ΝΙΚΟΛΑΣ ΛΑΠΠΑΣ – single ”Έρχεσαι” (19 Μαρτίου 2022, Spider Music)

Μέσα σε τρία μόλις χρόνια που έχει ξεκινήσει την δισκογραφική του καριέρα ο Νικόλας μας έχει παρουσιάσει μια σειρά από αξιόλογες συνεργασίες και επιλογές τραγουδιών, ξεκίνησε αρχικά με την διασκευή του τραγουδιού, “Στην ρωγμή του Χρόνου”, που ερμήνευσε με μεγάλη ευαισθησία και σεβασμό στους δημιουργούς του. 

https://www.youtube.com/watch?v=lIUwWhuxEDM 

 

αργότερα μια πρωτότυπη σύνθεση του Δημήτρη Τσίβουλα σε ποίηση του αείμνηστου Νίκου Καββαδία “ Ένας δόκιμος στη γέφυρα εν ώρα κινδύνου” 

Advertisements
Ad 14

https://www.youtube.com/watch?v=mAmkApeRNRw 

 

Πριν λίγους μήνες συνεργάστηκε με τον Κώστα Γοντικάκη στις “Άγριες Θάλασσες” και πάλι το αποτέλεσμα ήταν άρτιο . 

https://www.youtube.com/watch?v=9x3TslUWokY 

 

Ο Νικόλας βρίσκεται στούντιο αυτή την εποχή και ετοιμάζει ήδη το επόμενο του single , μια διασκευή ενός αγαπημένου μας παραδοσιακού τραγουδιού. 

Εμείς μόνο υπερήφανοι μπορούμε να είμαστε που έχουμε τον Νικόλα στο δυναμική της Spider Music. 

Το νέο single του Νίκου Λάππα είναι μια ρομαντική μπαλάντα, χαλαρωτική και ταξιδιάρικη. Ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε αυτήν την εποχή. Κάτι που να σε συνεπαίρνει και να σε παρασύρει. Το βίντεο κλιπ αντικατοπτρίζει την καθημερινότητα και μας δείχνει πολύ απλές και εύληπτες εικόνες. Μας δείχνει ακριβώς ό,τι λέει και το τραγούδι, ότι “έρχεται” σε κάθε στιγμή της ζωής του ερμηνευτή. Η φωνή του Νίκ0υ πολύ ιδιαίτερη και καλοδουλεμένη. Σε κάθε περίπτωση αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία και να τον ακούσετε.

 

Διαβάστε επίσης  Μαρτυρίες για τον Cliff Burton

Είμαι 20 χρονών και γεννήθηκα στα Γιάννενα.Σπουδάζω Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.Λατρεύω τα ταξίδια,ασχολούμαι με το ρεμπέτικο τραγούδι και γράφω ανελλιπώς.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Το αγόρι που δεν ήξερε τι θα πει φόβος

Το αγόρι που δεν ήξερε τι θα πει φόβος

Είναι ευχή ή κατάρα να μη νιώθεις;  Σού αρέσουν οι
Η Περιπατητική Σχολή του Αριστοτέλη

Η Περιπατητική Σχολή του Αριστοτέλη

Η Περιπατητική Σχολή του Αριστοτέλη, γνωστή και ως «Λύκειον», βρισκόταν