«Red Dead Redemption 2»

4 Δεκεμβρίου 2017

Red Dead Redemption 2

Το 2018 θα θεοποιηθεί από τo Red Dead Redemption 2, την συνέχεια της μεγάλης έκπληξης της Rockstar που μας ήρθε τον Μάιο του 2010. Από την μια καθυστέρηση στην άλλη, τελικά το παιχνίδι  θα βγει στις κονσόλες Playstation 4 και Xbox One την άνοιξη του 2018. Τουλάχιστον οι μέχρι τώρα πληροφορίες συγκλίνουν στην συγκεκριμένη ημερομηνία αλλά επειδή ο χώρος του gaming είναι περίεργος τυχόν αλλαγές είναι πιθανές.

Το πρώτο teaser trailer του Red Dead Redemption 2 μας το έδωσε η Rockstar πριν από έναν χρόνο, εστιασμένο στο περιβάλλον του παιχνιδιού και με μια πρώτη γεύση για τον κόσμο του. Βλέπουμε λιβάδια και εκτάσεις λογικά κυνηγιού, βλέπουμε φωτιές και γύρω τους ανθρώπους, βλέπουμε κοπάδια βισώνων και δίπλα τους ένα τραίνο ενώ προς το τέλος του trailer βλέπουμε μια φιγούρα με μακριά σχετικά μαλλιά και καπέλο να μας έχει πλάτη.

Advertisements
Ad 14

Τα λίγα αυτά δευτερόλεπτα μας κάνουν να νομίζουμε πως πρόκειται για τον John Marston μιας και το παιχνίδι είναι prequel του πρώτου. Στο αμέσως επόμενο πλάνο φαίνεται και το multiplayer που είχε ανακοινωθεί καθώς μια συμμορία φεύγει με τα άλογα της προς το άγνωστο.

Το πρώτο official trailer για το Red Dead Redemption 2  το είδαμε πριν από δυο μήνες και έγινε και η αποκάλυψη του βασικού χαρακτήρα, του  Arthur Morgan, ο οποίος είναι και μέλος της Van der Linde Gang. Ο ίδιος ο Dutch εμφανίζεται στο trailer. Βλέπουμε πως το crafting συνεχίζεται καθώς υπάρχουν άφθονα ζώα και νέα όπλα που βοηθούν να τα εξοντώσεις όπως το τόξο. Βλέπουμε πως το horsebraking συνεχίζεται επίσης.

Διαβάστε επίσης  Ys VIII Lacrimosa of Dana, γρήγορο και πολύχρωμο

Βλέπουμε ληστείες σε τράπεζες να συνεχίζονται χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη βέβαια αν φαίνεται σε αποστολή ή σε free roam. Δεν γνωρίζουμε επίσης αν μπορείς και σε αυτό το παιχνίδι να επιλέξεις μεταξύ ήρωα και desperado όπως στο πρώτο. Βέβαια στο πρώτο παιχνίδι ο χαρακτήρας ήταν πρώην μέλος συμμορίας ενώ σε αυτό παρουσιάζεται ως νυν.

Επίσης εμφανίζεται και μια ληστεία τραίνου και αν συνδυάσουμε την χρονική περίοδο του παιχνιδιού με ότι έλεγε ο John Marston στο προηγούμενο, τότε ίσως οι ληστείες τραίνων να λειτουργούν και εκτός αποστολών. Κάτι που λέγεται στο trailer είναι πως η συμμορία καταζητείται σε τρεις πολιτείες και επίσης ο Dutch ρωτάει τον Arthur αν θα είναι δίπλα του ότι κι αν συμβεί.

Οπότε συνδυάζοντας αυτά τα δύο ίσως να βλέπουμε την πτώση της συμμορίας και το πώς χάθηκαν όλοι οι πρώην σύντροφοι.

Βέβαια, δεν αναφέρθηκε καθόλου ο John Marston κάτι που απογοήτευσε πολλούς, αλλά η Rockstar ξέρει καλύτερα.

Οπότε υπομονή, λίγο έμεινε για αν ταξιδέψουμε και πάλι στον μαγικό Wild West κόσμο της Rockstar και του Red Dead Redemption 2.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Θεσσαλονίκη όπου μένω μέχρι και τώρα, σπούδασα δημοσιογραφία και ασχολούμαι με την αρθρογραφία - κειμενογραφία αρκετά χρόνια. Αγαπώ το gaming, τις ταινίες, τα βιβλία και οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τον πραγματικό κόσμο.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Νίκος Μαντάς: «Δεν μπορώ να φανταστώ έναν έρωτα να μοιράζεται»

Ο Νίκος Μαντάς με τη γραφή του εκπλήσσει, προβάλλει το

Κλειώ Ιερωνυμάκη: «Έγραφα από μικρό παιδί»

Η Κλειώ Ιερωνυμάκη είναι μαζί στη στήλη των συνεντεύξεων για