Το Lord of the Rings έρχεται στον κόσμο του DnD

πηγή: free league publishing

Το Lord of the Rings έρχεται στον κόσμο του DnD. Καλά ακούσατε φαν του Lord of the Rings και του Dungeons and Dragons! Τώρα θα μπορείτε να γίνετε ένα με τον κόσμο του Lord of the Rings μέσα από την εμπειρία του Dungeons and Dragons.

Τα βιβλία Lord of the Rings που τα έγραψε ο J.R.R Tolkein ήταν αυτά που ενέπνευσαν την δημιουργία του Dungeons and Dragons. Το DnD βρίσκεται στην περίοδο του 5th edition και οι Wizards of the Coast συνεχίζουν να αποκαλύπτουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Το Lord of the Rings adaptation

Το adaptation δεν θα το δημιουργήσουν οι Wizards of the Coast αλλά η Free League Publishing που είναι μια εξαιρετική ομάδα με ήδη 2 βιβλία έτοιμα για να βγουν στην αγορά στις 9 Μαΐου. Η Free League Publishing είναι μια εταιρία gaming με καινοτόμες δημιουργίες σε tabletop games. Το καινούριο παιχνίδι είναι μια νέα έκδοση του παιχνιδιού που είναι βγει στην αγορά το 2011. Το παιχνίδι του 2011 σχεδίασαν οι Francesco Napitello και Marco Maggi. Η Free League Publishing σέβεται και αγαπά το Lord of the Rings σε όλες τις μορφές του και νιώθει μεγάλη τιμή που θα δημιουργήσει το adaptation για το DnD 5e.

“The One Ring” Roleplaying game

Το The One Ring είναι βασισμένο στο Lord of the Ring αλλά και στο The Hobbit. Αρχικά το εξέδωσαν το 2011 με σκοπό να δέσουν  τον κόσμο του Middle Earth την εμπειρία του tabletop. Η Free League Publishing εξέδωσε μια βελτιωμένη έκδοση το 2022 μέσω μιας καμπάνιας με την βοήθεια του Kickstarter. Τώρα η Free League Publishing υπόσχεται μια νέα εμπειρία στο DnD 5e (5th edition).

Διαβάστε επίσης  Η Απάντηση στο Call of Cthulhu (Review)

Το παιχνίδι διαδραματίζεται στην Τρίτη Εποχή, κυριαρχούν φήμες ότι το κακό επιστέφει. Ο παίχτης είναι μέλος μιας ομάδας ηρώων με εξερευνητές, πολεμιστές και λόγιους που ψάχνουν για περιπέτεια. Η ομάδα βρίσκεται στα Lone- lands που κρύβουν το One Ring. Το One Ring είναι ένα κειμήλιο του παρελθόντος που ακόμη και σήμερα μπορεί να οδηγήσει τον κόσμο σε πόλεμο. ο εχθρός από το Mount Doom παραμονεύει…

Official D&D rules for hobbits, elves, dwarves and humans

πηγή: thelordoftheringsroleplaying.com

Τα βιβλία θα κυκλοφορήσουν στις 9 Μαΐου. Το The Lord of the Rings Roleplaying θα είναι ένα βιβλίο 236 σελίδων με σκληρό εξώφυλλο. επιπλέον, θα περιέχει έξι νέα classes αλλά και πολιτισμούς όπως και την επιστροφή του Hobbit στο DnD5e. Το Shire Adventures θα είναι ένα βιβλίο 104 σελίδων που θα περιέχει πέντε περιπέτειες έτοιμες για εξερεύνηση. Το The One Ring™ Starter Set   είναι το απόλυτο σετ για την αρχή στην περιπέτεια. Ένα γράμμα από τον ίδιο τον Bilbo Baggings στο οποίο ζητάει την βοήθεια σου… 

Αν εσύ και η παρέα σου είστε έμπειροι στον κόσμο του DnD ή είστε μεγάλοι φαν και συλλέκτες, τότε η Free League Publishing έχει την λύση! Το The Lord of the Rings™ Roleplaying 5E Bundle περιέχει τα πάντα μέσα!

Όλα θα είναι διαθέσιμα για αγορά από τις 9 Μαΐου, ενώ τώρα μπορείτε να τρέξετε στο μαγαζί της Free League Publishing για Pre orders!

 

Πηγές:

https://www.polygon.com/23678662/dnd-dungeons-dragons-lord-of-the-rings-campaign-book-lotr-free-league

https://www.thelordoftheringsroleplaying.com/

https://us3.campaign-archive.com/?u=2dcfb24fb7c8d0fb9c2f52040&id=58a79bcbb6

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Μαδαγασκάρη

Μαδαγασκάρη: Ταξιδεύοντας στην όγδοη ήπειρο

Η Μαδαγασκάρη, το τέταρτο μεγαλύτερο νησί του κόσμου κι ένας

Φακίδες: Tips για να φαίνονται ρεαλιστικές

Οι φακίδες είναι ένα στοιχείο που κολακεύει την νεανική επιδερμίδα