Romantzo: Το δισυπόστατο στέκι στο κέντρο που έχει κάτι για όλους

Αρχη
Πηγή: Instagram page

Το Romantzo βρίσκεται στο πολυσύχναστο στενό επί της οδού Βεροίας, σε δύο αντικριστούς χώρους, στους οποίους στέκουν επιβλητικά δύο μεγάλες μπάρες. Το μέταλλο, το πλακάκι και η πολύ καλή διάθεση είναι τα πρώτα πράγματα που αντικρίζεις με το που φτάνεις στον χώρο. Α και τον Bart Simson να σε κρυφοκοιτάζει από την γωνία του! Όμως η πολυφωτογραφημένη πορτοκαλί ταμπέλα είναι αυτή που θα σε υποδεχτεί από μακριά όλες τις ώρες της ημέρας ακόμα και όταν όλα τα φώτα σβήσουν.

Αν για κάποιους το «ρομάντζο» παρομοιάζεται σαν μια αφήγηση μιας ιπποτικής ερωτικής ιστορίας τότε το Romantzo έρχεται να παρουσιάσει την δική του εκδοχή στο λεξικό. Χαμόγελο, διάθεση, ξενοιασιά & όλα αυτά υπό τους ρυθμούς της ηλεκτρονικής μουσικής. Αυτό θα πει πραγματικό Romantzo“a place that still believes in true romance”.

Σίγουρα αν σε κάποια από τις νυχτερινές σου εξορμήσεις έχεις βρεθεί αντιμέτωπος με το φαινόμενο Romantzo τότε σίγουρα με νιώθεις. Αν πάλι όχι, μην στεναχωριέσαι κανείς δεν είναι τέλειος και με το που ανοίξει λίγο ο καιρός κάνε μια βόλτα από το στενό που γεμίζει σε βαθμό που σταματάει η κυκλοφορία. Έστω και από περιέργεια θα κάνεις μια στάση, εκεί θα με θυμηθείς!

Πηγή: Instagram page

Η αναζήτηση προσμίξεων είναι διαρκής, με το Gin να έχει την τιμητική του σε μια cocktail list βασισμένη σε γυναικεία ονόματα ηθοποιών. Το indigo χρώμα σε τραβάει σε μια ατμόσφαιρα παιγνιώδη και ιδιαίτερη, που συμβάλει και αυτό στην δημιουργία για ένα περιβάλλον απροσποίητο, όπου προσωπικό και ιδιοκτήτες σε κάνουν να νιώσεις ευπρόσδεκτος και συμμέτοχος σε μια διαδικασία απόλαυσης της κάθε στιγμής.

Διαβάστε επίσης  Gaziview: Μια ατμόσφαιρα από Dubai

Ένα στέκι όπου ο καθένας μπορεί να βρει τη γωνιά του. Χαλαρό κλίμα, καθώς κι οι εξαιρετικές επιλογές που έχει στο menu, από δροσιστικές προτάσεις μέχρι και γεύματα από έναν περιεκτικό κατάλογο που έχει κάτι για όλους. Το κοινό ετερόκλητο, διαφέρει ανάλογα με την ώρα και την ημέρα, αλλά όλοι θα κάνουν μια στάση εδώ. Το Romantzo μάς συστήνεται και ως εστιατόριο για πρωινό και brunch που σερβίρεται πάλι με την ίδια μοναδική αύρα. Coffee lovers μπορούν να βρουν και αυτή την θέση τους σε αυτό το τρελό «βαγόνι» που ονομάζεται «Romantzo».

Advertisements
Ad 14

INFO

Βεροίας 2

Tel.  231 054 1373 

Instagram | Facebook

Η πόλη μέσα από τα μάτια ενός Gen-Z «γυρολόγου». Τον ελεύθερο μου χρόνο τριγυρνάω, ανακαλύπτω και εισπράττω όμορφες έμπειριες από διαφορετικές γωνιές της πόλης. Θα μοιραστώ μαζί σας αυτή την βόλτα λοιπόν!
Να σου θυμίσω την φράση «Well, that didn’t go as planned..”
Στέφανος, χάρηκα!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Outfits εμπνευσμένα από τις αγαπημένες μας ταινίες.

Μόδα και Κινηματόγραφος. Δύο από τις μεγαλύτερες τέχνες και πήγες
Γουατεμάλα

Γουατεμάλα: Απόδραση στην εξωτική γη των Μάγιας

Γουατεμάλα, το λίκνο του θαυμαστού πολιτισμού των Μάγιας, η γη