Ο Χρήστος Θηβαίος και οι String Demons κανουν Βολτα στα Εξάρχεια στις 22/06 στη Βίλα Ζωγράφου – Αθήνα

12 Ιουνίου 2019

Χρήστος Θηβαίος

Μια από τις πιο πετυχημένες παραστάσεις του χειμώνα, έρχεται το Σάββατο 22 Ιουνίου, στη Βίλα Ζωγράφου, σε μια συναυλία στα πλαίσια του “Music Now – μέρες μουσικής στην πόλη”, που διοργανώνεται στο Δήμο Ζωγράφου, από το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου.

Η παράσταση “Βόλτα στα Εξάρχεια” είναι μια βόλτα στους μύθους και στα τραγούδια που φέρνουν το άρωμα των Εξαρχείων, τη γειτονιά που αγαπά και κατοικεί ο Χρήστος Θηβαίος. Το αποτύπωμα τους στο παρόν αναζητά ο Χρήστος Θηβαίος, μαζί με τους εκρηκτικούς String Demons, το ντουέτο των αιρετικών εγχόρδων, που ξεχώρισε με τις αναιδείς και πρωτότυπες διασκευές του σε τραγούδια κλασικής, rock, δημοτικής και pop μουσικής. Ο Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη θα ακολουθήσουν τον Χρήστο Θηβαίο στη διαδρομή του, ηλεκτρίζοντας με τον ήχο τους την βόλτα στα Εξάρχεια.

Στο δεύτερο μέρος, ο Χρήστος Θηβαίος τραγουδά όσα έχει και έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια: Άμλετ της Σελήνης, Ας Χαθείς, Αγάπη, Δεν Είμαι Άλλος, Ημερολόγιο, Παλιός Στρατιώτης, Μικρή Πατρίδα, Βροχή μου, Γυναίκα, Ποια Θάλασσα, Ημερολόγιο και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα.

Advertising

Advertisements
Ad 14

Μαζί τους ο Μάξιμος Δράκος (πιάνο) και o Καλίστρατος Δρακόπουλος(τύμπανα) .

Μηχανικός ήχου: Γιώργος Κορρές

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με την προαιρετική συνεισφορά των θεατών στο κοινωνικό Παντοπωλείο και το κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ζωγράφου.

Ώρα έναρξης: 21:00

Advertising

Περισσότερα από τη στήλη: Μουσική

Μουσική

Ντένις Μπράουν: Ο πρίγκιπας της ρέγκε

Ο Ντένις Μπράουν, γνωστός ως “The Crown Prince of Reggae” (Ο Πρίγκιπας της Ρέγκε), αποτελεί…

Μουσική

5 ιστορίες μουσικής: αναπόφευκτο και λόγια που δεν υπόνονται φωναχτά

  5 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Στο βιβλίο Nocturnes ή αλλιώς Νυχτερινά, ο Kazuo…

Μουσική

Πόσο υπέροχος μπορεί να είναι ο κόσμος των εφήβων;

Ο υπέροχος κόσμος  των εφήβων μας σήμερα… Πόσο υπέροχος μπορεί να είναι; Αν όχι καθόλου,…

Μουσική

Μουσική εκπαίδευση στην αρχαία Ελλάδα: οι απόψεις του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη

Πηγή: alfavita.gr Η μουσική και γενικότερα οι τέχνες, είναι γνωστό ότι κατέχουν περίοπτη θέση, τόσο…

Μουσική

Το συνολικό έργο τέχνης του Richard Wagner

          Πηγή εικόνας: classical-music.com      Ο Richard Wagner είναι Γερμανός…

Μουσική

Κρητική Παράδοση & Νέοι: Συναντώντας τον Ζαχαρία Επιτροπάκη

Στην καρδιά της Κρήτης, οι νέοι βρίσκουν νέους τρόπους για να συνδεθούν με την πλούσια…

Μουσική

Ωδείο Άνω Πόλης: Έφτασε η 15η Μουσική Εβδομάδα

  Το Ωδείο Άνω Πόλης διοργανώνει την 15η Μουσική Εβδομάδα, η οποία αποτελεί έναν ιδιαίτερο…