Το trailer της νέας ταινίας «The Circle» με την Εmma Watson και τον Tom Hanks!

Μετά την επιτυχία της στο «Beauty and the Beast», η μόλις 26χρονη Emma Watson πρωταγωνιστεί στην ταινία «The Circle», την οποία θα παρακολουθήσουμε στις αίθουσες στις 28 Απριλίου 2017.

Η υπόθεση αφορά την Μae Holland, μία νέα απόφοιτο, που προσλαμβάνεται σε μία τεχνολογική εταιρεία κολοσσό, η οποία διαθέτει άριστο εργασιακό περιβάλλον και πρόσβαση σε κορυφαία τεχνολογία για τους υπαλλήλους της, γεγονός που είναι φυσικό να ενθουσιάζει τη νεαρή Mae. Η ανέλιξη στην ιεραρχία της εταιρίας για την Mae είναι μονόδρομος, αφού οι ικανότητες της σε ταχύτατο χρονικό διάστημα, την καθιστούν πολύ σημαντικό μέλος γι’ αυτήν. O Tom Hanks, σε ρόλο «πρόκληση», υποδύεται έναν από τους ιδιοκτήτες της Circle, που υιοθετεί διάφορα καθεστώτα παρακολούθησης και τα παρουσιάζει στους εργαζόμενούς του ως το επόμενο «σκαλί» στην ολοκλήρωση της ανθρώπινης ύπαρξης. Η σημαντική θέση στην εταιρεία, φέρνει την Mae Holland αντιμέτωπη με ηθικά διλήμματα, έρωτες και σκοτεινά μυστικά. Στο τέλος η πρωταγωνίστρια θα αντιληφθεί κάτι καθοριστικό για την πορεία της, το γεγονός πως οι αποφάσεις της θα επηρεάσουν το μέλλον της ανθρωπότητας.

Από τον σκηνοθέτη της ταινίας «The Spectacular Now», James Ponsoldt, η ταινία «The Circle» είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Dave Eggers (2013). Οι παραλληλισμοί με τις τεχνολογικές εταιρείες και εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης της σύγχρονης πραγματικότητας είναι φυσικά πολλοί και το ενδιαφέρον της ταινίας μονοπωλεί η απουσία ιδιωτικής ζωής των ανθρώπων, που κρύβει τεράστιες οικονομικές και κοινωνικές διαστάσεις. Μότο της ταινίας είναι πως η γνώση είναι καλή, αλλά το να γνωρίζεις τα πάντα είναι καλύτερο. Είναι;

Advertisements
Διαβάστε επίσης  13+1 αγαπημένες ταινίες του Παγκόσμιου Κινηματογράφου
Ad 14

 

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Αίγυπτος

Η καθημερινή ζωή στην αρχαία Αίγυπτο

Η καθημερινή ζωή στην αρχαία Αίγυπτο ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα. Για
bikini

Coquette bikini: Tο απόλυτο καλοκαιρινό item

Έχεις αρχίσει ήδη να ψάχνεις τα look σου για το