Θα δούμε την Anne Hathaway ως Barbie;

Μέχρι τώρα, αυτό που ξέραμε σίγουρα είναι ότι η πρώτη live action ταινία της Barbie είναι στον δρόμο της και πως η πρωταγωνίστρια θα είναι η Amy Schumer. Αλλά, τώρα μας αλλάζουν τα πλάνα κι από ό,τι φαίνεται, τη Barbie θα υποδυθεί η Anne Hathaway!

Η αλήθεια είναι ότι δε θα περιμέναμε αυτήν ακριβώς την επιλογή και μας βρίσκει αρκετά σκεπτικούς για το πόσο κοντά στο ρόλο θα είναι η Hathaway, αλλά σίγουρα δεν είμαστε αρνητικοί προς το τελικό αποτέλεσμα.

Η Schumer, που ήταν η αρχική επιλογή, αποχώρησε λόγω χρονικών δυσκολιών, καθώς ασχολείται παράλληλα και με άλλα projects, όπως δήλωσε στο περιοδικό Variety, και η αμέσως επόμενη επιλογή ήταν απρόσμενη για όλους.

Η Hathaway, οσκαρική ηθοποιός μετά το «Les Miserables», την οποία ετοιμαζόμαστε να δούμε στο «Ocean’s Eight», φαίνεται πως θ’ αναλάβει να γίνει η Barbie στη θέση της (προηγούμενης) Barbie στην ταινία που θα είναι έτοιμη για τις αίθουσες τον επόμενο Ιούνιο. Φυσικά, κανείς δεν περιμένει μια συμβατική ταινία για την «τέλεια» εμβληματική κούκλα που έδωσε το όνομά της σε ολόκληρη κατηγορία γυναικών. Το σενάριο υπογράφει η Diablo Cody  μαζί με την Kim Caramele, αδελφή της Amy Schumer και τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει η Alethea Jones, της οποίας η φαρσοκωμωδία «Fun Mom Dinner» αναμένεται τον Αύγουστο στην Αμερική.

Μάλιστα, η ίδια η Schumer σχολίασε τη νέα επιλογή για τη Barbie, θετικά, από το Instagram της:

Η αλήθεια είναι ότι δε φοβόμαστε ότι θα μας απογοητεύσει η Hathaway γιατί μας έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι καλή κωμικός και πως ξέρει να τσαλακώνει τον εαυτό της με τον καλύτερο τρόπο. Οπότε απλά θα περιμένουμε να τη δούμε με ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια, για να κρίνουμε με σιγουριά!

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 29 Ιουνίου 2018 από τη Sony.

Μέχρι τότε, ας θυμηθούμε ένα παλιό τραγούδι…

Διαβάστε επίσης  Tony Leung: Οι 10 καλύτεροι ρόλοι του

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Τ3 Ημέρες επανάστασης των ηλεκτρονίων από τις εκδόσεις Αγγελάκη

Χιούμορ, άπειρες γνώσεις και διασκέδαση σε ένα βιβλίο; Και όμως

Τα πέντε κορυφαία αρώματα που θυμίζουν καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που η φρεσκάδα και η