρξης: 21.30


Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη:

Ο Amazing Dio είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους Mentalist μάγους στην Ελλάδα. Έγινε ευρύτερα γνωστός κυρίως μέσα από την συνύπαρξή του – επί σκηνής – με την Πέμη Ζούνη. Είχε και την επιμέλεια σε μαγικά κόλπα του videoclip “Πετάω” της Μαρίζας Ρίζου και του Πάνου Μουζουράκη. 

Σπούδασε την τέχνη αυτή παρακολουθώντας σεμινάρια στο Blackpool της Αγγλίας από τους σημαντικότερους σύγχρονους mentalists. Είναι μέλος της … μαγικής κοινότητας στην Ελλαδα, της διεθνούς αδελφότητας μάγων (IBM) και μιας ομάδας που τις παραστάσεις τους έχουν δει εκατοντάδες κόσμου στο Γυάλινο Θέατρο, στο Χυτήριο και στο El Convento Del Arte. Το 2014 αποφάσισε να ακολουθήσει solo καριέρα παρουσιάζοντας τις παραστασεις «MIND GAMES». 

Ο Amazing Dio έχει αναπτύξει το μοναδικό του στυλ συνδυάζοντας την κλασική τέχνη της υποβολής με το σύγχρονο κωμικό θέατρο, κάτι που τον καθιέρωσε ως έναν από τους καλύτερους εκπροσώπους του είδους. Ειδικότερα, χρησιμοποιεί τις πέντε του αισθήσεις με τέτοιον τρόπο ώστε να δημιουργεί την ψευδαίσθηση μιας έκτης αίσθησης, αναμιγνύοντας τεχνικές αποπροσανατολισμού και γνώσεις ψυχολογίας μαζί με την ικανότητά του να “διαβάζει” τη γλώσσα του σώματος και να επηρεάζει την σκέψη του άλλου μέσω της υποβολής. Έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις μαγείας, ενώ έχει εμφανιστεί και σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές.

Διαβάστε επίσης  Κερδίστε δύο διπλές προσκλήσεις για το «Μια φορά κι έναν καιρό – Τα παραμύθια του Καραγκιόζη» στο Θέατρο Αθήναιον

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Ένα καλό βιβλίο, ένα puzzle 1000 το λιγότερο κομματιών και ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι οι αδυναμίες μου. Με εφόδια τη Δημοσιογραφία και την Ψυχολογία στο σακίδιό μου, θα σου γράψω για οτιδήποτε θελήσεις.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Κινητά της αρχαιότητας: Τρόποι επικοινωνίας

Σήμερα υπάρχει ένα ευρύτατο φάσμα συσκευών επικοινωνίας, ώστε να μειωθούν

Η κατασκοπεία στα χρόνια του πολέμου

Η κατασκοπεία, η πρακτική της απόκτησης μυστικών πληροφοριών, διαδραματίζει