Δερμοδιάγνωση: Τι είναι και γιατί πρέπει να το δοκιμάσεις;

Δερμοδιάγνωση
Πηγή εικόνας:pinterest.com δερμοδιάγνωση

Κάθε επιδερμίδα είναι μοναδική και και έχει μοναδικές ανάγκες σε θρεπτικά συστατικά. Τα προβλήματα που δημιουργούνται στην επιδερμίδα οφείλονται στις τοξίνες, την μόλυνση, την ηλικία και την ηλιακή ακτινοβολία. Γι’ αυτό το λόγο η δερμοδιάγνωση (skin diagnosis), είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για τη στοχευμένη περιποίηση του προσώπου

Τι σημαίνει δερμοδιάγνωση;

Το σύστημα δερμοδιάγνωσης χρησιμοποιεί έναν φακό επεξεργασίας τριπλής λειτουργίας. Ο οποίος πραγματοποιεί μια ολοκληρωμένη ανάλυση της περιοχής που επιθυμούμε. Επίσης, προσδιορίζει την ηλικία του δέρματος, ανεξάρτητα από την βιολογική σου ηλικία. 

Δερμοδιάγνωση
Πηγή εικόνας:pinterest.com

Ποιες ακριβώς μετρήσεις γίνονται;

Γίνονται μετρήσεις και ανάλυση για: 

Τα ποσοστά ενυδάτωσης της επιδερμίδας, τους διεστραμμένους πόρους, τις ρυτίδες, τις δυσχρωμίες, ευρυαγγείες, το εσωτερικό σμήγμα, τα ποσοστά κερατίνης αλλά και την  ελαστικότητα της επιδερμίδας. 

Advertisements
Ad 14

Οι εικόνες που προκύπτουν συγκρίνονται με ήδη αποθηκευμένες εικόνες που έχουν επιλεγεί. Έτσι μπορούν να κατηγοριοποιηθούν από ειδικούς στην ανάλυση δέρματος. Τα αποτελέσματα της εμφανίζονται, με γραφικές παραστάσεις και είναι ξεκάθαρες και εύκολα κατανοητές.

Για την ενυδάτωση γίνεται μέτρηση του βαθμού ενυδάτωσης του δέρματος. Είναι διαθέσιμη η σύγκριση της, ποιότητας της επιδερμίδας με ήδη  αποθηκευμένες και κατηγοριοποιημένες εικόνες από τους ειδικούς.

Δερμοδιάγνωση
Πηγή εικόνας:pinterest.com

Στο επόμενο στάδιο λαμβάνεται μία υψηλά μεγεθυμένη εικόνα των πόρων της επιδερμίδας και αναλύεται, για να ορίσουμε την ποιότητα της επιδερμίδας. Υπάρχει δυνατότητα 3D απεικόνισης. Η εικόνα μπορεί να συγκριθεί με ήδη αποθηκευμένες εικόνες τύπων επιδερμίδας. Μέτα την προσεκτική εξέταση του προσώπου η ειδικός καταλήγει σε ένα σχέδιο δράσης που περιλαμβάνει μεθόδους πρόληψης και θεραπείας της επιδερμίδας. Η εξέταση με το σύστημα δερμοδιάγνωσης αποτελεί τον πιο αντικειμενικό και επιστημονικό τρόπο διάγνωσης των προβλημάτων της επιδερμίδας, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τα βαθύτερα στρώματά. Χάρη στη δυνατότητα της πολυφασματικής απεικόνισης και ανάλυσης, συλλέγονται οπτικές πληροφορίες σε οχτώ τομείς, που επηρεάζουν την υγεία του προσώπου, αναδεικνύονται οι πραγματικές ανάγκες του. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα της ψηφιακής καταχώρησης αυτών των οπτικών πληροφοριών, ώστε μετά την ολοκλήρωση της οποίας θεραπείας να μπορεί να συγκριθεί το πριν με το μετά.

Διαβάστε επίσης  Βάλε χρώμα!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

10+2 ταινίες για να δεις στο Ertflix

Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι επιλογές για διασκέδαση είναι
L.A. Confidential

L.A. Confidential: Μια αψεγάδιστη noir ταινία

Το L.A. Confidential είναι μία νέο-νουαρ ταινία μυστηρίου του 1997,