Γυάλινος Κόσμος: Open party για τις 40 sold out παραστάσεις

21 Φεβρουαρίου 2018

Open party

«Γυάλινος Κόσμος»

του Tennessee Williams

Open party για τις 40 sold out παραστάσεις,

την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο baus

 

Σβήσε τα κεριά σου, Λώρα – αντίο λοιπόν

 Λίγο πριν η Λώρα σβήσει τα κεριά της, λίγες μέρες δηλαδή πριν τις τελευταίες παραστάσεις – στις 1, 2 και 3 Μαρτίου – του αυτοβιογραφικού αριστουργήματος του TennesseeWilliams Γυάλινος Κόσμος σε σκηνοθεσία Γλυκερίας Καλαϊτζή, το Θέατρο Τ γιορτάζει τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης με ένα ανοιχτό πάρτι την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου μετά τις 21:30 στο bau’s art bar.

Η παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Γιώτα Φέστα (Αμάντα), Χρήστος Παπαδόπουλος (Τομ), Κατερίνα Συναπίδου (Λώρα) και Δημήτρης Κρίκος (Τζιμ), έκανε πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου 2017 και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από κοινό και κριτικούς, συμπληρώνοντας 40 sold out παραστάσεις.

Advertising

Advertisements
Ad 14

Το πάρτι είναι ανοιχτό και το Θέατρο Τ, με την ευγενική υποστήριξη του bau’s, έχει εξασφαλίσει 50% έκπτωση στο πρώτο ποτό σε όλους όσοι θα έρθουν την Κυριακή για να γιορτάσουν μαζί με τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι: Πάρτι για τις 40 sold out παραστάσεις του Γυάλινου Κόσμου του Tennessee Williams σε σκηνοθεσία Γλυκερίας Καλαϊτζή

Advertising

Που:Bau’s art bar,Πλ. Ναυαρίνου & Λ. Βύρωνος, Θεσσαλονίκη

Πότε: Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στις 21:30

Διαβάστε επίσης  Tennessee Williams: Ακροβατώντας στο δικό του γυάλινο κόσμο

 

Περισσότερες πληροφορίες: Στη σελίδα Facebook του θεάτρου www.facebook.com/theatrot και στη σελίδα του event της παράστασης www.facebook.com/events/159922774618762/

 

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Λία Κεσοπούλου,info@theatrot.gr, 6971 95 95 29

Advertising

 

 

 

Γεννήθηκα και μένω στην Θεσσαλονίκη. Από την νεαρή μου ηλικία αγάπησα το θέατρο, τον κινηματογράφο και τα βιβλία κάτι που με οδήγησε λίγα χρόνια μετά στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ. Η βαθιά και συστηματική ενασχόληση με το θέατρο αποτελεί πηγή ζωής και τρόπο έκφρασης για μένα. Η δημιουργικότητα και η έμπνευση μου βρίσκουν διέξοδο και στην διακόσμηση.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Αναζητώντας τον Τζιμ Μόρισον: ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ

Το ντοκιμαντέρ “Before the End: Searching for Jim Morrison” εξετάζει
Hanna Montana LA

Εφηβεία, σειρές και ταξίδια σε φοβερές πόλεις

Εφηβεία, Λος Άντζελες και Hannah Montana Το Λος Άντζελες δεν