Νέο βιβλίο από Stephen King;

Τον Αύγουστο, ο Stephen King επιβεβαίωσε στο Collider ότι έχει ένα νέο βιβλίο στα σκαριά, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2018! Το καλύτερο; Τώρα έχουμε και τίτλο! Σε μια συνέντευξη με την USA Today, ο συγγραφέας αποκάλυψε ότι αν και δεν μπορεί να πει πολλά, όπως είναι αναμενόμενο, ο τίτλος του νέου βιβλίου θα είναι «The Outsider». Το μόνο που πρόσθεσε σε αυτή τη δήλωση, είναι ότι δεν θα βγει το 2017, αλλά ένα χρόνο μετά, γιατί έχει πολλές υποχρεώσεις αυτή τη χρονιά.

Stephen King

Αυτή μπορεί να είναι και η δήλωση της χρονιάς για όσους λατρεύουν τα βιβλία τρόμου και φαντασίας. Ο Stephen King εξακολουθεί να μας έχει σε εγρήγορση καθώς έχει την μεταφορά των βιβλίων του σε τηλεόραση και μεγάλη οθόνη, αλλά και ένα νέο βιβλίο που έχει συγγράψει μαζί με τον γιό του, το οποίο θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο.

Το όνομα του Stephen King βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για την διασκέδαση μας, όλο το 2017 και δεν σκοπεύει να ξεθυμάνει σύντομα. Είναι καλό αυτό, βέβαια, γιατί μας κρατά απασχολημένους μέχρι να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το «Outsider». Η μεταφορά του βιβλίου του «The Dark Tower» βγήκε στους κινηματογράφους το καλοκαίρι, με πρωταγωνιστές τον Idris Elba και τον Matthew McConaughey. Τώρα, κυκλοφόρησε και το νέο «It», με τον Bill Skarsgård να υποδύεται τον διάσημο clown, Pennywise.

Στην μικρή οθόνη, έχουμε την μεταφορά του «Mr. Mercedes» στο δίκτυο AT&T Audience. Σαν να μην έφταναν αυτά, το Netflix ανακοίνωσε πως στις 29 Σεπτέμβρη θα μπορούμε να δούμε και την νέα του σειρά, βασισμένη στο βιβλίο του Stephen King, «Gerald’s Game».

Επίσης, 26 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το book tour του, μαζί με τον γιο του Owen, για το μυθιστόρημα τους «Sleeping Beauties»

Διαβάστε επίσης  9+ 1 Χριστουγεννιάτικες ταινίες που δεν έχετε δει

Με μια τόσο πολυάσχολη –και κινηματογραφική- χρονιά, λογικό να μην έχει τόσο χρόνο για το νέο βιβλίο του. Τουλάχιστον, έχουμε πράγματα να δούμε, μέχρι το «Outsider»

Με στοιχεία από Bookbub.com

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Οι ψάθινες τσάντες είναι το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ.

Οι ψάθινες τσάντες, ιδιαίτερα δημοφιλείς τους καλοκαιρινούς μήνες, αποτελούν

Αφιέρωμα στον συγγραφέα Νίκο Γιαννακόπουλο

Τον συγγραφέα, Νίκο Γιαννακόπουλο τον γνωρίσαμε μέσα από τις εκδόσεις