Αποκαλύψεις βόμβα για δάνεια του ΣΥΡΙΖΑ και την offshore της Εφημερίδας «Αυγή»

Στην χθεσινή Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των Μέσων Ενημέρωσης, η κατάθεση του κ. Δημητρίου Δαρειώτη προκαλεί σοβαρά ερωτήματα. Ο κ. Δαρειώτης δεν μπόρεσε να δώσει καμία πειστική απάντηση στις ερωτήσεις που του έγιναν από τα μέλη της Επιτροπής. Οι ερωτήσεις αφορούσαν τα πολύ σοβαρά ευρήματα που έχουν προκύψει για το ζήτημα των δανείων που έχει λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ, τις σχέσεις του με την εφημερίδα «Αυγή» και το αδιαφανές καθεστώς κτήσης του ακίνητου της Κουμουνδούρου που φαίνεται ότι περιήλθε στην κυριότητα του ΣΥΡΙΖΑ το 2016 με αδιαφανή τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα από την εξέταση του μάρτυρα αποδείχθηκε, ότι η εφημερίδα «Αυγή» και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα και το αυτό. Η εφημερίδα παρά την πολύ κακή οικονομική κατάσταση της εξακολουθεί να παίρνει δάνεια με την εγγύηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο ο κ. Δαρειώτης δεν αναφέρθηκε καθόλου για την Κυπριακή εταίρια και το αδιαφανή μέτοχο της Αυγής. Όμως αποδείχθηκε πως βασικό μέτοχος της εφημερίδας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια στιγμή προκύπτει ένα απίστευτο στοιχείο για την ιδιοκτησία του ακίνητου στην Κουμουνδούρου. Η Ε.ΑΡ. είχε συνάψει δάνειο για την αγορά του κτιρίου στην Κουμουνδούρου, το οποίο μάλιστα είχε κατασχεθεί από την «Ιονική και Λαϊκή Τράπεζα». Το δάνειο είχε ανέλθει σε ποσό άνω των 400 εκ. δραχμών και έτυχε μιας πρωτοφανούς αναδιάρθρωσης. Το δάνειο «κουρεύτηκε» κατά 60%, καθώς κατεβλήθηκαν μόνο 175 εκ. δραχμές. Το πρωτοφανές αυτό ύψος «κουρέματος» καθιστά τον ΣΥΡΙΖΑ το μοναδικό κόμμα που έτυχε μια τέτοιας ευνοϊκής αντιμετώπισης, όταν μάλιστα υπήρχε ακίνητο για την ικανοποίηση της απαίτησης.

2536364

Advertisements
Διαβάστε επίσης  Φανταστικές ιδέες για να αναπτύξετε την ικανότητα του παιδιού σας να μάθει
Ad 14

Μιλάμε για ένα πρωτοφανές και σκανδαλώδες κούρεμα χρέους. Εδώ και χρόνια τα κόμματα δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα δάνεια τους  και αντί οι τράπεζες να προχωρήσουν σε κατασχέσεις-όπως κάνουν στον ελληνικό λαό-δείχνουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς τα κόμματα. Πρέπει επιτέλους ισχύει για τους πολίτες να ισχύσει και για τους πολιτικούς.

Φοιτήτρια της Δημοσιογραφίας κάνοντας τα πρώτα βήματα στην αρθρογραφία. Μεγάλη αγάπη και για το ραδιόφωνο. Καταγωγή από την μαγευτική Καλαμπάκα. Moto της ζωής:Ποτέ μην τα παρατάς και πάντα να χαμογελάς.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

bikini

Coquette bikini: Tο απόλυτο καλοκαιρινό item

Έχεις αρχίσει ήδη να ψάχνεις τα look σου για το
The Fall Guy

The Fall Guy: Ο κασκαντέρ που με αγάπησε

Στις αίθουσες έφτασε η νέα κωμωδία δράσης από τον σκηνοθέτη