Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα στην Κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό

Νέα κυβέρνηση προέκυψε μετά τον ανασχηματισμό της προηγούμενης. Αυτό δεν σημαίνει μόνο ίδια πρόσωπα σε διαφορετικά πόστα αλλά και εντελώς νέα πρόσωπα σε καίριες θέσεις.

 

Κώστας Γαβρόγλου

Ο τέως Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης έμεινε τελικά εκτός κυβέρνησης αφού ο πρωθυπουργός επέλεξε τον Πανεπιστημιακό Κώστα Γαβρόγλου ως επικεφαλής του κρίσιμου αυτού Υπουργείου.

Ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.

Ένα νέο υπερυπουργείο προέκυψε μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Πρόκειται για το τρίτο τη τάξη Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης με επικεφαλής τον Νίκο Παππά, ο οποίος όπως φάνηκε βγήκε ευνοημένος από τον ανασχηματισμό καθώς διατηρεί όλες τις προηγούμενες αρμοδιότητες του και ακόμη την ψηφιακή πολιτική και τις τηλεποικοινωνίες της χώρας.

Advertisements
Ad 14

 

Δημήτρης Παπαδημητρίου

Πρόσωπο του ανασχηματισμού και ο νέος, εξωκοινοβουλευτικός Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου. Πρόεδρος του Levy Economics Institute και καθηγητής στο Bard College της Νέας Υόρκης.

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημήτρης Παπαδημητρίου

 

Δημήτρης Τζανακόπουλος

Ο νέος εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, αντικαθιστώντας την Όλγα Γεροβασίλη είναι ο μόλις 35 ετών και στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού κύριος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημήτρης Τζανακόπουλος

 

Έφη Αχτσιόγλου

Υπουργός Εργασίας αναλαμβάνει η 31 ετών Έφη Αχτσιόγλου. Η νέα υπουργός είναι νομικός με διδακτορικό στο Ευρωπαϊκό Εργατικό Δίκαιο. Ως Διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του προκατόχου της, Γιώργου Κατρούγκαλου, ήταν υπεύθυνη για τη διαπραγμάτευση της Ελληνικής Κυβέρνησης με τους Θεσμούς σε ζητήματα σχετικά με την αγορά εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης. Πλέον όμως ανέλαβε Υπουργείο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Έφη Αχτσιόγλου

 

Λυδία Κονιόρδου & Γιώργος Βασιλειάδης

Στο υπουργείο πολιτισμού τοποθετήθηκε η τραγωδός Λυδία Κονιόρδου ενώ στο υπουργείο αθλητισμού μετά την μετακίνηση του κ.Κοντονή ανέλαβε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Διαβάστε επίσης  Αφρικανική Ατζέντα 2063, η αλλαγή σελίδας της Αφρικής

Αποτέλεσμα εικόνας για Λυδία Κονιόρδου                                                   Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος Βασιλειάδης

Εμείς να ευχηθούμε τα νέα πρόσωπα να δώσουν νέες ιδέες και να ικανοποιήσουν της προσδοκίες των πολιτών.

 

 

Φοιτητής στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Παθιασμένος με την δημοσιογραφία και την ενημέρωση. Με θέση και άποψη αλλά πάντα υπέρ της αντικειμενικής και ακηδεμόνευτης είδησης. Αγαπώ τα ταξίδια. Όσο πιο μακρινά τόσο καλύτερα. Διαβάζω και ενημερώνομαι γιατί το απαιτούν οι καιροί μας. Μότο μου "Να έχεις άποψη και να μην φοβάσαι να την λες".

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Έξυπνες πόλεις

Οι έξυπνες πόλεις στην Ελλάδα

Οι έξυπνες πόλεις (smart cities) αποτελούν ένα από τα πλέον
self tan

Τα self tan που δε θα σε απογοητεύσουν.

Το καλοκαίρι είναι όλο και πιο κοντά. Οι διακοπές σου,