Το νέο απόκτημα του ομίλου Michael Kors “ακούει” στο όνομα Versace

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, η διάσημη εταιρεία Michael Kors Holdings Ltd αγόρασε επίσημα τον οίκο Versace για 2,12$ δις. Δολάρια. Το πολυτελές brand, που βρισκόταν στα χέρια της Donatella Versace (αδερφή του ιδρυτή του) αλλάζει χέρια και αποκτά έναν αμερικάνικο αέρα. Η ίδια μάλιστα δήλωσε πως «Αυτή είναι μια πολύ συναρπαστική στιγμή για την Versace», συνεπώς  η κίνηση αυτή θα έχει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον της εταιρείας.

Michael Kors Versace

«Έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια από τότε που διοικούσα την εταιρεία μαζί με τον αδελφό μου Santo και την κόρη μου Allegra.  Είμαι περήφανη, που η Versace παραμένει τόσο δυνατή στο κομμάτι της μόδας αλλά και της σύγχρονης κουλτούρας. Η  Versace δεν είναι μόνο συνώνυμη με το εικονικό και αδιαμφισβήτητο στυλ της, αλλά και με την ενσωμάτωση και την αποδοχή της ποικιλομορφίας, καθώς και με την ενδυνάμωση των ανθρώπων , ώστε να εκφράζονται καλύτερα. Ο Santo, η Allegra και εγώ αναγνωρίζουμε ότι αυτό το επόμενο βήμα θα επιτρέψει στον οίκο Versace να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του», συμπληρώνει η Donatella.

«Το πάθος μου δεν ήταν ποτέ ισχυρότερο, αυτή είναι η τέλεια στιγμή για την εταιρεία μας, που θέτει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στον πυρήνα όλων των ενεργειών της, να αναπτυχθεί».

Advertisements
Ad 14

Michael Kors Versace

Η οικογένεια Versace θα γίνει μέτοχος της Capri Holdings Limited, με την Donatella να διατηρεί το ρόλο της ως creative director του brand. Η Capri Holdings, πρώην Michael Kors Holdings, έχει τώρα τρεις μεγάλους οίκους στα χέρια της: Michael Kors Collection, Jimmy Choo και Versace.

Διαβάστε επίσης  2Chainz x Versace: Chain Reaction Sneakers

«Η απόκτηση της Versace είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την ομάδα μας… Πιστεύουμε ότι η δύναμη των εταιρειών Michael Kors και Jimmy Choo- αλλά και η απόκτηση της Versace- μας προσδίδουν πολλαπλάσια αύξηση εσόδων και κερδών», δήλωσε ο John D. Idol, Διευθύνων Σύμβουλος της Michael Kors Holdings Limited.

Michael Kors Versace

Ο ίδιος πρόσθεσε επίσης: «Το θρυλικό στυλ της Donatella βρίσκεται στην καρδιά  της αισθητικής σχεδιασμού της Versace και θα συνεχίσει να οδηγεί το δημιουργικό όραμα της εταιρείας. Είμαι ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με την Donatella, στο επόμενο κεφάλαιο ανάπτυξης της Versace».

Ανήσυχη.Παιδί των 90s.Λάτρης των τεχνών.
Πιο συγκεκριμένα... Σπούδασα Fashion Design και στον ελεύθερό μου χρόνο, προσπαθώ να ενημερώνομαι συνεχώς για τις τάσεις και τις νέες εξελίξεις της μόδας. H μεγάλη αγάπη για τις τέχνες, υπήρξε σύμμαχος στην μέχρι τώρα εξελισσόμενη πορεία μου και είναι υπεύθυνη, για την «μύησή» μου στον κόσμο της αρθρογραφίας. Θεωρώ ότι η μόδα δεν είναι απλώς "ρούχα" αλλά κάτι παραπάνω από αυτό.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Psychic

«The Psychic»: Ένα εφιαλτικό ψυχολογικό θρίλερ στα μονοπάτια του «gore»

Στην εισαγωγική σκηνή του «Psychic» βρισκόμαστε στο 1959, κάπου στην
Joy Division

Μάντσεστερ: H μέλισσα, η μουσική και το ποδόσφαιρο

Αν πάει κάπου το μυαλό μας όταν μας μιλούν για