Συνεχίζεται η ταλαιπωρία επιβατών στις Βρετανικές αερογραμμές

Συνεχίζονται οι καθυστερήσεις με τις πτήσεις της British Airways

Σε τεράστια ταλαιπωρία έχει μπει από προχθές το επιβατικό κοινό καθώς λόγω παγκόσμιας διακοπής στο ηλεκτρονικό σύστημα οι Βρετανικές αερογραμμές έχουν ακυρώσει ή αναβάλλει για ώρες μεγάλο αριθμό των πτήσεων τους. «Έχουμε κινητοποιήσει επιπλέον συναδέλφους στο Χίθροου να βοηθήσουν τους επιβάτες στα διάφορα τερματικά και προσφέρουμε δωρεάν νερό και σνακ», είπε σε ανάρτησή του στο Twitter η διοίκηση του αεροδρομίου Χίθροου.

Οι Βρετανικές αερογραμμές ακύρωσαν σχεδόν όλες τις πτήσεις τους από το Χίθροου και το Gatwick, όταν κάποιο πρόβλημα στο τροφοδοτικό διέκοψε τις διαδικασίες παγκόσμια και επηρέασε τα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών και τον ιστότοπό της. Οι εικόνες από τις αίθουσες αναμονής των αεροδρομίων που κάνουν τον γύρο του κόσμου αναδεικνύουν την ταλαιπωρία και την αγανάκτηση χιλιάδων επιβατών. Οι βρετανικές αερογραμμές είναι πιθανό να βρεθούν αντιμέτωπες με την καταβολή αποζημιώσεων οικονομικού ύψους 100 εκατομμυρίων στερλινών. «Ζητούμε ξανά συγνώμη στους πελάτες για την ταλαιπωρία και τους ευχαριστούμε για την υπομονή τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η British Airways.

Να σημειωθεί πως είναι η τρίτη ημέρα που καθυστερούν πτήσεις στα δύο αεροδρόμια του Λονδίνου.

Advertisements
Ad 14

Διαβάστε επίσης  Ζημιές στον σταθμό του μετρό στο Πανεπιστήμιο

Φοιτητής στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Παθιασμένος με την δημοσιογραφία και την ενημέρωση. Με θέση και άποψη αλλά πάντα υπέρ της αντικειμενικής και ακηδεμόνευτης είδησης. Αγαπώ τα ταξίδια. Όσο πιο μακρινά τόσο καλύτερα. Διαβάζω και ενημερώνομαι γιατί το απαιτούν οι καιροί μας. Μότο μου "Να έχεις άποψη και να μην φοβάσαι να την λες".

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Ο λευκός ελέφαντας, η αληθινή ιστορία της Αγνής Ιωάννου

«Ο λευκός ελέφαντας» είναι το πιο αληθινό βιβλίο που θα
Φρύδια

Φρύδια: 5 tips για ένα άψογο αποτέλεσμα

Φρύδια, ή αλλιώς ο καμβάς του προσώπου μας και αυτό διότι