Δίνουμε την εικόνα και σε προκαλούμε να βρεις την ταινία

εικόναΜια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις λένε στην χώρα μας και ήρθε η ώρα να μας το αποδείξεις. Μπορεί τα gif να είναι πιο διασκεδαστικά, μα η εικόνα, καθιστά το ρόλο σου πιο δύσκολο. Όπως κατάλαβες λοιπόν, θα τεστάρουμε τη μνήμη σου, για να δούμε πόσο καλά προσέχεις τις μικρές λεπτομέρειες των ταινιών.

Αγαπάτε τον κινηματογράφο και μας το δείχνετε με κάθε τρόπο! Γι’ αυτό και εμείς, σου ετοιμάσαμε άλλο ένα κουίζ με αυτήν την θεματολογία. Μετά το “Μπορείς να αναγνωρίσεις τις διασημότερες ταινίες από μια μόνο σκηνή” (1) και (2) , είπαμε να σε δυσκολέψουμε λίγο. Τώρα λοιπόν, καλείσαι να βρεις την ταινία, μέσα από μια μόνο εικόνα. Πριν πεις οτιδήποτε, θα σε προειδοποιήσουμε πως το κουίζ, είναι λίγο δυσκολότερο απ’ όσο ακούγεται. Μην απογοητευτείς λοιπόν αν δεν τα πας καλά, ίσως τα καταφέρεις στο επόμενο.

Καλή Επιτυχία!

Υ.Γ: Το κουίζ έγινε σε συνεργασία με την Ανδριάνα Μακρή

Advertisements
Ad 14

https://www.playbuzz.com/maxmag10/d03bb01c-10-27-2017-10-54-56-am

 

Διαβάστε επίσης  Νοσταλγώντας τις Quirky κομεντί των 00s

Εγωίστρια, ονειροπόλα και νευρική, λατρεύω τη Σαμοθράκη, το μπέργκερ, τις νεράιδες και το τσίπουρο. Ζω για να τραγουδάω και να ζωγραφίζω και παθιάζομαι με τα βιβλία, φτάνοντας σε σημείο εθισμού!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Snatch

Snatch: Η αυθεντικότητα της cult

To Snatch είναι μία αστυνομική κωμωδία του 2000, σε σενάριο

Οδηγός για Αυθεντικό Fashion Tourism

Mε τον όρο «τουρισμός μόδας» (fashion tourism) γίνεται αναφορά σε