Μικρά “λαθάκια” στα αγαπημένα μας Φιλαράκια

Τα “Φιλαράκια” παραμένουν μέχρι σήμερα μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών και χιλιάδες άρθρα έχουν γραφτεί για αυτή τη σειρά. Για πολλούς, τα “Φιλαράκια” είναι μία τέλεια σειρά, με άριστο καστ και πλοκή. Παρ’ όλα αυτά, κατά την διάρκεια και των 10 κύκλων υπήρξαν “λαθάκια” που μπορεί να τα παρατήρησες, αλλά οι δημιουργοί σίγουρα δεν πρόσεξαν. Πάμε να δούμε κάποια από αυτά.

1. Τα γενέθλια του Ross αλλάζουν ημερομηνία αρκετές φορές. Στο 4ο επεισόδιο του πρώτου κύκλου αναφέρει πως, τα γενέθλια του είναι 7 μήνες πριν τις 20 Οκτωβρίου. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως είναι κάποια στιγμή στον Μάρτιο. Στην πορεία της σειράς αναφέρει πως, τα γενέθλια του είναι τον Δεκέμβρη ενώ σε επόμενα επεισόδια αναφέρει πως είναι στις 18 Οκτωβρίου.

2. Κανένας από το βασικούς χαρακτήρες δεν μιλάει με τη νεοϋορκέζικη προφορά, ενώ μένουν στη Νέα Υόρκη.

φιλαράκια

3. Το μπαλκόνι στο οποίο περνάνε αρκετές φορές την ώρα τους, δεν ταιριάζει με το εξωτερικό design του κτιρίου, ενώ πολλές φορές αλλάζει έκταση και σχήμα.

4. Στα πρώτα επεισόδια, ο αριθμός του διαμερίσματος της Monica είναι 5 ενώ του Joey και του Chandler είναι 4. Στους μετέπειτα κύκλους, το διαμέρισμα της Monica έχει τον αριθμό 20 και αντίστοιχα των παιδιών, γίνεται 21.

5. Σε επεισόδιο, η Monica αναφέρει πως ο αδερφός της, Ross, δεν της έχει πει ποτέ τίποτα για την σεξουαλική του ζωή, ούτε πότε έχασε την παρθενιά του. Στο προηγούμενο, όμως, επεισόδιο, λέει πως έχει πει σε όλους, και στην αδερφή του, πως έχασε την παρθενιά του με τη Carol.

Διαβάστε επίσης  Aethelflaed: Η Κυρά της Μερκίας του The Last Kingdom

6. Σε ένα από τα αρχικά επεισόδια, αναφέρεται πως η Carol ήταν το πρώτο άτομο με το οποίο κοιμήθηκε ο Ross. Παρ’ όλα αυτά, αρκετά χρόνια μετά, ο Chandler αναφέρει πως ο Ross κοιμήθηκε με την καθαρίστρια του στο κολέγιο.

 

φιλαράκια

 

7. Δεδομένου των μισθών που έχει ο καθένας από τους πρωταγωνιστές, είναι απίθανο να ζουν τόσο άνετα όσο φαίνεται, καθώς το κόστος ζωής στη Νέα Υόρκη είναι πολύ υψηλό. Ταυτόχρονα, σπάνια βρίσκονται στο χώρο εργασίας τους.

8. Όταν ο Joey μετράει τους ορόφους για να βρει το διαμέρισμα που μένει το κορίτσι που του άρεσε στην πολυκατοικία που μένει ο Ross, φοράει ένα μαύρο μπλουζάκι με φερμουάρ. Όταν, όμως, πηγαίνει στην πολυκατοικία φοράει ένα μωβ πουκάμισο.

 

φιλαράκια

9. Σε πολλές σκηνές μπορείς να δεις το σημείο που σταματάνε οι τοίχοι των σκηνικών. Ακόμα, τα φώτα και τα μικρόφωνα φαίνονται στο ταβάνι.

10. Η Phoebe ισχυρίζεται πως τα γενέθλια της είναι στις 31 Οκτωβρίου. Παρ’ όλα αυτά, στον 3ο κύκλο της σειράς, λέει στον Frank, πως τα γενέθλιά της είναι στις 16 Φεβρουαρίου.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα. Λατρεύει τις γάτες και το πρώτο πράγμα που θα πει κάποιος μόλις την γνωρίσει είναι πως είναι γλυκιά. Της αρέσει να ζωγραφίζει αλλά σπουδάζει πληροφορική στο ΤΕΙ της Αθήνας και ναι, είναι αναποφάσιστη.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Οι τέσσερις μεγάλες κυρίες του ιμπρεσιονισμού

Οι τέσσερις μεγάλες κυρίες του ιμπρεσιονισμού τιμήθηκαν από την Εθνική
Γαμήλιο Ταξίδι

Γαμήλιο Ταξίδι: Πώς να το κάνετε ξεχωριστό

Είναι γεγονός ότι το γαμήλιο ταξίδι ή μήνας του μέλιτος