Κερδίστε ένα αντίτυπο του βιβλίου “Κορίτσι Α”

Το MAXMAG και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας κάνουν δώρο, μετά από κλήρωση, ένα αντίτυπο  του βιβλίου “Κορίτσι Α” της Αμπιγκειλ Ντιν. Για να λάβεις μέρος στην κλήρωση το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

Ημερομηνία έναρξης: 15/10/2021
Ημερομηνία λήξης: 21/10/2021

Η νικήτρια είναι:

Αλεξία Καβουρα

Μέσα από τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, μόνο το e-mail θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του περιοδικού από όπου θα λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail μια φορά την εβδομάδα μέσα από το newsletter μας. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να τα λαμβάνετε, θα μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα μας οποιαδήποτε στιγμή εσείς.

Περίληψη:

«Το Κορίτσι Α», απάντησε. «Το κορίτσι που απέδρασε. Αν κατάφερνε ένας από σας να ξεπεράσει ό,τι έγινε, αυτή θα ήσουν εσύ».

Η Λεξ Γκρέισι δε θέλει να σκέφτεται την οικογένειά της. Δε θέλει να σκέφτεται τα χρόνια που πέρασε στο Σπίτι του Τρόμου των γονιών της. Και δε θέλει να σκέφτεται τον εαυτό της ως το Κορίτσι Α: το κορίτσι που απέδρασε.
Όταν η μητέρα της πεθαίνει στη φυλακή και αφήνει στη Λεξ και στα αδέρφια της το οικογενειακό σπίτι, η νέα γυναίκα συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί πλέον να αποφεύγει το παρελθόν της. Μαζί με την αδερφή της, Ίβι, έχει σκοπό να μετατρέψει το Σπίτι του Τρόμου σε κάτι καλό. Αλλά πρώτα πρέπει να συμφιλιωθεί με τα έξι αδέρφια της – και με τα χρόνια που μοιράστηκαν ως παιδιά.

Όμορφα γραμμένο και απίστευτα δυνατό, το ΚΟΡΙΤΣΙ Α είναι μια ιστορία λύτρωσης, τρόμου και αγάπης.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα:

Διαβάστε επίσης  Αναστασία Κορινθίου: 10 βιβλία που μιλούν στην ψυχή μας

 

Η ΑΜΠΙΓΚΕΪΛ ΝΤΙΝ γεννήθηκε στο Μάντσεστερ και μεγάλωσε στο Πικ Ντίστρικτ. Πήρε πτυχίο από το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, με άριστα στην αγγλική φιλολογία. Αφού δούλεψε ως πωλήτρια στο βιβλιοπωλείο Waterstones, εργάστηκε για πέντε χρόνια ως δικηγόρος στο Λονδίνο και το καλοκαίρι του 2018 πήρε άδεια για να ολοκληρώσει το ΚΟΡΙΤΣΙ Α, πριν από τα τριακοστά της γενέθλια. Τώρα εργάζεται στο νομικό τμήμα της Google και γράφει το δεύτερο μυθιστόρημά της.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Μαδαγασκάρη

Μαδαγασκάρη: Ταξιδεύοντας στην όγδοη ήπειρο

Η Μαδαγασκάρη, το τέταρτο μεγαλύτερο νησί του κόσμου κι ένας

Φακίδες: Tips για να φαίνονται ρεαλιστικές

Οι φακίδες είναι ένα στοιχείο που κολακεύει την νεανική επιδερμίδα