Και πώς να πεις ότι τελείωσε το καλοκαίρι…

Μάραγκας

Και πως να πεις δηλαδή, ότι τέλος το καλοκαιράκι, όταν ειδικά το «ελληνικό καλοκαιράκι» τραβάει μέχρι αρχές Οκτώβρη! Μπορεί ή για να ακριβολογούμε, να περνάμε πολύ δύσκολα ως Έλληνες, λόγω της γνωστής εδώ και χρόνια δύσκολης οικονομικής θέσης της χώρας μας, αλλά ευτυχώς για μας υπάρχει ακόμα ο ήλιος, η θάλασσα και η θετική διάθεση!

Τι κι αν βαδίζουμε Σεπτέμβρη μήνα, το μυαλό και το σώμα είναι ακόμα στη παραλία και το πως θα τη κάνουμε για κανένα διημεράκι λίγο πιο μακριά απ’ τη βαβούρα και τη τρέλα της πόλης…

Προσωπικά τις εξορμήσεις του Σεπτεμβρίου τις λατρεύω! Όπου και να πας θα βρεις λιγότερο και καλό κόσμο, οι άνθρωποι των «φαγητοποτοκαταστάσεων» σίγουρα θα σε προσέξουν καλύτερα και το πιο σημαντικό, θα απολαύσεις τη θάλασσα στα πιο ζεστά της!

Advertisements
Ad 14

Για τιμές ξενοδοχείων δεν θα αναφερθώ καθώς πιστεύω πως οποίος ψάχνει αρκετά και νωρίς, θα βρει το πιο κατάλληλο και καλύτερο δωμάτιο στη καλύτερη τιμή!

Η στροφή του κόσμου για διακοπές τον Ιούνιο, Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο πλέον είναι μεγάλη κάτι που απεικονίζεται και στις κρατήσεις δωματίων των τελευταίων χρόνων!

Αγία Άννα   Χώρα Νάξου

Λίγο η οικονομική κρίση που έσπρωξε τον κόσμο για πιο φθηνά δωμάτια που υπάρχουν αυτούς τους μήνες, λίγο η «εξερεύνηση» αυτών των μηνών για διακοπές που επιτέλους (!) αποφάσισε να κάνει ο κόσμος, λίγο και η… κυκλοφοριακή συμφόρηση που υπάρχει στα νησιά τον Αύγουστο, έσπρωξε ένα μεγάλο κομμάτι παραθεριστών προς αυτή τη κατεύθυνση.

Διαβάστε επίσης  Χριστούγεννα στην κοσμοπολίτικη Ελβετία

Οι αφορμές πολλές… Αναζήτησε φίλους, συγγενείς, γνωστούς, συναδέλφους γάμους και βαφτίσια μακριά απ’ την Αθήνα και τις κεντρικές πόλεις και έφυγες…

Εξάλλου, πάντα υπάρχουν μέρες για να βρεις…

Τι περιμένεις λοιπόν; Οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ! Φτιάξε τη βαλίτσα σου με τα απαραίτητα που χρειάζεσαι και όπου φύγει-φύγει!

Ακούω στο όνομα Χρήστος Κουκουζέλης αλλά για τους πολύ φίλους γυρνάω και στο Zelis! Πρώην έφηβος και ανήσυχο μυαλό που του αρέσει να καταπιάνεται με τα πάντα και με τον εαυτό του στο καθρέπτη! Γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και εργάζομαι στην Αθήνα σε νομικό τμήμα και η μεγάλη μου αδυναμία είναι η οικογένεια μου! Ταξίδια, καλό φαγητό, πολιτισμικές εκδηλώσεις και αθλητισμός είναι το καρέ του άσσου!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Ice Cube

Ice Cube: Πρώτα ράπερ, μετά ηθοποιός

Ο Ice Cube είναι Αμερικανός ράπερ, τραγουδοποιός, ηθοποιός και παραγωγός

Παλαιοευρωπαϊκές γλώσσες

Οι Παλαιοευρωπαϊκές γλώσσες είναι ένα σύνολο γλωσσών που χρησιμοποιούνταν στην