Hercules-Τhe Legendary Journeys: Τι έχουν κάνει οι πρωταγωνιστές έως σήμερα-Μέρος Α’

Άλλη μια σειρά που αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία στα 90’s και ήταν must της εποχής. Ο Ηρακλής προβλήθηκε από το 1995 έως το 1999 και αποτελούνταν από έξι σεζόν. Spin-off σειρά του Ηρακλή ήταν η αγαπημένη μας Ζίνα που την υποδύθηκε η Lucy Lawless σημειώνοντας ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία από τον προκάτοχό της. Άλλωστε, πολλοί ηθοποιοί εμφανίστηκαν και στις δύο σειρές και έγιναν ευρέως γνωστοί. Όσον αφορά το Hercules-The Legendary Heroes, είδαμε διάφορες περιπέτειες του Ηρακλή όπως τις γνωρίζουμε από την μυθολογία, έχοντας πάντα στο πλευρό του τον πιστό του φίλο Ιόλαο. Πάμε όμως να δούμε αν οι πρωταγωνιστές συνέχισαν να έχουν την ίδια επιτυχία μετά το τέλος της σειράς.

 

Kevin Sorbo (Hercules)

Hercules

Ο Kevin ενσάρκωνε τον θρυλικό ημίθεο Hercules, που χρειαζόταν να αντιμετωπίσει θεούς και δαίμονες στις περιπέτειές του. Ο ηθοποιός μετά τον Ηρακλή έπαιξε σε διάφορα project, άλλα επιτυχημένα και άλλα αμφιλεγόμενα. Κάποια από αυτά με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι: η σειρά Andromeda (2001-2005), η δραματική ταινία What if , το Paradox, η τριλογία ταινιών Mythica, κάποια guest στα Hawaii-Five 0 και Psych ενώ είχε και επαναλαμβανόμενες εμφανίσεις στην σειρά Supergirl, που ήδη διανύει την τρίτη σεζόν, ως πατέρας του Superman. Τέλος έχει δώσει την φωνή του σε αρκετούς ήρωες video-game όπως: The Conduit, God of War III, Cloudberry Kingdom και Skylanders.


 

Robert Trebor (Salmoneus)

Hercules

Πολλές φορές ο Salmoneus ήταν αυτός που συνόδευε τον Ηρακλή στις περιπέτειές του. Αυτός ο πανούργος πωλητής που όπου και αν πήγαινε, σκεφτόταν μόνο το κέρδος. Μετά την σειρά, ο Robert συμμετείχε ως guest σε κάποιες παραγωγές με σημαντικότερες να είναι τα: Boomtown, The Devil’s Rejects και Hail, Caesar!.

Διαβάστε επίσης  Hercules-The Legendary Journeys: Τι έχουν κάνει οι πρωταγωνιστές έως σήμερα-Μέρος Β'

 

Elizabeth Hawthorne (Alcmene)

Hercules

Η Elizabeth ανήκει και αυτή στο σύνολο των ηθοποιών που έχουν παίξει παραπάνω από ένα ρόλο σε σειρά. Ο βασικός της ρόλος ωστόσο ήταν ως η μητέρα του Ηρακλή, Αλκμήνη. H ηθοποιός έχει παίξει σε αρκετά μεγάλες παραγωγές όπως: The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch, the Wardrobe, Underworld: Rise of the Lycans, Outrageous Fortune και πιο πρόσφατα ως Prelate στο Legend of the Seeker. Επίσης είχε και  έναν ρόλο στο The Light Between Oceans ενώ φέτος εμφανίστηκε και σε επεισόδιο της αυστραλιανής σειράς Wanted.


 

Gina Torres (Nebula)

Hercules

Είναι από τις γνωστές ηθοποιούς καθώς έχει πρωταγωνιστικούς ρόλους σε αρκετές ταινίες και σειρές. Η Gina μετά την εμφάνισή της στον Ηρακλή, άνοιξε τα φτερά της και οι φανατικοί του θεάματος όλο και κάπου την έχουμε πετύχει να φιγουράρει. Κάποιες από τις σημαντικές συμμετοχές της είναι: 24, Cleopatra 2525, Alias, Standoff, Huge και πιο πρόσφατα στην σειρά Catch. Επιπλέον, έχει καθιερωθεί στο μυαλό πολλών από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους στις σειρές Firefly και Suits ενώ χάρισε και την φωνή της για το video game Destiny 2 και το cartoon Transformers Prime.

 

 

 

 

 

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής σχολής του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας στο Α.Π.Θ. Το διάβασμα και η συγγραφή κειμένων είναι ανάμεσα στα ενδιαφέροντά μου. Φανατικός σειρών και ταινιών κυρίως ξένων παραγωγών. Επιπλέον με ενδιαφέρει να ενημερώνομαι για ότι τρέχει στην επικαιρότητα.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Αφιέρωμα στην συγγραφέα Ελένη Ισπόγλου

Την συγγραφέα Ελένη Ισπόγλου την γνωρίσαμε μέσα από το νέο
Ποιες είναι οι 5 τροφές που χαρίζουν καλή ψυχική υγεία

Ποιες είναι οι 5 τροφές για καλή ψυχική υγεία

Πολλές φορές η ζωή μας οδηγεί σε έντονο άγχος και