Δήλωση Σαββίδη ότι επιθυμεί να αγοράσει τον Alpha

savvidis-paok

Ο κος Σαββίδης έχοντας ξεχωρίσει στη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών για τη δήλωση του ότι έδρασε ως «λαγός», επανήλθε με μία δριμύτατη ανακοίνωση-πρόταση. Σε δήλωση του στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» είπε ξεκάθαρα  πως  είναι διατεθειμένος να αγοράσει  οποιοδήποτε κανάλι δεν κατάφερε να κερδίσει τηλεοπτική άδεια και να μην γίνουν έτσι απολύσεις, θέτοντας ως παράδειγμα το κανάλι του Alpha.

Ο κος Σαββίδης δήλωσε  «Από εκείνη την στιγμή που έκανα τα σχόλια μου τη νύχτα για το διαγωνισμό, δεν ξανασχολίασα αυτό το γεγονός. Εγώ την σοβαρότητα των προθέσεων μου την έδειξα με την πρότασή μου να ανέλθει στο ύψος των  61,7 εκατομμυρίων ευρώ. Πρώτα απ όλα είναι ένας διαγωνισμός, κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει. Γι’ αυτό κι εγώ συνεχάρη αυτούς που κέρδισαν. αλλά υπάρχουν άνθρωπο που το προσεγγίζουν με διαφορετικό τρόπο και προσπαθούν να παίξουν παιχνίδια πάνω σε αυτό. Εγώ την σοβαρότητά μου είμαι έτοιμος να τη δείξω και στη συνέχεια. Επιβεβαιώνω εκ νέου ότι ο  χώρος των media στην Ελλάδα με ενδιαφέρει. Θέλω να έχω συμμετοχή στο χώρο της media business. Είμαι έτοιμος, στα πλαίσια της προστασίας των θέσεων των εργαζομένων, να προτείνω σε οποιοδήποτε κανάλι από αυτά που έχασαν στο διαγωνισμό, και μεταξύ αυτών και στον κύριο Κοντομηνά και στο κανάλι Alpha, να πουλήσουν το κανάλι τους, κι εγώ εγγυώμαι ότι οι θέσεις εργασίας θα διατηρηθούν».

Εγώ θα μπορέσω να βρω έναν αλγόριθμο και θα προσπαθήσω να μπω σε μια συνέργεια με τα πρόσωπα που κέρδισαν την άδεια. Είμαι έτοιμος να προσφέρω τέτοιους όρους σε αυτούς που έχασαν την άδεια, που θα τους επιτρέψουν να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας. Μπορεί να είμαι ο πρώτος που φωνάζω συνέχεια ότι δεν επιτρέπεται να μειώνονται οι θέσεις εργασίας. Σε κάθε περίπτωση θα ψάξω να βρω τη λύση αυτού του προβλήματος, για τη δική μου συμμετοχή στο χώρο των media. Κι αυτήν την ανακοίνωσή μου, ας τη λάβουν όλοι  ως επίσημη προσφορά όλοι αυτοί, οι οποίοι, χάνοντας την άδεια τους, είναι έτοιμοι να προβούν σε απολύσεις των εργαζομένων».

Διαβάστε επίσης  Η «εκκένωση» της Φρανκφούρτης λόγω βόμβας
Advertisements
Ad 14

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Χανιά. Οι σπουδές μου πραγματοποιήθηκαν στη Φιλοσοφική Σχολή, στο τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών στο Ρέθυμνο. Όταν δεν ''φιλοσοφώ'' ασχολούμαι με τη δεύτερη μεγάλη μου αγάπη που είναι η αρθρογραφία και δη η πολιτική αρθρογραφία.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Ευεξία: Σύμμαχος της η παραλία!

Ευεξία: Σύμμαχος της η παραλία

Η ευεξία αποτελεί πηγή ενέργειας για τον οργανισμό. Τόσο η
τρόμος

Ιδιοπαθής τρόμος: τί είναι και πώς θεραπεύεται

Ο Ιδιοπαθής τρόμος αποτελεί νευρολογική πάθηση, που προκαλεί ακούσιο και