Αθήνα: «Κάτω από τους πολλαπλασιασμούς» στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον

Εργοτάξιον

«Κάτω από τους πολλαπλασιασμούς»

Είναι μια διασκευή – σύνθεση, των θεατρικών έργων του Φ.Γ .Λόρκα,  Τα μάγια της πεταλούδας, Μαριάννα Πινέδα, Ματωμένος Γάμος.Και των ποιημάτων του, Ο ποιητής στην Ν.Υ ,Θρήνος για τον Ιγνάθιο Σάντσιεθ Μεχίας καθώς και της διάλεξης του για το Ντουέντε.

Η απόδοση είναι απολύτως σύγχρονη.Τα κείμενα αυτά που είναι σπαρμένα από έντονο κοινωνικό και υπαρξιακό προβληματισμό εκφράζονται  δια στόματος τριών άστεγων πλασμάτων , σε έναν δρόμο μιας πόλης του σήμερα που μπορεί να είναι οπουδήποτε.

 

Θεατρική ομάδα Rektis

Ποιοι   είμαστε

Advertisements
Ad 14

Η θεατρική ομάδα Rektis δημιουργήθηκε απο την βαθιά ανάγκη για έκφραση και για την δυνατότητα αυτής της έκφρασης.

Είναι μια μικτή ομάδα απο επαγγελματίες ηθοποιούς και ερασιτέχνες  που εργάζονται  χρόνια μαζί  και τους  ενώνει η ίδια ανάγκη επικοινωνίας, προσφοράς, διαλόγου,  με την διαφορετικότητα του καθενός.

Αναζητούμε έναν τόπο γόνιμο για σύγχρονο προβληματισμό , έρευνα , εφαρμογή και οπωσδήποτε τρόπο θεατρικό που δεν αρκείται σε μια σκοτεινή αίθουσα με καθήμενους θεατές.Ένα θέατρο που θα συν -κινεί και θα συμπορεύεται με τους ανθρώπους -κοινωνούς αυτής της εμπειρίας .

 

Τα μέλη

Καρλατήρα Γεωργία Ηθοποιός –Σκηνοθέτης

Απόφοιτη της σχολής του Εθνικού Θεάτρου

Δημητριάδη Ελένη  Επαγγελματίας Μακιγιέζ

Αυγερινόπουλος Κώστας  Φανοποιός

 

Παραστάσεις: 2 & 9 Φεβρουαριου .

Ώρα έναρξης: 21:15

Διάρκεια: 75 λεπτά

Εισιτήρια: 8 ευρώ κανονικό, 5 ευρώ μειωμένο

Τεχνοχώρος Εργοτάξιον
Διογένους 1 Άγιος Δημήτριος (μετρό δάφνης)
Τηλέφωνο :6983930220

Το Εργοτάξιον είναι ένας καινούργιος πολυχώρος τέχνης που βρίσκεται στη Δάφνη στην διεύθυνση Διογένους 1 (δίπλα στο μετρό στάση Δάφνη) . Το Εργοτάξιον διατίθεται για θεατρικές, μουσικές και χοροθεατρικές παραστάσεις επαγγελματικές και μη. Επίσης διεξάγονται σεμινάρια και μαθήματα.

Διαβάστε επίσης  Στα ξένα Έλληνας και στην Ελλάδα "ξένος" για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Χώρα

Ιδρυτές του η Ισαβέλλα Αναστασίου (ηθοποιός) και ο Γιώργος Κάλτσας (δημόσιες σχέσεις). Έχοντας συνεργαστεί αρκετές φορές μεταξύ τους αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν νέο χώρο στο οποίο θα βρουν στέγη νέες καλλιτεχνικές ομάδες που χρειάζονται μια βάση για να εξελιχθούν.

Βρίσκεται στην οδό Διογένους 1 (ανάμεσα Παπαναστασίου και Αγίου Δημητρίου) ακριβώς πίσω από τις αφετηρίες των λεωφορείων, στον Σταθμό Δάφνης του Μετρό. Εξυπηρετούν τα λεωφορεία 141,131, 212, 112, 219, 218, 206, 237, 816, 217, 229

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Γουατεμάλα

Γουατεμάλα: Απόδραση στην εξωτική γη των Μάγιας

Γουατεμάλα, το λίκνο του θαυμαστού πολιτισμού των Μάγιας, η γη
Η αποστολή Φράνκλιν

Η καταστροφή της αποστολής Φράνκλιν

Το 1845 δύο βρετανικά πλοία ξεκίνησαν τον απόπλου με προορισμό