The Sims 4: Vampire Pack: Βρυκόλακες θα σας πιουν το αίμα!

7 Μαρτίου 2017

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του The Sims 4! Εδώ μπορείς να αναπτύξεις προσωπικότητες περίεργες, τρελές, μη ρομαντικές, εξωγήινες και πλέον και να δεις την χαρά του να μεγαλώνεις  ένα μωρό που μπουσουλάει παντού!

Έχοντας παίξει το παιχνίδι αυτό, από το πρώτο Sims του 2000, τολμώ να πω πως είναι σίγουρα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια για αυτούς που θέλουν να σχεδιάζουν σπίτια, να κάνουν την δουλειά των ονείρων τους αλλά και να δολοφονούν πολύ κόσμο (in-game πάντα..)!

The Sims 4: Vampire Pack

Τον Ιανουάριο λοιπόν που μας πέρασε, η ΕΑ ξεπέρασε τον εαυτό της για τους οπαδούς της και έβγαλε το expansion pack με τους βρυκόλακες! Όπως έχετε καταλάβει, είμαι μεγάλος  λάτρης, καθώς πλέον μπορείς και πίνεις το αίμα των γειτόνων σου! Το αντηλιακό είναι ο καλύτερός μας φίλος (ξέρετε, αν υπήρχε αντηλιακό!). Να σας συστήσω την κυρία Amelia Pond, το πρώτο μου βαμπίρ :

Advertisements
Ad 14

Ως γνωστόν, το παίχνιδι έχει σχεδόν απεριόριστες επιλογές για το τι θέλεις να κάνεις με τον χαρακτήρα σου. Στην συγκεκριμένη επέκταση, όπως είναι λογικό, έχεις ακόμα περισσότερες επιλογές!

Για παράδειγμα, αν δεν θέλεις ξαφνικά στο σπίτι σου ανεπιθύμητους βρυκόλακες, οι οποίοι μπορούν να μπουν όποτε επιθυμούν, θα πρέπει να φτιάξεις κρεμαστό τοίχου από σκόρδο!  Το φως της ημέρας μας σκοτώνει, εμάς τα τόσο σκοτεινά πλάσματα! Μας αρέσει να κυκλοφορούμε σε νεκροταφεία, η γειτονιά μας άλλωστε είναι γεμάτη ταφόπλακες και νυχτερίδες! Μέσα στην επέκταση αυτή, συμπεριλαμβάνουν φυσικά και νέα αντικείμενα για το σπίτι. Θα πρέπει άλλωστε να μοιάζει το μέρος κατάλληλο με την σκοτεινή πλευρά μας! Κρεββάτια – φέρετρα, εκκλησιαστικό όργανο αλλά και διακόσμηση με νυχτερίδες και ταφόπλακες!

Διαβάστε επίσης  The Witness – 2016 3D puzzle game – για δυνατούς λύτες και γερά νεύρα!

Εδώ βλέπουμε έναν άλλο χαρακτήρα που έκανα, η οποία, με τις παντόφλες λαγουδάκια, βγαίνει από το φέρετρο κρεββάτι της!:

Δεν πιστεύω να φοβάστε το σκοτάδι; Δεν υπάρχει λόγος! Το μόνο που χρειάζεστε είναι να κλειδώσετε τις πόρτες σας τα βράδια και θα είστε ασφαλείς! Ή τουλάχιστον αυτό θα μπορείτε να πείτε ως παραμύθι στα παιδιά σας! Και πριν κλείσουμε αυτή μας την περιπέτεια, να τονίσω πως υπάρχουν διαφορές σε σχέση με τις πληροφορίες που έχουμε για τα βαμπίρ! Αυτά μπορούν να κάνουν παιδιά! Τι καλύτερο στον κόσμο άλλωστε από την γέννα ενός παιδιού; Θα μεγαλώσει βέβαια και θα πίνει το αίμα των γύρω του, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες!

Ελπίζω να απολαύσετε αυτή την επέκταση όσο εγώ! Ζούμε σε ένα κόσμο με τέρατα άλλωστε! Γιατί να μην παίξουμε και  λίγο με αυτά;

Πως μπορείτε να το αποκτήσετε;

Η επέκταση vampires κυκλοφορεί από τις 24 Ιαννουαρίου 2017 και μπορεί να αγορασθεί είτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, είτε απευθείας μέσα από το Origin / The Sims 4 Packs. Η τωρινή τιμή για την επέκταση στην Ελλάδα είναι στα 19,99€.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το site του παιχνιδιού :

https://www.thesims.com/

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

20 παράξενα γεγονότα από την ιστορία

Υπάρχουν κάποια ιστορικά γεγονότα που δεν είναι γνωστά σε όλους

Indie Films: Είναι overrated ο ανεξάρτητος κινηματογράφος;

Οι indie ταινίες, aka ο ανεξάρτητος κινηματογράφος, έχουν πολλά χαρακτηριστικά