Εκλάπη το κλειδί του Σολ- 2ο Φεστιβάλ Αντίβαρο

Εκλάπη το κλειδί του Σολ

Παιδικές φωνές και γέλια γέμισαν την είσοδο του Κέντρου Κρητικής Λαϊκής Τέχνης περιμένοντας να περάσουν στις θέσεις τους για να βρουν αυτό το κλειδί που δεν ανήκει μήτε σε πόρτα μήτε σε αυτοκίνητο αλλά στο πεντάγραμμο. Θρίλερ επικρατεί στον κόσμο της μουσικής! Στυγερό έγκλημα στο πεντάγραμμο καθώς το κλειδί του Σολ εξαφανίστηκε. Ποιος να είναι άραγε ο ένοχος; Μυστήρια, μπερδέματα, ίντριγκες και μυστικές συμφωνίες με μουσική φυσικά  θα ξετυλιχθούν στη σκηνή με ντετέκτιβ τους μικρούς μας φίλους από την Έμιλυ και τους Παιζωγράφους. Ένα κονσέρτο που η εκτέλεση της μουσικής μάλλον θα γίνει στην κυριολεξία αν δεν βρεθεί τελικά το κλειδί του Σολ. Ορχήστρα κάποιοι ασυνήθιστα-συνηθισμένοι χαρακτήρες. Μια παράσταση με δράση για τα παιδιά καθώς συμμετέχουν ενεργά σε όλη τη πλοκή της παράστασης.

Εκλάπη το κλειδί του Σολ

Το κείμενο ανήκει στην Αιμιλία Βασιλάκη,βραβευμένη από τα Κρατικά Θεατρικά Βραβεία του 2014 για το έργο της «Πριγκιπική Γυμναστική», υπεύθυνη και για το λιμπρέτο των «Καρμενσίτας» που έγραψε για την παιδική σκηνή της Λυρικής Σκηνής. Οι πρωτότυπες μελωδίες των τραγουδιών αλλά και το εικαστικό περιβάλλον φέρουν την υπογραφή του Νικόλα Σαλίγκαρου, ενώ τους σχεδιασμούς φώτων έκανε ο Βασίλης Κλωτσοτήρας. Στο πιάνο, παίζει μουσικές και ερμηνεύει πολλούς διάσημους συνθέτες ο Κώστας Κακούρης, ενώ στη σκηνή αυτοσχεδιάζουν οργανωμένα η Έλενα Λαρίου και η Αιμιλία Βασιλακάκη.

Advertisements
Ad 14

Σάββατο 25 Μαρτίου, 5μ.μ και 6:30μ.μ

Κυριακή 26 Μαρτίου, 12μ.μ και 6:30μ.μ

τηλέφωνο επικοινωνίας 6980149371

Διαβάστε επίσης  Αθήνα: «Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ 11 ΓΑΤΕΣ » Θέατρο Κνωσός

Έχω μια γάτα, αδιάβαστα (πολλά) βιβλία και στα λευκώματα του Δημοτικού σχολίαζα ως όνειρό μου να γίνω συγγραφές και ποιήτρια. Σπουδάζω Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης, χορεύω, περπατάω στα στενά και εξερευνώ μουσεία ενώ τα τελευταία χρόνια μοιράζομαι ανάμεσα σε δύο νησιά και μια πόλη, τα οποία ανακαλύπτω όλο και περισσότερο.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Τίποτα δεν είναι όπως πιστεύουμε

Τίποτα δεν είναι όπως πιστεύουμε

Τίποτα δεν είναι όπως δείχνει. Τίποτα δεν είναι όπως πιστεύουμε.
«Για την καρδιά και το συκώτι του», Λένα Διβάνη

«Για την καρδιά και το συκώτι του»: Η νέα σπαρταριστή νουβέλα της Λένας Διβάνη

Στην τελευταία της νουβέλα με τίτλο «Για την καρδιά και