Φρύδια: 5 tips για ένα άψογο αποτέλεσμα

Φρύδια
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Φρύδια, ή αλλιώς ο καμβάς του προσώπου μας και αυτό διότι από το σχήμα τους εξαρτάται η συμμετρία των χαρακτηριστικών μας. Τα σωστά περιποιημένα φρύδια προσδίδουν στο πρόσωπο την απόλυτη αρμονία που αυτό χρειάζεται για να αναδειχτούν σωστά τα χαρακτηριστικά του. Παλιότερα υπήρχε η τάση των υπερβολικά βγαλμένων φρυδιών χωρίς ωστόσο να είναι σωστό διότι με αυτό τον τρόπο το πρόσωπο έδειχνε αρκέτα ωριμότερο απ’ ότι πραγματικά ήταν. Καλό λοιπόν είναι να ακολουθούμε τις τάσεις αλλά με μέτρο. Εμείς θα σου προτείνουμε τον σωστό τρόπο να περιποιηθείς τα φρύδια σου χωρίς να έχεις ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Σωστός Φωτισμός

Ο σωστός φωτισμός είναι ίσως το πιο σημαντικό βήμα για να επιτύχεις το ιδανικό σχήμα στα φρύδια σου. Το φυσικό φως δε είναι το καλύτερο για να δώσεις το σωστό shape και να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Φρύδια
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Τσιμπιδάκι φρυδιών

Επίλεξε το σωστό τσιμπιδάκι φρυδιών και προς θεού μην το παρακάνεις με αυτό. Με ένα βουρτσάκι για φρύδια χτένισε με φορά προς τα επάνω και σιγά σιγά προσπάθησε να απομακρύνεις τα περιττά τριχάκια. Με αυτό τον τρόπο θα αφαιρέσεις αυτό που πραγματικά περισεύει και δεν θα αλοιώσεις το φυσικό σου σχήμα.

φρύδια
Πηγή εικόνας: notino.gr

Μεγεθυντικός καθρέπτης

Το απόλυτο don’t αν θες ένα σωστό σχήμα στα φρύδια σου. Η χρήση μεγεθυντικού καθρέπτη διογκώνει ψευδώς το πρόβλημα με αποτέλεσμα να αφαιρείς πολύ περισσότερα τριχάκια από αυτά που πραγματικά χρειάζεται για να έχεις ένα σωστό αποτέλεσμα!

καθρέπτης
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Φυσική ενίσχυση της τρίχας

Επίλεξε προϊόντα που θα ενισχύσουν την ποιότητα και την πυκνότητα της τρίχας στα φρύδια σου. Έλαια όπως το καστορέλαιο ιδανικά, αλλά και το αμυγδαλέλαιο βοηθούν την φυσική ενίσχυση της τρίχας αλλά και την αύξηση της πυκνότητας. Έτσι θα έχεις ένα υγιές τριχωτό που θα σε βοηθήσει στην δημιουργία του σωστού σχήματος.

Διαβάστε επίσης  Η Iris Van Harpen δημιουργεί φόρεμα από το πλαστικό των ωκεανών
oils
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Σωστό σχήμα

Επίλεξε το σωστό σχήμα για τα φρύδια σου, αυτό που ταιριάζει στο δικό σου τύπο προσώπου. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν ειδικά προϊόντα για σχηματισμό της επίμαχης περιοχής, τα γνωστά σε όλες μας stencils. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείς να έχεις πάντα σωστό και καλοφτιαγμένο σχήμα.

stencils
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Ζω και εργάζομαι στην Αθήνα ως σύμβουλος αισθητικής και make up artist σε γνωστή εταιρία καλλυντικών,η αγάπη μου για την ομορφιά και τα μυστικά της με ώθησαν από μικρή να ασχοληθώ με το αντικείμενο.
Αγαπημένα μου Hobbies είναι η παρασκευή των δικών μου φυτικών καλλυντικών, το διάβασμα και τελευταία η αρωματοθεραπεία! Ανήσυχο πνεύμα εκ γενετής.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Αλ-Ούλα

Αλ-Ούλα: Μία πόλη-όαση στη Σαουδική Αραβία

Ένα ταξίδι στην Αλ-Ούλα είναι ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο.

Πόσο γρήγορα μπορεί να διαβάσει ένας άνθρωπος;

Τι είναι η ταχεία ανάγνωση; Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι