Έκρηξη στο αυτοκίνητο του Λ.Παπαδήμου-Τραυματισμένος ο πρώην πρωθυπουργός

Έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 19:00 σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ίδιου και μέλους (ή μελών) της προσωπικής του φρουράς.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η έκρηξη φαίνεται να οφείλεται σε επιστολή που ήταν παγιδευμένη με εκρηκτικά και έσκασε στα χέρια του κ. Παπαδήμου όταν επιχείρησε να την ανοίξει. Ο κ. Παπαδήμος βρίσκονταν στο όχημα μαζί με δύο μέλη της προσωπικής του φρουράς και φέρεται να έχει τραυματιστεί τόσο ο ίδιος όσο και οι φρουροί του (κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ως τραυματία μόνον τον έναν από τους άνδρες ασφαλείας του πρώην πρωθυπουργού). Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παπαδήμος φέρει τραύματα στα άκρα και την κοιλιακή χώρα χωρίς να έχει διευκρινιστεί προς το παρόν η σοβαρότητά τους.

Το σημείο της έκρηξης έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν σπεύσει και άνδρες της πυροσβεστικής.

Αποτέλεσμα εικόνας για εκρηξη παπαδημος

Advertisements
Ad 14

Διαβάστε επίσης  Γαλλικές Εκλογές 2017: Στις κάλπες 47 εκατ. Γάλλοι

Φοιτητής στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Παθιασμένος με την δημοσιογραφία και την ενημέρωση. Με θέση και άποψη αλλά πάντα υπέρ της αντικειμενικής και ακηδεμόνευτης είδησης. Αγαπώ τα ταξίδια. Όσο πιο μακρινά τόσο καλύτερα. Διαβάζω και ενημερώνομαι γιατί το απαιτούν οι καιροί μας. Μότο μου "Να έχεις άποψη και να μην φοβάσαι να την λες".

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Το αγόρι που δεν ήξερε τι θα πει φόβος

Το αγόρι που δεν ήξερε τι θα πει φόβος

Είναι ευχή ή κατάρα να μη νιώθεις;  Σού αρέσουν οι
Η Περιπατητική Σχολή του Αριστοτέλη

Η Περιπατητική Σχολή του Αριστοτέλη

Η Περιπατητική Σχολή του Αριστοτέλη, γνωστή και ως «Λύκειον», βρισκόταν