Μετά από τέσσερα χρόνια, ο λογαριασμός Twitter του Cyberpunk 2077 ξαναζωντάνεψε και ήταν αναμενόμενο να φουντώσουν οι φήμες και ελπίδες για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου εδώ και χρόνια τίτλου.
*beep*
— Cyberpunk 2077 (@CyberpunkGame) January 10, 2018
Ελπίδες δόθηκαν και από τo πολωνικό site GRYOnline, το οποίο αναφέρει πως στην Ε3 θα υπάρξει νέο τρέιλερ και θα είναι playable σε περιορισμένο όμως βαθμό. Παρόλο όμως που η συγκεκριμένη ιστοσελίδα βασίζεται σε δύο ξεχωριστές πηγές και ότι μπορεί να είναι φήμες, θεωρεί πολύ πιθανό ότι θα είναι διαθέσιμο εκείνη τη χρονική περίοδο. Επιπλέον, με τη δήλωση του Youtuber LegacyKillaHD πως ένα tech demo build του Cyberpunk, έχει ήδη δοθεί στη Sony από τον Δεκέμβρη του 2017, δόθηκε τροφή για την αύξηση της φήμης.
Αξίζει να αναφερθεί πάντως πως γίνεται τεράστια προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή δημιουργία του Cyberpunk 2077, με τη CD Project Red να αναφέρει πως εργάζεται αρκετός κόσμος πάνω στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Όπως αναφέρει και η Gamespot οι CEO αναφέρουν πως :”Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν περισσότεροι devs στο Cyberpunk 2077, από όσοι εργαζόντουσαν πάνω στο Witcher 3 στον πιο εντατικό μήνα του”. Το γεγονός αυτό φανερώνει πως το Cyberpunk 2077 δεν θα είναι ένα τυχαίο παιχνίδι, αλλά μια υπερπαραγωγή, λαμβάνοντας υπόψιν πως το Witcher III είναι από μόνο του ένα από τα καλύτερα RPG που έχουν κυκλοφορήσει, αυξάνοντας έτσι την ανυπομονησία μας.
Επιπρόσθετα, όπως αναφέρει και το PC Gamer, μπορεί η E3 να βρίσκεται ακόμα αρκετά μακρυά, καθώς θα λάβει χώρα από τις 12 μέχρι και τις 14 Ιουνίου. Η κινητικότητα όμως στο λογαριασμό του Twitter του Cyberpunk 2077 δίνει αρκετές ελπίδες και ελπίζουμε να βρίσκεται η επίσημη ανακοίνωση πιο κοντά από όσο φανταζόμαστε.